[SoldierPvP]-Moderator Alımı

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese iyi Akşamlar. Bugünkü Konum 1 ay sonra açacağım PvP Sunucuma Moderator Appilcation [ALIM]
yapacağım. Hepinize Kolay Gelsin. Sunucuyu Çok Profesyonel Yapmayı Planlıyorum. Ciddi arkadaşlar Yazsınlar.

ŞARTLAR
>+14 Yaş
>Deneyim
>Gündelik Aktiflik
>Skype
>Komut + Plugin Bilgisi

Başvuru Formu
Adın:
Yaşın (14+):
Skype *:

AŞAĞIDAKİ SORULARI MODERATOR OLDUĞUNU VARSAYARAK CEVAPLA
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?:
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?:
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle:
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?:
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?:
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?:

NAMUS SÖZÜ
(ismini yaz) Adlı Kişi Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.

sans05

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adın:Erdem
Yaşın (14+):14
Skype *:özelden vericem
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?:onu uyarırım devam ederse arkadaş markadaş dinlemez gerekeni yaparım.
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?:Diğer oyunculardan varsa ss isterim yoksa vanish çeker adımı izlerim
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle: /mute nick süre /ban nick süre /ip-ban nick süre /pardon-ip ipadresi /pardon nick /kick nick sebep (devamı var ama çok olucak)
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?: youtuber veya değil sonuçta bizden farklı yaratılmadı banlarım.
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?: yapabileceğim bir şey varsa mod değil dinlemez mutelerim yetkim düşükse kurucuya yani sana şikayet ederim
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?: 1.mute 2.daha uzun mute 3. kick 4. ban

NAMUS SÖZÜ
Erdem Adlı Kişi Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.

aralara emoji karışmış özür

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adın:Erdem
Yaşın (14+):14
Skype *:özelden vericem
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?:onu uyarırım devam ederse arkadaş markadaş dinlemez gerekeni yaparım.
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?:Diğer oyunculardan varsa ss isterim yoksa vanish çeker adımı izlerim
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle: /mute nick süre /ban nick süre /ip-ban nick süre /pardon-ip ipadresi /pardon nick /kick nick sebep (devamı var ama çok olucak)
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?: youtuber veya değil sonuçta bizden farklı yaratılmadı banlarım.
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?: yapabileceğim bir şey varsa mod değil dinlemez mutelerim yetkim düşükse kurucuya yani sana şikayet ederim
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?: 1.mute 2.daha uzun mute 3. kick 4. ban

NAMUS SÖZÜ
Erdem Adlı Kişi Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.

aralara emoji karışmış özür
Merhaba Başvurunuzu Detayli Bir Sekilde Inceledik Ama Maalesef Basvurunuz DENIED yani REDDEDILDI.
Nedeni: Bazi davranislar hosumuza gitmedi

YogurtluBaklava

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adın:Umut
Yaşın (14+):14,5:15'ten Gün Alıyorum
Skype *:umutreiz31
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?:Onu Skypeden Arıyarak Kapamasını Yoksa Kurallar Gereği Banlanacağını Söylerim.
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?:İlkBaşta SS varsa incelerim Sonra fake leave yapıp Vanish'e geçerek Adamı İzlerim ve SS çekerim Yönetim Ekibine Göndeririim.
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle:/mute Nick süre /ban nick süre /fly Nick /pardon Nick /kit /ip-ban nick /kick nick /pardon nick
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?:Kapamasını Söylerim Eğer Dinlemezse Kurallara Uygun Şekilde Davranırım
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?:Yetkilerimiz Eşitse Onu Mutelerim Ve SS Alarak Yönetim Ekibine Veririm.Eğer Değil ise Yönetim Ekibini Çağırarak Bu Durumu Sonuca Çıkarabilirim
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?:1.Uyarırım 2.Mute 3.Uzun Mute 4.(Çok Zorladı)Uyarı Kick'i 5. 5dk Ban
NAMUS SÖZÜ
(Umut) Adlı Kişi Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.

ErenErmiş

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu
Adın:Eren
Yaşın (14+):15
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?:Uyarırım !.uyarı diye kıck atarım...
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?:3 saniyede .say .123 yazmasını yoksa skype isterdim sonra ekran paylaştırım %appdata% girip .minecrafta girip ona bakrdım hackmı deyilmi diye yada görünmez olup onu izlerdim yada DİSGUİSE olurum onla 1vs1 atardım.#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle: Tpa,Warp,Mute,Rules,Help,Kick,broadcast,back
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?: Dedeiğim Gibi Uyarırım yine acıyorsa yetgilile bildirip ban atarım yada iznim olursa ban atarım yada 2. kez urarırım...
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?: Admin veya Kurucuya SS atardım yada mute atardım... mute atamıcama göre... SS alır Yetgililere Bildirirdim...
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ? Mute Atardım... 15m yada 20m fln

Skype Yanlış ola bilir Sİz Verirseniz Sevinirim...

LeventForusdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adın:Levent
Yaşın (14+):
Skype *:Yok
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?:Uyarırım yine açarsa kicklerim
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ? Ona .123 .say komutlarini yazdiririm yazamasa ss alıb Yönetim ekibine bildiririm
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle:/ban nick süre /mute nick süre /fly nick /pardon nick /kick nick /pardon nick /ip-ban nick daha var.
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?:Trollemek İçinse uyarırım trollemek için diyilse kicklerim
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?: Ss alıb Yönetim Ekibine gönderirim
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?:Mutelerim Yine yaparsa kicklerim
NAMUS SÖZÜ
Levent Adlı Kişi Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?:Onu Skypeden Arıyarak Kapamasını Yoksa Kurallar Gereği Banlanacağını Söylerim.
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?:İlkBaşta SS varsa incelerim Sonra fake leave yapıp Vanish'e geçerek Adamı İzlerim ve SS çekerim Yönetim Ekibine Göndeririim.
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle:/mute Nick süre /ban nick süre /fly Nick /pardon Nick /kit /ip-ban nick /kick nick /pardon nick
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?:Kapamasını Söylerim Eğer Dinlemezse Kurallara Uygun Şekilde Davranırım
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?:Yetkilerimiz Eşitse Onu Mutelerim Ve SS Alarak Yönetim Ekibine Veririm.Eğer Değil ise Yönetim Ekibini Çağırarak Bu Durumu Sonuca Çıkarabilirim
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?:1.Uyarırım 2.Mute 3.Uzun Mute 4.(Çok Zorladı)Uyarı Kick'i 5. 5dk Ban
NAMUS SÖZÜ
(Umut) Adlı Kişi Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.
NAMUS SÖZÜ
NAMUS SÖZÜ
Öncelikle Merhaba Yogurtl
NAMUS SÖZÜ
Oncelikle merhaba Umut Basvurunu Detayli Bir Sekilde Inceledim . Formunu INTERWIEW yani RÖPÖRTAJ Asamasina geldigini soylemek durumundayim. Tebrikler. Bu Asamada Yapman gereken oytun_and_pvp skypesine istek gondermek. Seni 15 Dakikalik Bir Roportaja Cekecegim. Basarili Olursan Artik Ekibimizde MOD olarak gorev alacaksin. BEKLIYORUM.

NAMUS SÖZÜ
Oncelikle merhaba Umut Basvurunu Detayli Bir Sekilde Inceledim . Formunu INTERWIEW yani RÖPÖRTAJ Asamasina geldigini soylemek durumundayim. Tebrikler. Bu Asamada Yapman gereken oytun_and_pvp skypesine istek gondermek. Seni 15 Dakikalik Bir Roportaja Cekecegim. Basarili Olursan Artik Ekibimizde MOD olarak gorev alacaksin. BEKLIYORUM.

GevezeOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu
Adın: Enes
Yaşın (14+): 16
Skype *: [email protected]
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?: Açmasına izin Vermem. Açar ise Kapattırırım Kapatmaz ise Banlarım.
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?: -/v İle görünmez Olup Gizlice Onu İzler Ve Kontrol Ederim.
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle: -/warp -/kit -/ban -/mute -/jail -/pardon
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?: Kapatmasını Söylerim Eğer Kapatmaz ise siz Yetkililere Bildiririm ( Jaile Atmayı İhmal Etmem )
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?: Hemen yetkililere bildirirdim. Yetkisini Almaya Yetkim olmadığı için Başka Çarem yok.
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?: Rehber aktif değil ise veya aktif olduğu halde gözünden kaçmış ise Anında Ettiği küfüre göre Mute yer.

NAMUS SÖZÜ
Enes Adlı Kişi Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.

GökdenizKurman

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ad:gökdeniz
Yaşın (14+):16
Skype *D arklordnyanct birleşik
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?: ilk önce bu durumdan emin olurum ve arkadaşım bile olsa banlarımbanlarım yani
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?: vanish e girip kontrol etmeye çalısırım veya vs atıp cozmeye çalısırm bulamassam kurucuya sölerim.
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle: /pardon , /ban , /jail , /warp (/warps) /feed /give
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?: ilk önce ws atmak isterim sonra kabul ederse ws atarız orda anlarım veya anlayamam sonra vanishte adamla wsdeyken kontrol ederim emin olursam banlarım
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?: ilk önce moderator uyarıp size ss ini gonderirim
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?: rehber yoksa veya afksa gerekli cezaları veririm
NAMUS SÖZÜ
(Gökdeniz) Adlı Kişi Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.
İyi forumlar

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Seçilmişim Fakat Skypede İstek Attım Kabul Etmediniz..
Okuldan gelince kabul edecegim.

Ad:gökdeniz
Yaşın (14+):16
Skype *D arklordnyanct birleşik
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?: ilk önce bu durumdan emin olurum ve arkadaşım bile olsa banlarımbanlarım yani
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?: vanish e girip kontrol etmeye çalısırım veya vs atıp cozmeye çalısırm bulamassam kurucuya sölerim.
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle: /pardon , /ban , /jail , /warp (/warps) /feed /give
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?: ilk önce ws atmak isterim sonra kabul ederse ws atarız orda anlarım veya anlayamam sonra vanishte adamla wsdeyken kontrol ederim emin olursam banlarım
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?: ilk önce moderator uyarıp size ss ini gonderirim
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?: rehber yoksa veya afksa gerekli cezaları veririm
NAMUS SÖZÜ
(Gökdeniz) Adlı Kişi Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.
İyi forumlar
Merhaba Gokdeniz. Tebrikler !. Basvurunuz INTERWIEW yani ROPORTAJ asamasina gelmis bulunmakta. Bu asamada yapman gereken oytun_and_pvp adli skype hesabina iştek gondermek ve roportaj yapmak (benimle). Eger Bu asamadan gecersen artik sende SoldierPvP moderatorusun. Bekliyorum...

Mehmetogul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adın: Mehmet
Yaşın (14+): 15
Skype *: live:1a2cd50e77617afe
#En Yakın Arkadaşın Hile Açtı Bu durumda Ne Yaparsın?: Mesela Sen :) Uyarırım Yine Hile Yaparsa Bu sefer Ona Jail Atarım (Sen Hile Açmazsın Zaten..Öylesine Yazdım)
#Bir Oyuncu Hile Gibi duruyor Ama emin değilsin ne yaparsın ?: Emin Olmak İçin Onu Vanish(Görünmez) Olarak İzlerim Eğer Emin Olduysam Ona Jail Atarım
#Bildiğin 6 Adet Essentials Komudu Söyle: -/warp -/feed -/manuadd -/mangadd -/clearinventory -/setwarp
#Sevdiğin Bir Youtuber sunucuda Hile Açtı Bu Durumda Ne Yaparsin ?: Onu Uyarırım Birdaha Yaparsa Kicklerim
#Bir Moderator Oyunculara Küfür ediyor Bu durumda ne Yapardın ?: Moderatore Sözlü Uyarı Yaparım Birdaha Yaparsa Sana Söylerim
#Bir Kişi Chatta Spam Yaptı , Bu Durumda Ne Yaparsin ?: İlk Uyarırım Birdaha Yaparsa 3 Dk Mute Atarım(Mute Atma Süresi Sana Kalmış)

NAMUS SÖZÜ
Mehmet Moderatorluğunu Hakkıyla Yerine Getireceğine Şeref Sözü Veriyorum.