GawKurucuBestReis
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar server açtım bende pluginerim fakat o kadar fazla bilgim olmadıgı ve uğraşmaktan zaman olmadıgı icin bana adam gibi güzel skriptler güzel pluginler yapacak birisi lazım server faction olcak adam gibi birisini istiyorum pluginleri güzel yapacak birisi eğer az bir şey biliyosanız hiç gelmeyin cünkü süpriz sandıklar vipler kitler büssürü şey yaptırcam çok beğenirsem Para - Güzel yetki verebilirim!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
Developer(Pluginer) Alımı İçin:
Yaşınız: (+13)
Mikrofon Varmı/Varsa Konuşabilirmisiniz: (Zorunlu)
Bilginiz:
Söylemek İstediğiniz bir şey:
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------
Server Bilgileri!
Bilişim: Batihost
Ram: 6GB
Slot: SINIRSIZ
Website: VAR/İstersek BEDAVA
TeamSpeak3: Var/İstersek BEDAVA
DDOS - BALON - Bot Koruması!
Güvenli Bilişim!
-------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar server açtım bende pluginerim fakat o kadar fazla bilgim olmadıgı ve uğraşmaktan zaman olmadıgı icin bana adam gibi güzel skriptler güzel pluginler yapacak birisi lazım server faction olcak adam gibi birisini istiyorum pluginleri güzel yapacak birisi eğer az bir şey biliyosanız hiç gelmeyin cünkü süpriz sandıklar vipler kitler büssürü şey yaptırcam çok beğenirsem Para - Güzel yetki verebilirim!
---------------------------------------------------------
Developer(Pluginer) Alımı İçin:
Yaşınız: (+13)
Mikrofon Varmı/Varsa Konuşabilirmisiniz: (Zorunlu)
Bilginiz:
Söylemek İstediğiniz bir şey:
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------
Server Bilgileri!
Bilişim: Batihost
Ram: 6GB
Slot: SINIRSIZ
Website: VAR/İstersek BEDAVA
TeamSpeak3: Var/İstersek BEDAVA
DDOS - BALON - Bot Koruması!
Güvenli Bilişim!
-------------------------------------------------------------------------------------