Sunucu TPS (Tick For Seconds) arttırmak.

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,bu konumda sizlere Tps arttırmanın bir kaç yöntemini göstericeğim.

1-Gereksiz Pluginler

Bu pluginler serverınızda tps düşüklüğüne neden olabilir.Ondan dolayı hub felan kuracaksanız,ram,tps yi iyi ayarlayın.Oyuncular aksi takdirde sunucunuzda kasma sorunu yaşayabilirler.
2-Gereksiz Skriptler
Skript bir plugin.İçinde skriptler var.Aynı bunun gibi düşünün.Bir dosya var içinde gereksiz skriptler var.
Öncelikle- skriptleri silin.Ardından yapacağınız işlem plugin kullanmak olacaktır.Çünkü bir sürü skriptin plugini elvette vardır.Vardır da siz araştırıp şu an keşfetmemişsinizdir.Keşfetmenizi tavsiye ederim.

3-Gereksiz Dünyalar.
Bu dünyalar multiverse-core pluginiyle oluşmaktadır.Yani -/tps yazdığınızda server ramı gözüküyor.Siz bir tane dünyayı boş bıraksanız bile o tps düşürebilir.Eğer dünyayı boş olarak kurmak istiyorsanız yaratık ve diğer özellikleri kapatmanızı tercih ediyorum.
4-İşe yaramayanlar.
Bir plugin indiriyorsunuz.Sadece küçük bir eğlence için..Yeni bir gün doğuyor.İlk işiniz kahvaltı etmek.Sonra okul derken aklınızdan o plugini silmek geçiyor.Belkide o plugin yıllarca kalabiliyor.Dosyalar ölümsüzdür.
depositphotos_66620343-stock-photo-man-doing-a-success-symbol.jpg

Hmm konu bitti.

Ekli dosyalar

• depositphotos_66620343-stock-photo-man-doing-a-success-symbol.jpg
    depositphotos_66620343-stock-photo-man-doing-a-success-symbol.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 328

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazdıkların aşırı basit şeyler bende çok önemli şeyler önereceksin sanmıştım.

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tps Arttırmanın En Önemli 2 Yolu;

1-ChunkFix
2-Huni Sınırı (Skyblock Sunucular İçin)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öhöm. Bir hatayı düzeltmek istedim.
TPS = Ticks Per Second = Bir saniyedeki tick sayısı

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
haritaları oyuncular görmediği veya moblar görmediği takdirde bir işlem yapmaz bide server açılırken işlem geçer başka türlü haritalardan işlem geçmez bir nevi haklısın TPS = Ticks Per Second artırmak senin çok işine yaramayabilir yani minecraft bu pixel pixel tabi faydası olur mu olur ama
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oynamıyoruz minecraftta çok fazla pc yoran bir oyun değil. biraz türkçe kıtlığım var hızlı yazdım bir yere yetişmeye çalışıyorum anlamsız cümleler kurmuş olabilirim