vuruşu eklemesine gerek yok oyuncunun max healtini iksir efekti falan olmadan yükseltmek istiyorum skriptle yada iksir efekti olmadan defansını arttırmakbildiğim kadarıyla eklentisi vardı ama bu vuruşu etkiliyor mu tam bilmiyorum
Eşya kullanmadan direk oyuncuya vermek mümkün değilmi add 1 to damage gibiNBT tag verip ayarlayabilirsin. Bir SkAddon'da eşyaya NBT ekleme vardı, telefonda olmasam link atardım.
Bahsettiğiniz şey kişinin kalbini arttırmaksa şayet:Eşya kullanmadan direk oyuncuya vermek mümkün değilmi add 1 to damage gibi
set the maximum health of the player to 10
peki defansı ve hareket hızını arttırabilirmiyimBahsettiğiniz şey kişinin kalbini arttırmaksa şayet:
10 normal can değeridir, ekleyebilir ya da azaltabilirsiniz.Kod:set the maximum health of the player to 10
Defansı yapamıyorsun diye biliyorum ama biraz değişken vepeki defansı ve hareket hızını arttırabilirmiyim
set the player's walk speed to 1
Skript'te varsayılan yürüme hızı 0.2 ve uçma hızı 0.1 dir. 0-1 arası olabilir (negatif sayı belirlenirse 0, 1 den fazla belirlenirse otomatik 1 yapılır).
Skript'te varsayılan yürüme hızı 0.2 ve uçma hızı 0.1 dir. 0-1 arası olabilir (negatif sayı belirlenirse 0, 1 den fazla belirlenirse otomatik 1 yapılır).Defans hakkında bir bilgim yok fakat hareket hızı:
1 normal hız değeridir.Kod:set the player's walk speed to 1
Pardon, o zaman, düzeltiyorum mesajınızı alıntı yaparak?Skript'te varsayılan yürüme hızı 0.2 ve uçma hızı 0.1 dir. 0-1 arası olabilir (negatif sayı belirlenirse 0, 1 den fazla belirlenirse otomatik 1 yapılır).
demek istediği eğer hız değerini 999 yaparsan 1'e atar negatif sayı yazarsanda 0 yapar 0 ile 1 arasindaki sayılar olabilirPardon, o zaman, düzeltiyorum mesajınızı alıntı yaparak?