Minetest'i doğru getirebilirsek belki iyi olabilir ama lapisli MC sunucuları varken kim Minetest girecek ki?Biri bi oyun yapsada o oyun türkiye oyun düzenini kurtarsa çeşke ama mümkün değil.
Hermitcraft tarzı bir sunucu açılabilecekse yardımcı olmak, içerisinde bulunmak isterim.Böyle konular açmak yerine neden şöyle whiltelistli klasik survival sunucusu açmıyoruz? Sadece belirli kişileri alırız olgun bir topluluğumuz olur.
Ben açıyım diycem de fazla param yok ve şu anki tek sunucum da MC sunucusu kaldırmaz. Ama başka biri açmayı düşünüyorsa tabi gelirim.Hermitcraft tarzı bir sunucu açılabilecekse yardımcı olmak, içerisinde bulunmak isterim.
Sunucu olayı zor bir şey değil önemli olan ortamı kurmak. Vanilla bir sunucu basit bir vds üzerinde rahatlıkla 50 kişi kaldırabilir.Ben açıyım diycem de fazla param yok ve şu anki tek sunucum da MC sunucusu kaldırmaz. Ama başka biri açmayı düşünüyorsa tabi gelirim.
Forumun bir kısmı lapis sevdiği için, bir kısmı forumu bıraktığı için, az bir kısım bu düşünce olduğu için ve çok tutmayacağı için açılmayacağını düşünüyorum.Ben açıyım diycem de fazla param yok ve şu anki tek sunucum da MC sunucusu kaldırmaz. Ama başka biri açmayı düşünüyorsa tabi gelirim.
Ecnebilerde tam tersi yenilik yapmadığın zaman dövüyorlar. Bizim güzide ülkemizin güzide insanları hep ters düşünüyor. Mesela bizde edit item veren survival sunucular tonlarca para kazanıp bir sürüde oyuncu çekerken onlarda bu tarz sunucular yerin dibinde.Türkiye'nin bu oyundaki kitlesi zaten belli,kitlenin neyi sevip neyi sevmediği çok bariz bir şekilde belli.
Lapisli fekşın sunucular,girişte v10 kazma veren,girişte 5 spawner veren saçma,gereksiz sunucular bu piyasada oldukça buralar böyle çöl
4 gündür sonunda Türkiye minecraftı çapında bir yenilik yapan {en azından son 1 yılda} WTPrison sunucusundayım.
Prisonu ilk defa oynuyorum ve bu yüzden kendimden utanıyorum ama sunucuya belirli bir kitle giriyor,onun dışında giren oyuncular "Bura ne sunucusu" diyorlar ilk olarak, ardından cevap veriyor oyundakiler "Prison+PvP" soruyu soranın yanıtıda şu oluyor "one ***** *** gibi".
Piyasa yeniliği,kaliteyi sevmiyor.
Hep aynı tas,aynı terane olsun istiyorlar,yenilik olmasın,her açılan sunucu girişte v10 kazma versin lapis kazıp kral olalım istiyorlar.
Türkiye sunucularının durumu böyle,yabancılarda çok yenilik var,hepside güzel işler.
Ecnebilerde tam tersi yenilik yapmadığın zaman dövüyorlar. Bizim güzide ülkemizin güzide insanları hep ters düşünüyor. Mesela bizde edit item veren survival sunucular tonlarca para kazanıp bir sürüde oyuncu çekerken onlarda bu tarz sunucular yerin dibinde.