Herkes girsin içeri haziranda hortlicam :)

Hepsini okudunmu kardeş?

• Okudum tabii ki

Kullanılan: 6 66.7%
  • tabii ki okudum

Kullanılan: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba bu konuyu saçma sapan bir can sıkıntısından dolayı açıyorum,ayrıca insanlara güzel bir etki bırakmak istiyorum.Son zamanlarda pek çok forum sitesini ziyaret ettim fakat hiç biri burası kadar sıcak ve eğlenceli gelmedi,burada bir şey beni çekiyordu sanki zaten bu yüzden konu açtım buraya sıkıldığımda insanları güldürmek birazda saçma sapan şeyler paylaşmak için :)
Şimdi siz sorarsınız ben kimim:

Arkadaşlar İsmim Muhammed internette takılmayı seven bir insanım can sıkıntısından çok gereksiz şeyler yaparım,samimilik bakımından güçlüyümdür,insanlara kendimi hep tanıtmak insanların beni tanımasını isterim...
Burada zaten kendimi tanıtabileceğim bir forum,bana güven veren bir forum,işte tam bu yüzden kendimi forumda tanınır hale getirmek istiyorum.Ne kadar çok tıklanma o kadar çok güzel etki diyelim,burası kendimi tanıtabileceğim bir forum o yüzden yazdım yakın zamanda bir düzen çekerim konuya pek bir şey yazamadım kusura bakmayın artık :D

Ortam çok hoş AdexTR selam olsun okursun inşallah bi yorum bırakırsan sevinirim.
Arkadaşlar yorumlara saçma sapan sövmeyin,kendinizi tanıtın tanışalım,eğlenelim,gülelim.
Selamlar saygılar
-Ben

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. Tam benim gibisin görünüşe göre, can sıkıntısından gereksiz şeyler yapmak, gerek forum, gerekse gerçek hayatta :)

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumun en çok okunan konusu olursa challenge isteklerinizi alırım :D

Arkadaşlar hoşbuldum değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ^^

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gerçekten bu forumun ortamı başka. Bunu Yazar olduğum için demiyorum çünkü aynen şu gibi diyaloglar göreceğim "Sen yetkilisin bize de o yetkiyi verin biz de sevelim." veya "Hemen yazarlık ver foruma aşık olayım." ya da "Beleşten yazarlığa oturmuş, yetkisi var diye forumu seviyor diyor adama bak.". Hemen size sesleneyim, ben de her yazar gibi stajyer olarak başladım. Ne kadar başarı yapıp, fark edilirsen o kadar çabuk yükselirsin. Ben buralara emekler ile geldim ve bu esnada hiç tanımadığım, adını bilmediğin insanlar ile tanıştım ve bu forum bana daha güzel gelmeye başladı. Önemli olan iyi arkadaşlıklar edinmen hele ki onlar bu forumda oluyorsa keyfine diyecek olmuyor.

" Şikayet edinip durma! Hayat bir yokuştur ama manzara güzeldir. "

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten bu forumun ortamı başka. Bunu Yazar olduğum için demiyorum çünkü aynen şu gibi diyaloglar göreceğim "Sen yetkilisin bize de o yetkiyi verin biz de sevelim." veya "Hemen yazarlık ver foruma aşık olayım." ya da "Beleşten yazarlığa oturmuş, yetkisi var diye forumu seviyor diyor adama bak.". Hemen size sesleneyim, ben de her yazar gibi stajyer olarak başladım. Ne kadar başarı yapıp, fark edilirsen o kadar çabuk yükselirsin. Ben buralara emekler ile geldim ve bu esnada hiç tanımadığım, adını bilmediğin insanlar ile tanıştım ve bu forum bana daha güzel gelmeye başladı. Önemli olan iyi arkadaşlıklar edinmen hele ki onlar bu forumda oluyorsa keyfine diyecek olmuyor.

" Şikayet edinip durma! Hayat bir yokuştur ama manzara güzeldir. "
Ağzına sağlık hocam.
Kimi hortlatıyoruz ?

Neyse konu tutacak gibi rez alayım bari
Beni :D