Sizce Çekeyim mi ?

Çekmelimiyim ?

• evet

Kullanılan: 3 100.0%
  • hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
wwe2k17 aldım deluxe edition her şey açık ve mükemmel aralıksız oynuyorum sizce kendi hikayemi yaptığım bir seriye başlayayımmı ? yabancılar yapıyor bendemi yapsam diye düşündüm eğlenceli olur ElementalGames isimli kanalda örneği var

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Çekmeden güzel olup olmayacağını bilemeyiz, denemelisin bence. :) Başlarda beklediğin ilgiyi elde edemezsen moralini bozma ben bozmuştum :) Ama sonra bir kaç youtuber videosu izledim 1 senede 5k kasmış bir youtuber bilirsiniz RulinGame :)

Kısaca. başlayacaksan sonunu getir :)
[Küçükken evimizde uydu yoktu, nedendir bilmem. Bu yüzden olmalı ki WWE'yi sadece playstation salonlarında tanıdım güzel oyundu]

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çekmeden güzel olup olmayacağını bilemeyiz, denemelisin bence. :) Başlarda beklediğin ilgiyi elde edemezsen moralini bozma ben bozmuştum :) Ama sonra bir kaç youtuber videosu izledim 1 senede 5k kasmış bir youtuber bilirsiniz RulinGame :)

Kısaca. başlayacaksan sonunu getir :)
[Küçükken evimizde uydu yoktu, nedendir bilmem. Bu yüzden olmalı ki WWE'yi sadece playstation salonlarında tanıdım güzel oyundu]
tavsiyeni dikkate alacağım ! özellikle sevdiğin bir güreşçi varsa hikayede ana plana koyabilirim :D

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
tavsiyeni dikkate alacağım ! özellikle sevdiğin bir güreşçi varsa hikayede ana plana koyabilirim :D
İyi taraf kötü taraf gibi yapabilirsin, misal "You can't see me" diyen efsane abimiz John Cena iyi taraf güreşçisi gibi. WWEyi pek bilmiyorum ama bu abimiz mübarektir. Adam iyilerin başı gibi duruyor :)

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi taraf kötü taraf gibi yapabilirsin, misal "You can't see me" diyen efsane abimiz John Cena iyi taraf güreşçisi gibi. WWEyi pek bilmiyorum ama bu abimiz mübarektir. Adam iyilerin başı gibi duruyor :)
valla wwe terimiyle diyecek olursak biraz kaba olacak ama
HOLY SHİT HOLY SHİT HOLY SHİT
terimine yakışan bir güreşçi :) yenmediği adam kalmadı son royale rumble da aj styles ı yenerek 16 kez dünya şampiyonu oldu ve rekor kırdı. Aslında john cena ile triple h arasında geçen bir düşmanlık çekebilirim

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
valla wwe terimiyle diyecek olursak biraz kaba olacak ama
HOLY SHİT HOLY SHİT HOLY SHİT
terimine yakışan bir güreşçi :) yenmediği adam kalmadı son royale rumble da aj styles ı yenerek 16 kez dünya şampiyonu oldu ve rekor kırdı. Aslında john cena ile triple h arasında geçen bir düşmanlık çekebilirim
Hahah :D Kaliteli adammış :D Olabilir aslında işte challange tipi şeyler genel olarak insanları videoya bağlayan şeyler :)

Edit: En azından beni challange bağlıyor :)