18 Yaş Üzeri Youtuber Grubuna Yeni Arkadaşlar Arıyoruz

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Birbirimiz arasında video çekebileceğimiz youtuber arkadaşlardan oluşan sağlam bir oyuncu kadrosu kurmayı düşünüyoruz. Grup üyelerimiz 18'den 30 yaş arasındalar. Daha çok 20 ve üzeri youtuber arkadaşların irtibata geçmesi iyi olur. Yine de alt yaş sınırını 18 olarak tutuyoruz. Birlikte oyunlar oynayıp videolar çekebileceğimiz ve samimi dostluklar bulabileceğimiz bu grubumuzda yeni arkadaşlar edinmek vede kadroyu genişletmek istedik. İletişim için PM özel mesaj gönderebilirsiniz.

Skype= live:sentetikabi

Son düzenleme:

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaş 20 bi ara uğraşmıştım az buçuk tecrübem var
eğerki mrb arkdşlar blabla hızlı hızlı giriş yapanlardansanız almayın grubunuza :D
eğerki düzgünce farklı olacaksa burdan iletişime geçebilirsin

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
..... eğerki mrb arkdşlar blabla hızlı hızlı giriş yapanlardansanız almayın grubunuza :D
^_^ Business class uçak bileti gibi cümle sarfettin. Başımızın üzerinde buyur etmez miyiz şimdi bunun üzerine seni. Tam olarak mevzunun can damarına dokunmuşsun B) PM atıyorum..

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhabalar Arkadaşlar diyorum heralde tek benzerliğim budur. Size mani midir :DEdit : Yaş 20
:lol: İşin matematiğine inecek olursak Türkiye'de ki Youtuber sayısu kadar farklı giriş cümlesi icat edilemeyecektir zaten. Ben de öyle giriyorum. Bekleriz aramıza :şapka:

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Aranıza olgun bir mlg gelebilir mi .s

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Atomy steam ve skype'den kabul ettim teşekkürler iletişim için. bu arada kanala bi dokunmak lazım banner pp vesair. istekli olduğunu taze intro'dan anlayabiliyorum az önce ziyaret ettim . bu güzel .. ^_^

Evet dostlarım tecrüba aramıyorum. tecrübeyi zaten aramızda kazanırız. elimizden gelen her konuda yardımcı olacağız biz zaten. şu an için kimse pro değil zaten

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Youtube, insanların kuyusunu kazan, birbirinin üstünden prim yapan insanların olduğu bir platform. Kanal açıp kendinizi paralarsanız bu gibi yerlerde değer görmezsiniz. "Bir ara bir kanal vardı ama çok kötüydü iyi ki kapandı" durumuna gelirsiniz o yüzden bu kitleye emek vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Hele sizin gibi reşit olmuş insanlara hiç önermiyorum.

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Youtube, insanların kuyusunu kazan, birbirinin üstünden prim yapan insanların olduğu bir platform. Kanal açıp kendinizi paralarsanız bu gibi yerlerde değer görmezsiniz. "Bir ara bir kanal vardı ama çok kötüydü iyi ki kapandı" durumuna gelirsiniz o yüzden bu kitleye emek vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Hele sizin gibi reşit olmuş insanlara hiç önermiyorum.
Teşekkür ederim görüşlerini paylaştığın için değerli biraderim. Ben de sana iyi niyetimle bir nasihatte bulunmak isterim. Bence burada zaman kaybetme. Bizim düştüğümüz hataya sen de düşme. Değerli zamanını aile bireylerinle geçir. Evlen, çoluk çocuğa karış, nebilim reel hayata zaman ayır. Biz düştük sen düşme :'(