Yardım : Command Block [ Işınlanma Sorunu ]

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar İsmim Umut Yaşım 19 ,

Sorunum Hakkındaki Bilgiler ; Oyuncular Command block [Komut Bloğu] Basınca Işınlanmıyor , Komut blogunun içine ışınlanama kordinatları yazdığım halde ışınlanmıyor sorun ne olabilir ?
z

Yetki Yok diye bir ifade beliriyor alt kısımda , fakat bu sorunu nasıl yapıcagımı anlayamadım eğer bilen varsa konuya mesaj atmayı eksik etmesin ,

Yardım eden arkadaşlara Teşekkür ediyorum ...

KuKyn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Uzerinden Oynuyor Isen Server.properties den enable-command-block'u True Yapacaksın.

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Essentials Gibi Pluginler Var Ise Yetki Verilmesi Gerekebilir.
Yanlıs Bilgide Vermiyim

Ayrı Neden Command Blocku Kullanıyorsunki? :D
:D sunucu skyblock ve command block kadar önemli bir şey skyblockda olması gerekli diye düşünüyorum şöyle bir şey var arena nın önüne barrier koyarak , oraya engel koydum "cam" dan iyidir :) , ardından ışınlanması için oyuncuların command bloğu koydum kodu girdim sonrasında block koydum basinç plakası koydum , "yetkin yok" demekte bunu nasıl gerçekleştirebilirim şu an bilmiyorum yardıma ihtiyacim var .s :(

Essentials Gibi Pluginler Var Ise Yetki Verilmesi Gerekebilir.
Yanlıs Bilgide Vermiyim

-----------------
-
-

Dostum bu essentials daki yetki hangi yetki oluyor k.b bilmiyorumda ?

KuKyn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunda Oyuncuların Kullanamas
:D sunucu skyblock ve command block kadar önemli bir şey skyblockda olması gerekli diye düşünüyorum şöyle bir şey var arena nın önüne barrier koyarak , oraya engel koydum "cam" dan iyidir :) , ardından ışınlanması için oyuncuların command bloğu koydum kodu girdim sonrasında block koydum basinç plakası koydum , "yetkin yok" demekte bunu nasıl gerçekleştirebilirim şu an bilmiyorum yardıma ihtiyacim var .s :(
Sunucunda Command Block Kullanma Muhtemelen TP Yetkileri Olmadıkları Icın Gidemiyorlar
En Iyisi Essentials Indır Ve Onu Kullanmaya Basla
Bu Daha Guvenlı ve Yararlı Olur.
Kullanıyormusun Bilmiyorum O Yuzden Bole Yazdım :olgun:

Essentials Yetkilerinin Hepsi Burada Yazıyor Bakabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ancak Galiba Oyuncuya Vermiş Oluyorsun Yetkiyi Nasıl Yardım Edecegimi Bilmiyorum :ha:

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunda Oyuncuların Kullanamas

Sunucunda Command Block Kullanma Muhtemelen TP Yetkileri Olmadıkları Icın Gidemiyorlar
En Iyisi Essentials Indır Ve Onu Kullanmaya Basla
Bu Daha Guvenlı ve Yararlı Olur.
Kullanıyormusun Bilmiyorum O Yuzden Bole Yazdım :olgun:

Essentials Yetkilerinin Hepsi Burada Yazıyor Bakabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ancak Galiba Oyuncuya Vermiş Oluyorsun Yetkiyi Nasıl Yardım Edecegimi Bilmiyorum :ha:
çok teşekkür ederim