berkser1232221
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Steve adlı bir kişi varmış.Bu kişi bir kıza aşık olmuş.Fakat o kızın sevgilisi varmış.Günlerden bir gün kızın etrafını 5 6 erkek grubu basmış.Tabi sevgilisi barda içmeyi sevdiği için ordaymış.Oda minik bir çicek görmüş onu almaya gitmiş.Tabi tuzakmış.Steve camdan kızı sevdiğinden bakmış.Sonra aman tanrım didim.Bi baksın kıza dalıyorlar.Köpekler teke teker gelmiyor sülalece dalıyormuş.Kız güzelmiş ama la
.Sonra steve bu duruma çok sinirlenmiş.Kılıcını çıkarmış.Gaza gelip 15 kişiye saldırdım sendromu yaşamış.O Gruplar steve yi yara bere kan ter içinde kaldırmışlar.Steve ölüme yakın uykulardaymış.Kız ambulans çagıramamış.Sevgilisi telefonunu almış.Steve son sözünü çok acıklı bir şekilde söylemiş...
-"Eğer ben ölürsem sen şunu bil, ben seni seviyorum!"
Ve steve ölmüş.Kız çok aglamış.Sevgilisi gelmiş.Sarhoş kafayla kızla kavga etmişler.Kız artık sinirlenip bıçak çekmiş.Sevgilisi-
Hoop nabıyon sen bakam demiş.
Kız bir tekme darbesi ile sevgilisini bıçaklamış.Onu sevmedigi aldattıgı ortadaymış.Kız yalnız başına kalmış.Steve asla unutulmamış.
-"Eğer ben ölürsem sen şunu bil, ben seni seviyorum!"
Ve steve ölmüş.Kız çok aglamış.Sevgilisi gelmiş.Sarhoş kafayla kızla kavga etmişler.Kız artık sinirlenip bıçak çekmiş.Sevgilisi-
Hoop nabıyon sen bakam demiş.
Kız bir tekme darbesi ile sevgilisini bıçaklamış.Onu sevmedigi aldattıgı ortadaymış.Kız yalnız başına kalmış.Steve asla unutulmamış.