Hub Sunucusu İçin Sunucuya UstaBuilder Aranıyor Builderi İyi Olan Girsin!!

Sunucuya Gerçekten Adamakıllı Bir Şey Yapmak İçinmi Başvuru Yapıyorsun

• Evet

Kullanılan: 2 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Omer_RG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Açılmış Olan Hub Sunucusu İçin UstaBuilder Arıyorum Ve Onun İÇİN 1 Tane Buildere İhtiyacım Var Ve Bu İşi Yapamaycaksan Bizi Boşa Yormaya Çalışma Ona Gore Doldur Formunu!!

Builder Başvuru Formu:
Ad:

Soyad:
Yaş(+14 Yaştan Kucuk Olmamalı:
Tecrübeniz:
2 Tane Builder Resmi:
Niçin Bizi Tercih Ediyorsun:
Komut Bilgin Ne Kadar:
Kaç Saat Aktifsin(oyun içi)!!:
Skype Mecburi:

Lütfen Formu Doldururken Dikkatli
Doldurunuz? Yoksa Alınamaya bilirsiniz?!!!

Son düzenleme:

DarkSNorm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ad:İbrahim Halil
Soyad : Öelik
Yaş(+14 Yaştan Kucuk Olmamalı: 17
Tecrübeniz: %85 Ful Bilgi Komut Süper , Ama Nekadar Översem Öveyim Bakman Lazım
2 Tane Builder Resmi: DErken Burayı Anlmadım
Niçin Bizi Tercih Ediyorsun: Sen İstedin Ondan Başvurdum
Komut Bilgin Ne Kadar: %90
Kaç Saat Aktifsin(oyun içi)!!: 5 Saat Falan DAhada Artabillir
Skype Mecburi: İboCan Çellik

CreeperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder Degil Sanki Köle Alıyorsun kardeşim.Biraz İnsanlarla samimi ol.Bu Kafayla bir şey Yapabilecegini Sanmıyorum. İyi Forumlar

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba yazım yanlışlarınız var ayrıca eğer builder arıyorsanız kaç saat aktifsiniz gibi soru sormanız garipsenir,bir builderin saat zamanlaması olmaz kurucu ona yap dediğinde yapar.Saat soruları moderatör,rehber vb. yetkililer için konuyu düzenlerseniz güzel olabilir.:bayrak:

Builder Degil Sanki Köle Alıyorsun kardeşim.Biraz İnsanlarla samimi ol.Bu Kafayla bir şey Yapabilecegini Sanmıyorum. İyi Forumlar
Samimikle pek alakası yok,sizin attığınız mesajda pek hoş olmamış uyarı puanı almak istemiyorsanız güzel bir tercih edin derim.:sinirli:

CreeperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba yazım yanlışlarınız var ayrıca eğer builder arıyorsanız kaç saat aktifsiniz gibi soru sormanız garipsenir,bir builderin saat zamanlaması olmaz kurucu ona yap dediğinde yapar.Saat soruları moderatör,rehber vb. yetkililer için konuyu düzenlerseniz güzel olabilir.:bayrak:

Samimikle pek alakası yok,sizin attığınız mesajda pek hoş olmamış uyarı puanı almak istemiyorsanız güzel bir tercih edin derim.:sinirli:

Hoş olmayan kişiye hoş davranmamam zorunuza mı gidiyor anlamadım ?

CreeperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayır pekde takmam fakat gözüme çarptı bu cevaplar yerine yazdığınız mesajları silebilirsiniz,bunları derken sizde pek hoş olmuyorsunuz :p
Herhangi bir kusurum varsa özür diliyorum.Burda arkadaş sert bir dille alım yapmaya çalıştıgı için bende sert bir şekilde davrandım.Konuya dahil olma amacınızı pek anlamadım.