Serverımda komut bloğunu hiçbir yere koyamıyorum

Gabriel_ao

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bir server açtım komut ayarlamarını yapacaktım ki komut bloğunu bi yere koymaya çalışıyorum koymuyor hemen gidiyior ayarlara baktım komut bloğu açık ve önceden koyduğum komut blokları çalışıyor bugün gerçekleşti bu olay. yardım ederseniz sevinirim :) (give komutduda çalışmıyor)

give komutnun çalışmama sorununu buldum ve düzelttim ama hala komut bloğu koyulmuyor yardım ederseniz sevininirim.

komut bloğunuda çözdüm konu kilitlenebilir yinede teşekkürler :)

FurKqnTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
server hamachiimi yoksa portlu mu

eyer hamachili ise server dosyasından enable-commad-blocks true yap olur

KaLix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
lütfen anlatırmısın aynı sorun bendede var hiç bit yere koymıyorum komut bloğunu give yazıp alıyorum ama biryere koyamıyorum

Sunucu hakkında bilgi verin. Op'musunuz. Server properties'ten komut bloğu açıkmı Antibuild,antiblockbreaker tarzı pluginler kullanıyormusunuz.

Batuhan_Efe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu hakkında bilgi verin. Op'musunuz. Server properties'ten komut bloğu açıkmı Antibuild,antiblockbreaker tarzı pluginler kullanıyormusunuz.
evet opum o pluginler yok ama asyncworldedit var o yapıyor olabilirmi ve hamachili server komut bloğu açık

Son düzenleme:

OfluYagiz61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucunun server.properties dosyasında enable-commandblocks gibi biryer olacak orası false ise true yapın sorun düzelicektir