#MineCold // Oyun içi çekim için adam arıyorum.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Merhaba arkadaşlar. Ben bir sunucu açma hedefinde dosdoğru ilerliyorum ve tasarım kısmı
tamamen tamamlanmak üzere. Sadece biraz daha zorlamam gerekiyor bu meseleyi.
Bu konuyu "Konu Dışı - Genel"de açıyorum çünkü bu konuya uygun bir alan bulamadım.
Hemen uzatmadan aradığım şey şudur;

* [Adam 0/3] *
- CS:GO'yu iyi bilmeli.
- Oyunculuk kabiliyeti olmalı.
- Nefes alsın yeter...

- [Çekilecek Video] -
İşte arkadaşlar. Bu videonun 01:12 Dakikasının sonrası çekilecektir.

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler. İyi günler!
...

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Harika görünüyor inşallah emeklerinizin karşılgınızı alırsınız ama normalde böyle güzel işler yapan sunucular Türkiye'de fazla ilgi görmüyor
şimdiden hayırlı olsun diyelim bu arada :)

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika görünüyor inşallah emeklerinizin karşılgınızı alırsınız ama normalde böyle güzel işler yapan sunucular Türkiye'de fazla ilgi görmüyor
şimdiden hayırlı olsun diyelim bu arada :)
Hele traileri tamamen bir tamamlayalım. Daha konu tasarımını göreceksiniz. Mimarımız yok, bu büyük bir eksik ama onun dışında her türlü oyunu kodlayabilecek, her türlü çizimi, tasarımı FX'i yapabilecek ekibimiz var. Bu traileride Emrsmsk hazırlıyor. Sunucumuz Hub olacağı için bundan sonra Krallık (Faction) açmayı düşünüyoruz. O bundan bin kat daha iyi ve şu an ki Factionlardan bin kat daha farklı olacak. Yorumunuz için teşekkürler.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
cs 1.6 biliyom bitek csgo ile ilgili arkadaşlardan duyduğum kadar bilgim var gelebiliim çekim için hergün saat 5'den sonra müsait oluyom genelde
Sözlü bi şekilde hiç oyunculuk yapmadim ama hallolur bi şekilde heralde

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cs 1.6 biliyom bitek csgo ile ilgili arkadaşlardan duyduğum kadar bilgim var gelebiliim çekim için hergün saat 5'den sonra müsait oluyom genelde
Sözlü bi şekilde hiç oyunculuk yapmadim ama hallolur bi şekilde heralde
Photoshop CS bile bilseniz olur. Sadece CS kelimesini bilmeniz bile bir "+". Size özel mesaj yoluyla Skype adresimi vereceğim. Çekim Pazar günü olacaktır.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Texture Pack MinePlex'teki MineStrike oyunundakine benziyor. Başarılar.
Evet. Oyun zaten kendimizin, Hypixel'in ve Mineplex'in karmasıdır. Örneğin oyuna girdiğinizde silahları Mineplex, tablo ve telefon ile mağaza sistemini Hypixel olarak görebilirsiniz. Bunun dışında Rütbe sistemi idi. Kasa sistemi idi. Ve gelecek bomba sistemleri vs. tamamen bize özeldir. Yani kısaca oyun ünlü sunucular arasında fikirler edinmiş bir karma stilindedir. Teşekkürler.