Vote Sistemi

Vote Sistemi

• Gelsin

Kullanılan: 19 100.0%
  • Gelmesin

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktada bahsettiğim gibi vote sistemi hiçbir minecraft sunucu tanıtım ile ilgili sitede yok 1 yıl önce falan açmıştım bu konunun aynısını ileride gelebilir dediler yönetim değişti acaba sizin kafanızdaki düşünce nedir ? "minecraftserver.gen.tr" açılmış sevindim bi an belkide vote sistemini getirmişlerdir ama biraz göz atınca göremedim. Acaba bu vote sistemini eklemeniz mümkünmüdür ?
@AdexTR @Crowley07 @Bkunkcu @Exo

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gerçekten sunucu konularının en son mesaja göre değilde aldıkları oylara göre sıralanmaları daha iyi olur. Yüksek oy alan kaliteli sunucular daha çok ön plana çıkar.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu tarz bir şeyden mi bahsediyorsunuz?
Bahsettiğim olay şu şekilde işliyor oyuncu oyundan verilen linke tıklayıp sunucuyu oylayıp oyun adını giriyor ve oyundan bu oyuncuya direk bir eklenti yardımıyla önceden belirlenen bir ödül veriliyor bunun sonucunda hem oyuncu kazanıyor hem sunucu sahibi kazanıyor hemde forum kazanıyor(aktiflik bakımından) herhangi bir zararı yok açıkçası.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğim olay şu şekilde işliyor oyuncu oyundan verilen linke tıklayıp sunucuyu oylayıp oyun adını giriyor ve oyundan bu oyuncuya direk bir eklenti yardımıyla önceden belirlenen bir ödül veriliyor bunun sonucunda hem oyuncu kazanıyor hem sunucu sahibi kazanıyor hemde forum kazanıyor(aktiflik bakımından) herhangi bir zararı yok açıkçası.
Açıkcası bu bahsettiğiniz sistemi bizim sunucu sahiplerine kurdura bilmemiz zulüm olur. Bu bahsettiğiniz eklenti tarzı oylama sistemini foruma entegre edebilmemizde ayrı bir dert olur ne yazık ki :( fotoğrafını gönderdiğim türden bir oylama sistemi isterseniz o daha afilli durur örneğin dışarıdan böyle gözükür.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Açıkcası bu bahsettiğiniz sistemi bizim sunucu sahiplerine kurdura bilmemiz zulüm olur. Bu bahsettiğiniz eklenti tarzı oylama sistemini foruma entegre edebilmemizde ayrı bir dert olur ne yazık ki :( fotoğrafını gönderdiğim türden bir oylama sistemi isterseniz o daha afilli durur örneğin dışarıdan böyle gözükür.
Hangi oyuncunun hangi sunucuya oy verdiğini görebilmemiz için basit bir api olabilse fena olmaz hani... Gerisi zaten basit. Ayrıca her sunucu bunu eklenti ile yapacak diye bir şey yok.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğiniz resimdeki gibi bir sistemde hoş olur fakat burada en önemli rol oynayan şey oyuncunun sunucuya oy vererek sunucuyu desteklerken bir ödül almalı bahsettiğim sistemi minecraftserver.gen.tr'de yapmak daha rahat olacağını düşünüyorum.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğiniz resimdeki gibi bir sistemde hoş olur fakat burada en önemli rol oynayan şey oyuncunun sunucuya oy vererek sunucuyu desteklerken bir ödül almalı bahsettiğim sistemi minecraftserver.gen.tr'de yapmak daha rahat olacağını düşünüyorum.
Ben genede bu bahsettiğim sistemi aktif edeyim, diğer sistem için ercan beyle konuşalım, ben sadece forum kısmıyla ilgileniyorum.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten çok iyi olur bu sistem, biraz uğraşsanız aslında lapisli fekşınların yerini daha iyi sunucular alabilir biz ne yapsak boşa

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Artık yapın şunu. Lapisli factionlar değil, kaliteli ve emek sarf etmiş sunucuları görmek istiyoruz!!!

Gelmiyor mu bu özellik? Bekliyoruz... :(