[ PROBLEM ] Herhangi Bir Eşya ile Etkileşim Bozukluğu

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kucak dolusu selamlar!

Bugün üşenmedim, kalktım ve sunucuma girdim. Yine delilercesine skript yazacaktım. Başladım skript yazmaya ancak bir problem olduğunu gördüm. Menülerde eşyalara tıklayamadığımı ve etkileşime giremediğimi gördüm. Akabinde bunun envanterimde de olduğunu gördüm. Bunun çözümü nedir?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bize hiçbir bilgi vermediğinde nasıl yardımcı olabilmemizi bekliyorsun? Plugini listen, sunucunun sürümü, hangi olaydan sonra bunu yaşamaya başladığın gibi ne kadar bilgi verebiliyorsan o kadar bilgi vermen gerek ki çözüm üretebilelim.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eklenti isimleri:

MotdManager, UnioAntiCrash, GroupManager, Websend
, Sohbet-Gardiyani, AlphaChest, NametagEdit, SuperCensor, FarmProtect, Lockette,
SimpleVIPPerks, SkinsRestorer, LetItRain, NoCrash, FunnyEffect, EpicBossRecoded
, FrameProtect, WorldEdit, WhitelistMessage, Skript, Essentials, killStats, Clea
rLag, skDragon, SkQuery, godPowers, ProtocolLib, AntiWDL, NoCheatPlus, AntiMinim
ap, WildSkript, EssentialsChat, iConomy, FeatherBoard, ServerListPlus, Vault, Pl
ayerParticles, MassiveCore, WorldGuard, Factions, ChestCommands, EssentialsProte
ct, EssentialsAntiBuild, RandomSK, EssentialsSpawn, MyCommand, PlayerHeads, Titl
eManager, CombatLog, MoreSounds, PlotMe, Jobs, Auctions, Multiverse-Core, Citize
ns, Shopkeepers, Multiverse-Portals, ItemCase, BlockParticles, ChestShop, Hologr
aphicDisplays, HolographicDisplaysPatch, skRayFall, Umbaska, MyPet, Yenileyici

Sunucu Sürümü:

1.8.X

Sunucumun hostingine ödeme yaptıktan sonra ilk defa açtım sunucuyu ve böyle olduğunu fark ettim.

SkQuery mevcut böyle bir problem yoktu bende anlamadım neyden çıktı.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Eklenti isimleri:

, Sohbet-Gardiyani, AlphaChest, NametagEdit, SuperCensor, FarmProtect, Lockette,
, FrameProtect, WorldEdit, WhitelistMessage, Skript, Essentials, killStats, Clea
rLag, skDragon, SkQuery, godPowers, ProtocolLib, AntiWDL, NoCheatPlus, AntiMinim
ap, WildSkript, EssentialsChat, iConomy, FeatherBoard, ServerListPlus, Vault, Pl
ayerParticles, MassiveCore, WorldGuard, Factions, ChestCommands, EssentialsProte
ct, EssentialsAntiBuild, RandomSK, EssentialsSpawn, MyCommand, PlayerHeads, Titl
eManager, CombatLog, MoreSounds, PlotMe, Jobs, Auctions, Multiverse-Core, Citize
ns, Shopkeepers, Multiverse-Portals, ItemCase, BlockParticles, ChestShop, Hologr

Sunucu Sürümü:

1.8.X

Sunucumun hostingine ödeme yaptıktan sonra ilk defa açtım sunucuyu ve böyle olduğunu fark ettim.

SkQuery'nin yanına ekstra SkQuery4 indirip dener misin? İkiside olacak.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eklenti isimleri:

Sunucu Sürümü:

1.8.X

EssentialsProtect ve ItemCase dışında envanterlere müdehale edecek bir plugin göremedim. Sıkıntı muhtemelen Skriptlerinden kaynaklıdır. (1.8.x diye bir sürüm yok. 1.7.10 PaperSpigot, 1.8.8 Spigot, 1.5.2 Bukkit var) Ayrıca çok fazla gereksiz pluginin var.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
EssentialsProtect ve ItemCase dışında envanterlere müdehale edecek bir plugin göremedim. Sıkıntı muhtemelen Skriptlerinden kaynaklıdır. (1.8.x diye bir sürüm yok. 1.7.10 PaperSpigot, 1.8.8 Spigot, 1.5.2 Bukkit var) Ayrıca çok fazla gereksiz pluginin var.
PaperClip kullanıyorum diye hatırlıyorum. ItemCase işime yaramıyor sileceğim. Ek olarak gereksiz eklentileri söyleyebilmen mümkün mü?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
PaperClip kullanıyorum diye hatırlıyorum. ItemCase işime yaramıyor sileceğim. Ek olarak gereksiz eklentileri söyleyebilmen mümkün mü?
Vallahi o kadar çok gereksiz ve yanlış eklenti var ki hepsini belirtmem zor. Ben sana belirtsem bile sen onları değiştirmeye üşeneceksin muhtemelen ama yinede deniyeyim:
  • GroupManager tamamıyla saçmalığın daniskası (zPermissions önerilir)
  • Sohbet-Gardiyanı tamamen işe yaramaz bir plugin
  • SuperCensor aynı şekilde işe yaramaz bir plugin
  • FarmProtect tamamen gereksiz WorldGuard aynı işi yapabiliyor
  • FrameProtect de aynı şekilde gereksiz WG varken
  • WhitelistMessage neden var bilmiyorum Spigot zaten o mesajı düzenlemene izin veriyor
  • iConomy tamamıyla sorunlu ve gereksiz. Essentials'ın içerisinde kendi ekonomisi var
  • Factions yerine FactionsUUID, FactionsOne öneririm
  • EssentialsProtect ve AntiBuild, WorldGuard varken gereksiz
  • MoreSounds benim hoşuma gitmeyen bir eklenti, her slot değiştirdiğinde çıkan ses oynarken beni rahatsız ediyor açıkcası
  • EssentialsX varken Essentials kullanılmaz, kullanılmamalı
  • PlotMe plugininin çok daha güzel alternatifleri mevcut
Skript kullanımınada karşıyım :) Bu kadar Skript eklentisini görünce duramadım yazayım dedim.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Vallahi o kadar çok gereksiz ve yanlış eklenti var ki hepsini belirtmem zor. Ben sana belirtsem bile sen onları değiştirmeye üşeneceksin muhtemelen ama yinede deniyeyim:
  • GroupManager tamamıyla saçmalığın daniskası (zPermissions önerilir)
  • Sohbet-Gardiyanı tamamen işe yaramaz bir plugin
  • SuperCensor aynı şekilde işe yaramaz bir plugin
  • FarmProtect tamamen gereksiz WorldGuard aynı işi yapabiliyor
  • FrameProtect de aynı şekilde gereksiz WG varken
  • WhitelistMessage neden var bilmiyorum Spigot zaten o mesajı düzenlemene izin veriyor
  • iConomy tamamıyla sorunlu ve gereksiz. Essentials'ın içerisinde kendi ekonomisi var
  • Factions yerine FactionsUUID, FactionsOne öneririm
  • EssentialsProtect ve AntiBuild, WorldGuard varken gereksiz
  • MoreSounds benim hoşuma gitmeyen bir eklenti, her slot değiştirdiğinde çıkan ses oynarken beni rahatsız ediyor açıkcası
  • EssentialsX varken Essentials kullanılmaz, kullanılmamalı
  • PlotMe plugininin çok daha güzel alternatifleri mevcut
Skript kullanımınada karşıyım :) Bu kadar Skript eklentisini görünce duramadım yazayım dedim.

Java öğrenmek yerine skript öğrendim. Bunun dönüşü için şu an zamanım yok. Hepsini değiştirmeye çalışacağım çok teşekkür ederim cevaplarınız için SkQuery 4 yüklediğim de sonucu söyleyeceğim...

Evet, yükledim ve test için sunucuya girdim fakat bu sorunun tüm sunucuda olduğunu gördüm. Sizce benden kaynaklanıyor olabilir mi?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Java öğrenmek yerine skript öğrendim. Bunun dönüşü için şu an zamanım yok. Hepsini değiştirmeye çalışacağım çok teşekkür ederim cevaplarınız için SkQuery 4 yüklediğim de sonucu söyleyeceğim...

Evet, yükledim ve test için sunucuya girdim fakat bu sorunun tüm sunucuda olduğunu gördüm. Sizce benden kaynaklanıyor olabilir mi?
Senden kaynaklı olup olmadığını görebilmek için ne yaptın? Eğer tüm envanterlerde oluyorsa pluginlerini kaldırıp deneyebilirsin.