Minecraft batıyor mu?

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten gereksiz sunucular var, yetkilileriyle birlikte. Tek yaptıkları oyuncu çalmak gelip hakkını veren sunucularda reklam yaparlar.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Biri bi oyun yapsada o oyun türkiye oyun düzenini kurtarsa çeşke ama mümkün değil.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben açıyım diycem de fazla param yok ve şu anki tek sunucum da MC sunucusu kaldırmaz. Ama başka biri açmayı düşünüyorsa tabi gelirim.
Forumun bir kısmı lapis sevdiği için, bir kısmı forumu bıraktığı için, az bir kısım bu düşünce olduğu için ve çok tutmayacağı için açılmayacağını düşünüyorum.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'nin bu oyundaki kitlesi zaten belli,kitlenin neyi sevip neyi sevmediği çok bariz bir şekilde belli.
Lapisli fekşın sunucular,girişte v10 kazma veren,girişte 5 spawner veren saçma,gereksiz sunucular bu piyasada oldukça buralar böyle çöl kalacak.
4 gündür sonunda Türkiye minecraftı çapında bir yenilik yapan {en azından son 1 yılda} WTPrison sunucusundayım.
Prisonu ilk defa oynuyorum ve bu yüzden kendimden utanıyorum ama sunucuya belirli bir kitle giriyor,onun dışında giren oyuncular "Bura ne sunucusu" diyorlar ilk olarak, ardından cevap veriyor oyundakiler "Prison+PvP" soruyu soranın yanıtıda şu oluyor "one ***** *** gibi".
Piyasa yeniliği,kaliteyi sevmiyor.
Hep aynı tas,aynı terane olsun istiyorlar,yenilik olmasın,her açılan sunucu girişte v10 kazma versin lapis kazıp kral olalım istiyorlar.
Türkiye sunucularının durumu böyle,yabancılarda çok yenilik var,hepside güzel işler.

Son düzenleme:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Türkiye'nin bu oyundaki kitlesi zaten belli,kitlenin neyi sevip neyi sevmediği çok bariz bir şekilde belli.
Lapisli fekşın sunucular,girişte v10 kazma veren,girişte 5 spawner veren saçma,gereksiz sunucular bu piyasada oldukça buralar böyle çöl
4 gündür sonunda Türkiye minecraftı çapında bir yenilik yapan {en azından son 1 yılda} WTPrison sunucusundayım.
Prisonu ilk defa oynuyorum ve bu yüzden kendimden utanıyorum ama sunucuya belirli bir kitle giriyor,onun dışında giren oyuncular "Bura ne sunucusu" diyorlar ilk olarak, ardından cevap veriyor oyundakiler "Prison+PvP" soruyu soranın yanıtıda şu oluyor "one ***** *** gibi".
Piyasa yeniliği,kaliteyi sevmiyor.
Hep aynı tas,aynı terane olsun istiyorlar,yenilik olmasın,her açılan sunucu girişte v10 kazma versin lapis kazıp kral olalım istiyorlar.
Türkiye sunucularının durumu böyle,yabancılarda çok yenilik var,hepside güzel işler.
Ecnebilerde tam tersi yenilik yapmadığın zaman dövüyorlar. Bizim güzide ülkemizin güzide insanları hep ters düşünüyor. Mesela bizde edit item veren survival sunucular tonlarca para kazanıp bir sürüde oyuncu çekerken onlarda bu tarz sunucular yerin dibinde.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde anasının babasının "harçlık" olarak verdiği parayla 11 yaşında "ininal kart" denen aleti alıp ona para yükleyip "netrado" {bakın nitrado değil} denen hostingden 2 GB ramlı 12 slotlu bir sunucu açıyorlar.
İnternetten bi fekşın plugin paketi,hazır faction mapları falan filan indiriyorlar.
Sonra sunucu sunucu dolaş reklam yap,artık kral sensin.
Piyasa böyle,durum bu.
Ecnebilerde tam tersi yenilik yapmadığın zaman dövüyorlar. Bizim güzide ülkemizin güzide insanları hep ters düşünüyor. Mesela bizde edit item veren survival sunucular tonlarca para kazanıp bir sürüde oyuncu çekerken onlarda bu tarz sunucular yerin dibinde.

GawKurucuBestReis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar abiler oynayacak oyun bulamıyor,wolfteam oynadılar zula oynadılar şimdide minecraftı katlediyolar.Batan minecraft değil artık yeni nesil çocuklar geliyor dünyaya ve minecraft şuanlarda çok popiler oldugu icin minecraft oynuyor 6 - 12 yaş kitlesi büssürü minecraft kanallarına hayran onlardan örnek alıyorlar.Ayrıca bu oyundan dediğim gibi 6 - 12 yaş kitlesi bıkmıyor bu yeni nesil büyüyünce ileriki yıllarda minecraftın ya oyuncu kitlesi düşecek yada küçük yaştaki arkadaşlar bu oyunu artık oynamayacak.Bunu hepimiz biliyoruz.