Mimar Alımı {Kesinlikle İşinde Usta Olması Gerekir}

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumuza Kaliteli Mimar Aranıyor.
Çok Kolay bir şekilde Kovulabilirsiniz. Artık Bu işi profesyonelliğe döktük. 2-3 World Edit biliyorsunuz Diye alınıcağınızı zannetmeyin.

Şartlar:

Yaptığınız Devasa Spawn Resimleri [Kesinlikle Kalitesiz Olmasın Vede El Emeği Göz Nuru Olsun]:

Sunucu Adresi: Minenetwork.kodzer.net

NOTLAR:

Sunucuda Çok Sıkı Bir şekilde Build Yapabilen Bir Mimar Gerekiyor. Kolay Kolay Yapı Beğenmem.Hatta Hiç Beğenmem. Başvurucaksanız İyi Düşünün...

RESİM KOYMANIZ KESİN ŞARTTIR!
RESME GÖRE ALINICAKTIR, İNTERNETTEN ALINTI YAPMAYINIZ ANLAŞILIR.

Başvuru yapanların başvuruları 21.02.2017 En Geç 18:00 Saatinde Cevaplanıcaktır.

_HoodeD_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaptığınız Devasa Spawn Resimleri:Elimde SS Yok Servere Gelip Göstersem

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

minpavenes

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yaptığınız Devasa Spawn Resimleri [Kesinlikle Kalitesiz Olmasın Vede El Emeği Göz Nuru Olsun]:
ben bunu yaptım böyle küçük bir köy umarım beğenmişsinizdir alınmassam bile helal olsun ben bunu yaparken çok heyecanlıydım fakat ben sw ye alım için değil size yardımcı olabilmek için yaptım tüm sw sahiplerine helal olsun

Son düzenleme:

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

ben bunu yaptım böyle küçük bir köy umarım beğenmişsinizdir alınmassam bile helal olsun ben bunu yaparken çok heyecanlıydım fakat ben sw ye alım için değil size yardımcı olabilmek için yaptım tüm sw sahiplerine helal olsun

Maalesefki Alımadın,Ben Ev Yapısı İstemedim Dostum. Bu Arada Teşekkür ederim Bütün sunucu sahiplerinin adına, İyi Forumlar... Sunucu Şuanda Kapalı Hub Sunucusu Olmakta.

[+] Alımlar Güncel Başvurularınızı Bekliyorum.

Stryder27

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bende güzel bir şey yaparsam beni de alır mısın?

beğendiysen alırsın ^_^

Ekli dosyalar

• asd.png
    asd.png
    529.6 KB · Görüntüleme: 258
Son düzenleme:

Superoyuncueray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

BeyazDuman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığınız Devasa Spawn Resimleri [Kesinlikle Kalitesiz Olmasın Vede El Emeği Göz Nuru Olsun]:Skypeden Resim atabilirim şu an yaptıgım spawn Hala devam ediyor Resimlerini skypeden atarım.
Skype: facebook:376543236048464 kullanıcı ıd'yok Facebookdan baglandıgım ıcın kodu var.