AlgenTR Rezillik Diz Boyu Açılmadan Rezilliğin Dibi...

Turk4life321

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Yusuf Dursun (RedSurvival Kurucusu) Bugun saat 19.30 civarlarında sunucuma gelip reklam verildi algentr adına ben ilk başta tarık değildir dedim ama sonra dedim bu kesin tarık ve tarıga mesaj attım ve bana yazdıgı cevaplar bunlar işte üstüne üstün beni tehdit etti neymiş sunucumu 2 gun sonra kapatıcakmış 2 gunu varmış falan fiso anlıcanız tarıgın gene hayal dunyası neyse Tarık Hakkımı yedirmem ve başkasının hakkınıda yedirmem iyi forumlar...

işte aramızda geçen konuşma;

[09.02.2017 19:34:27] YusufDC | RedSurvival > Turk4life321: Tarık sunucuma gelipte reklam neden veriyorsun?
[09.02.2017 19:35:19] OflasTR > Play.AlgenTR.Com > 1.8/1.8.9 > Survival Tarık HACIOĞLU: veremem mi ?
[09.02.2017 19:36:14] YusufDC | RedSurvival > Turk4life321: veremezsin sadece benim sunucumda değil hiçbir sunucuda veremezsin.
[09.02.2017 19:36:49] OflasTR > Play.AlgenTR.Com > 1.8/1.8.9 > Survival Tarık HACIOĞLU: bak işte veriyorum sen bi sunucum açılsın öyle gör kalite ne görsün millet
[09.02.2017 19:37:36] YusufDC | RedSurvival > Turk4life321: kaliteni zaten sunucularda reklam vererek belli ediyorsun .d
[09.02.2017 19:38:25] OflasTR > Play.AlgenTR.Com > 1.8/1.8.9 > Survival Tarık HACIOĞLU: sus az erkek bi sus sunucumu yapıyorum bi sus git sunucunla ilgilen son 2 günü var sunucunun
[09.02.2017 19:39:13] YusufDC | RedSurvival > Turk4life321: Tehdit ediyor şuna bak ya :p bu tehditler bana işlemez tarık sen rahat ol dostum hep yapıcam hep çökerticem ama bir şey yok nedense sen önce koruma yap sunucuna neymiş yüreği olan saldırsın :) ama gerek yok zaten sen sunucuyu kendi hatalarınla 2-3 günde kapatırsın zaten neyse yazma uğraşmak istemiyorum seninle
[09.02.2017 19:39:17] YusufDC | RedSurvival > Turk4life321: iyi akşamlar.
[09.02.2017 19:41:36] OflasTR > Play.AlgenTR.Com > 1.8/1.8.9 > Survival Tarık HACIOĞLU: yüreğin varsa saldır sunucun kapnınca yanıma gelip ağlama
[09.02.2017 19:41:44] OflasTR > Play.AlgenTR.Com > 1.8/1.8.9 > Survival Tarık HACIOĞLU: Erkek
[09.02.2017 19:42:11] OflasTR > Play.AlgenTR.Com > 1.8/1.8.9 > Survival Tarık HACIOĞLU: Sunucuma Beklerim :)
[09.02.2017 19:43:32] YusufDC | RedSurvival > Turk4life321: daha yazma :) iyi akşamlar.
[09.02.2017 19:44:21] OflasTR > Play.AlgenTR.Com > 1.8/1.8.9 > Survival Tarık HACIOĞLU: bu arada ********* ve hamsurvival gibi olacak sonun haberin olsun, iyi akşamlar.
[09.02.2017 19:45:39] YusufDC | RedSurvival > Turk4life321: iyi akşamlar :p

@trkhcgl1717 - @xNicatPoinT

gakrep129

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Böyle kişilerden beklenmedik hareketler ve üstüne üstün sunucudayken bize özelden yazıyor neymiş rehber alımı varmış bide utanmadan evet ben verdim diyor artık türkiye cidden böyle kişiler yüzünden çok geriledi bilemiyorum ben artık ne diceğimi iyi akşamlar.

Turk4life321

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle kişilerden beklenmedik hareketler ve üstüne üstün sunucudayken bize özelden yazıyor neymiş rehber alımı varmış bide utanmadan evet ben verdim diyor artık türkiye cidden böyle kişiler yüzünden çok geriledi bilemiyorum ben artık ne diceğimi iyi akşamlar.
Bence böyle kişilerden beklencek hareket bunlar bunlarda utanma duygusu yok ben sabrettikçe yusuf lütfen şunu yap üstüme geliyor artık dayanamıyorum en sonunda zarar vericem ama zaten dediğim gibi 2-3 günde kapanır sunucusu bundan eminim.

gakrep129

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence böyle kişilerden beklencek hareket bunlar bunlarda utanma duygusu yok ben sabrettikçe yusuf lütfen şunu yap üstüme geliyor artık dayanamıyorum en sonunda zarar vericem ama zaten dediğim gibi 2-3 günde kapanır sunucusu bundan eminim.
Bende eskiden goodmc adlı sunucusunda oynamıştım bir aralar sende vardın orda senin skypeden attığın mesajla gelmiştim bende ora gibi kapanıcak heralde bu sunucusuda ama hak ediyor sanırım tek senlemi uğraşıyor yoksa başkalarıylada uğraşıyormu bilemem ama uğraşıyordur %90 birde ********* omu kapattı?

Turk4life321

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende eskiden goodmc adlı sunucusunda oynamıştım bir aralar sende vardın orda senin skypeden attığın mesajla gelmiştim bende ora gibi kapanıcak heralde bu sunucusuda ama hak ediyor sanırım tek senlemi uğraşıyor yoksa başkalarıylada uğraşıyormu bilemem ama uğraşıyordur %90 birde ********* omu kapattı?
Tabikide hayır ********* kapatılmadı başkası tarafından onların hepsi boş hikayeler onlarında ss'leri mevcut yakın zamanda video çekiceğiz tarık artık cok kaşındı bi yere kadar sabır. Kendi ediyor kendi bulacak.

Turk4life321

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

YSKlans

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
HERKESE TEKRARDAN MERHABA! Yoğun istek üzerine tekrar açılıyoruz!
Saldırı yedik, ama saldırıdan dolayı kapanmadı sunucumuz...
Neymiş saldırıdan kapanmamışmış...

AlgenTR tekrar açılsın mı? Diye... 2 kişi hayır, 18 kişi evet olmak üzere anket cevaplandı.
Sunucu onlinesi zaten max 10 ama ankete 20 kişi oy vermiş...

NOT: Her türlü saldırıya açığız, saldırı korumamızı geç, bot koruması bile yok sunucu da. Ama herhangi bi bilişime saldıran ve bu saldırı başarılı geçmişse, iletişim kesiliyorsa bu bir yasal suçtur. Bot attıkları için bile hukuksal olarak işlem başlattık.
Koruma yok çünkü bilmiyorsun. Her yerde de hukuksal işlem başlattık diye konuşma.

Ana konuya dönersek; şahsiyetler maalesef kendini aşmış durumda her yerde yalanlar, iftiralar, reklamlar atmakta.. Kim bunlara bu cesareti verdi anlamış değiliz. Şahsiyete haddini çok iyi bir biçimde bildireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Haftasonunu iple çekmekteyiz..

Saygılarımızla
Yurtta Sulh Klanı

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah ah...
Rezillik budur işte,tam anlamıyla budur!
Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor,o şurdan şuna hakaret ediyor,o şu böyle kötü diyor,reklam yaptı,yapmadı,haddini aştı...
Sizin insanlık,dostluk,arkadaşlık anlayışınız bu mudur?
Ben MC dışında hiçbir oyunun sunucu sahiplerinin bu kadar kavga ettiğini,birbirinin kuyusunu kazmaya çalıştığını görmedim şu 10 yıllık sanal hayatımda.
Ortam ölüyor,dostluk bitiyor,MC devri kapanıyor.TRMC oynanmaz halde,tüm sunucuları *** götürüyor,herkes birbiriyle kavga ediyor.
Acıyorum sizlere ey dostlar,acıyorum.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Kaç senedir değişmeyen konular bunlar. Yok efendim şöyle şöyle yaptı, oda olmadı şunu yaptı gibi sayısız konu var. Gidin bakın en az 100 tane konu var böyle. Boşu boşuna birbirinizi kırıyorsunuz o bunu suçluyor bu onu... Altı üstü küpten bi oyun nesi daha tartışılır, mesela yapılır.. Büyük soru. Düzgünce konuşarak aranızda halledebileceğiniz tip sorunlar bunlar. Daha nesine bu kadara kurcalıyorsunuz ki

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç senedir değişmeyen konular bunlar. Yok efendim şöyle şöyle yaptı, oda olmadı şunu yaptı gibi sayısız konu var. Gidin bakın en az 100 tane konu var böyle. Boşu boşuna birbirinizi kırıyorsunuz o bunu suçluyor bu onu... Altı üstü küpten bi oyun nesi daha tartışılır, mesela yapılır.. Büyük soru. Düzgünce konuşarak aranızda halledebileceğiniz tip sorunlar bunlar. Daha nesine bu kadara kurcalıyorsunuz ki
Arkadaş yalan attı, bende cevapladım çatır çatır. Burada kime inanacağınızı bilmiyorsanız buyrun efendim sizi saygı ve sevgi ile çektiğim videoya davet ediyorum. Bu videoyu baştan sona izlerseniz kim haklı kim haksız kim mağdur kim mazlum anlarsınız.

video;

Kime inanıcağınızı bilmiyorsanız buyrun.

Ali böyle olmasını bende istemezdim ama arkadaş kendisi istedi. Skype görüşmelerimiz de bu konuşmada olan görüşmeler yok. Düşüncesizlik yapıp açmış işte konuyu. O yurtta sulh tr her kimsen arkamdan konuşma eğer cesaretin varsa mert davran yüzüme söyle skype'dan. Orda burda cezası verilecektir diye geziniyosun.