Sunucum ile ilgili sorunlarım.

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

İlk sorunumdan başlayayım.

SkyBlock sunucuma girince 3saniyelik lag oluyor yandaki featherboard felan sonradan geliyor. Fakat sunucumda gereksiz hiçbir plugin yok. Konsolda hatada yok. 25Plugin var. Ram 8gb sunucu 120 kişilik. 2tane dünya var birisi world diğeri skyblock dünyası.

2.sorunum,

HUB Sunucumda lobiye giriş yapınca 5 veya 6 Saniye sonra You are sending too many packets! diyerek atıyor.
Lobimde 20Adet plugin var. 1tane dünya var 2gb ram var ve 35 kişilik.

3.Sorum ise,

SkyBlock sunucumda Arena ve Pasif Mob warplarım spawnda. spawna wg atıyorum mob soğmasın diye mob-spawning false yapıyorum bu seferde pasif moblar kısmında mod doğmuyor spawnda pvp eneglliyorum bu seferde arenada pvp atılmıyor. Arenada ve Pasif moblar kısmında spawn wgsini nasıl etkisiz kılarız?

3. Sorumda bir şey eklemeyi unutmuşum ..

Arenaya ayrı wg atıyorum o wg de pvp allow yapıyorum ama hala pvp atılmıyor pasif moblardada öyle.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İlk sorununun sebebi ya bağlanan kişinin ya da sunucunun bağlantısından kaynaklıdır. Sunucudan dolayıysa eğer bir tür kısıtlama vardır ve muhtemelen geceleri bu sorunu yaşamazsın. İkinci sorunun ya NoCheatPlus plugininden ya ViaVersion ya da her ikisidir. 3. sorununun çözümü için; pasif mobların bulunduğu yere wg atıp priority'sini spawna attığın wg den yüksek yaptıkdan sonra flag olarak mob-spawning allow girersen sıkıntın çözülür. Arena içinde aynı şekilde priority arttırman gerekir.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. sorun alt yapıdan kaynaklanmaktadır, diğer sorunların cevapları verilmiş gerek duymuyorum..

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk sorununun sebebi ya bağlanan kişinin ya da sunucunun bağlantısından kaynaklıdır. Sunucudan dolayıysa eğer bir tür kısıtlama vardır ve muhtemelen geceleri bu sorunu yaşamazsın. İkinci sorunun ya NoCheatPlus plugininden ya ViaVersion ya da her ikisidir. 3. sorununun çözümü için; pasif mobların bulunduğu yere wg atıp priority'sini spawna attığın wg den yüksek yaptıkdan sonra flag olarak mob-spawning allow girersen sıkıntın çözülür. Arena içinde aynı şekilde priority arttırman gerekir.
Öncelikle Cevabınız için teşekkür ederim.
priority nasıl ayarlayacağım?

SkyBlock sunucusuna girince lag olmasının makinayla alakası yok çünkü bu sorun bitek skyblockta oluyor sunucum HUB diğer sunucularda aynı makinada . Ve diğer sunuculardaki viaversion ve nocheatplus aynı plugini ve configi kullanmaktayım ..

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
3. sorun /rg setparent komutuyla çözülebilir. PvP Allow flag'ini yaptığın wgye öncelik vermen gerekiyor.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Cevabınız için teşekkür ederim.
priority nasıl ayarlayacağım?

SkyBlock sunucusuna girince lag olmasının makinayla alakası yok çünkü bu sorun bitek skyblockta oluyor sunucum HUB diğer sunucularda aynı makinada . Ve diğer sunuculardaki viaversion ve nocheatplus aynı plugini ve configi kullanmaktayım ..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skyblock sunucunun tps'ini kontrol et. Birisi giriş yaptığında tps'in düşüyor olabilir. Plugin listeni atarsan inceleyebilirim eğer tps düşüyorsa timings alman gerek.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrar dile getirmek istiyorum TSP düşüşleri makine ve oyun içi kaydetmelerden kaynaklanır.
  1. Birisi girince diyorsunuz bu sorun kendini belli ediyor oyuncu girince "SkyBlock" eklentisi oyuncunun bilgilerini çeker (UUİD,SKYBLOCK LEVEL,SKYBLOCK ADA BİLGİLERİ Vs.) ve gecikmeye sebeb ola bilir. bu gecikmeyi önlemek için hangi yöntemleri ullanırsınız bilemem ama dediğim gibidir sorun..

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrar dile getirmek istiyorum TSP düşüşleri makine ve oyun içi kaydetmelerden kaynaklanır.
  1. Birisi girince diyorsunuz bu sorun kendini belli ediyor oyuncu girince "SkyBlock" eklentisi oyuncunun bilgilerini çeker (UUİD,SKYBLOCK LEVEL,SKYBLOCK ADA BİLGİLERİ Vs.) ve gecikmeye sebeb ola bilir. bu gecikmeyi önlemek için hangi yöntemleri ullanırsınız bilemem ama dediğim gibidir sorun..
TPS Kaybı yok sunucumda sadece girenlerde ill başta cok fazla ping oluyor daha sora duzeliyor. Sebebinide buldum haritamız aşırı derecede büyük bunun kanısına söyle vardım mesela adadan spawna gidince veya markete gidince gene ayni sekilde ping oluşuyor biraz bekleyince duzeliyor.

Cevabiniz icin tesekkur ederim

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
TPS Kaybı yok sunucumda sadece girenlerde ill başta cok fazla ping oluyor daha sora duzeliyor. Sebebinide buldum haritamız aşırı derecede büyük bunun kanısına söyle vardım mesela adadan spawna gidince veya markete gidince gene ayni sekilde ping oluşuyor biraz bekleyince duzeliyor.

Cevabiniz icin tesekkur ederim
Featherboard... Tek sebebi kullandığın Featherboard'ın korsan versiyonu olması. Linki de buldum ama atmayacağım.