[GevezeEkip] Önemli Olan Arkadaşlıktır!

GevezeOyuncuNW

play.gevezeoyuncu.com 1.11.2
En iyi cevaplar
0
Herkese Selam Dostlar.
GevezeOyuncu Yöneticisi olarak güzel bir ortam yaratmak istiyorum.
Aranızda Skript bilgisi Plugin bilgisi Build bilgisi ya da hiç bilgisi olmayan arkadaşlar vardır.
Hepinizi Discord sunucuma davet ediyorum.
Bu ekiple beraber güzel işler başarmak istiyorum.
O yüzden lütfen akıl yaşı erişkin insanlar konuya cevap yazsın.
Ve bu konularda bilgisi olmayan insanlar cevap yazmasın.
Teşekkür ederim.
İyi forumlar.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sohbetinize katıldım fakat Discord kullanmayı bilmiyorum maalesef. Yardımcı olabilirim, tabi yardımcı olursanız. :)

simon58

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
selam bende yazdıgın konuya katılıyorum ve ben builderim iyi oldunu düsünüp senle bilikte ilerlemek istiyorum

Tesekkürler

YogurtluBaklava

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugin bilgim Birazcık var Ama Server Sürümüne Karşı 1.8'de Nerdeyse Bütün Pluginleri Biliyorum.Buildimde İyi.
Beni Alırsanız Mutlu Olurum.
-=Umut Bey-=

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Konuyu biraz daha düzenle.
Sohbet ortamı mı oluşturuyorsun yoksa bir ekip mi karar veremedim

GevezeOyuncuNW

play.gevezeoyuncu.com 1.11.2
En iyi cevaplar
0
Konuyu biraz daha düzenle.
Sohbet ortamı mı oluşturuyorsun yoksa bir ekip mi karar veremedim
Hem Ekip Hem Sohbet Ortamı eğlenerek iş yapmayı seviyorum :)

Sohbetinize katıldım fakat Discord kullanmayı bilmiyorum maalesef. Yardımcı olabilirim, tabi yardımcı olursanız. :)

selam bende yazdıgın konuya katılıyorum ve ben builderim iyi oldunu düsünüp senle bilikte ilerlemek istiyorum

Tesekkürler

Plugin bilgim Birazcık var Ama Server Sürümüne Karşı 1.8'de Nerdeyse Bütün Pluginleri Biliyorum.Buildimde İyi.
Beni Alırsanız Mutlu Olurum.

-=Umut Bey-=

Sohbet 1'e girin arkadaşlar size hemen yardımcı olacaklardır. Ya da genel sohbete yazın. Ben yanıma çekeceğim sizi.

SezerTezcan16

You know nothing, Jon Snow.
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese, merhaba!
Ben eskiden bu sunucu bünyesi altında çalışmış bulunmaktayım bir süre yoğun iş vs. sebeplerden dolayı sunucuya giriş sağlıyamadım.
Bu sunucuda herkesin emekleri güvence altındadır. Burda yönetime katılmak bir ek aileye katılmak gibidir, ben ortama giriş sağladığım zaman hızlıca kaynaştım ve konu dışı muhabbetlere sarktı ve tüm yönetim ekibi gelen kişilere çok sıcak bakıyor.
Başka sunucularda görev yapmaktan ise, bu sunucuda bir kaç kuruş para kazanmak yerine hem eğlenin hem yardım edin bu fikiri sonuna kadar destekliyorum. Sizleri zorla sunucuya sokmuyorlar, kolunuzdan tutup bu sunucuya gireceksin gibisinden cümleler kurmuyorlar. Sunucuya giriş sağladınız sunucuyu beğendiniz gelişmesini istiyorsunuz, yardımda bulunmanızı istiyorlar. Hatta ve hatta, kendileri sizlere daha güzel ve daha eğlenceli bir ortam yaratmak için kendi süreçlerinden fedâkarlık ediyorlar.

Buradan çıkarmanızı istediğim sonuç ;
Kendiniz bahsedilen gereksinimleri kabul ediyorsanız, fazla beklemeden ekibe girip sıcak bir ortama ev sahipliği etmenizi istiyorum.
Bu platform artık eski platform değil, çocuk oyuncağı haline getirdiniz. Bir sunucu açıyorlar ertesi ay paraları çıkışmıyor kapatıyorlar.
Bu sunucu sizlere emekleriniz kaybolmıyacağı bir sunucu vaat ediyor.