AlgenTR - Emek Hırsızlığı

KeremWho

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AlgenTR kapandığı zamanlar Tarık bizim ile ortaklık kurmuştu. Birlikte MineTC sunucusunu açacaktık. Kendisi ile aramızda bazı problemler yaşandı. Ortaklıktan atıldı. Sunucumuz açılmak üzere iken benim tasarlamış olduğum MineTC v3.5 Plugin Paketini ve sunucun yedeklerini kendi bilgisayarına indirmiş. Şuanda kendi sunucusunda Kasa Sistemi,Haritalar,Sohbet Sistemi vb. Bana aittir! Kendisi paketi forumda yayınlamak ile beni tehtit etmiştir.

@trkhcgl1717 Bekleniyorsun Dostum!

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten sunucusunu ziyaret ettiğimde kitlerde ve çoğu şeyde " MineTC " yazıyordu. Tarığın bi kere daha yüzünü gördük. hiçbir zaman başarı elde etmeyeceksin tarık.

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Tarık denen arkadaşla neden bu kadar uğraşılıyor, forumda yeniyim ve daha henüz tanımıyorum kimse sevmiyor sanırım kendisini :)

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü Kendisi emek hırsızlığı, kendinden daha çok gelişen sunuculara saldırı, Sunucusuna önem verir ama koruma koymaya üşenir...
Bence koruma koymaya üşenmek değildir o, koruma yapamaz gibime geliyor, botu engeller zaten engelleyemeyen sunucu açmasın artık amma velakin diğer saldırıları bilemem :) eğer dediğin gibi haksız yere saldırıyorsa kişilere bizzat ben ilgilenirim kendisiyle :)

KeremWho

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte konuşma kayıtları ortada yorum size kalmış.

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte konuşma kayıtları ortada yorum size kalmış.
RedSurvival ve DestanCraft "cici" nedir :p bu sunucuların kurucularını tanıyorum sanırım, bu arkadaşın skype adresini verirmisiniz bir konuşayım derdi neymiş :) milletin hakkına giriyor boş yere, yoksa kendide "cici" olursa ağlamasın :)

KeremWho

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
RedSurvival ve DestanCraft "cici" nedir :p bu sunucuların kurucularını tanıyorum sanırım, bu arkadaşın skype adresini verirmisiniz bir konuşayım derdi neymiş :) milletin hakkına giriyor boş yere, yoksa kendide "cici" olursa ağlamasın :)
live:algentr.destek