Jobs (MESLEK) | Türkçe Anlatım

aLoneMyth

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Merhaba Gamer.Com.TR forum üyeleri ben aLoneMyth bu konuda sizlere Jobs yani Meslek eklentisini tanıtacağım evet bazı kişiler ben bunu biliyorum gereksiz diyebilir ama halen daha bilmeyenler bulunmakta maalesef...

Bu plugin sayesinde çoğu hayatta kalma sunucusunda kullanılan ve istediğiniz gibi üzerinde oynama yapabileceğiniz meslekleri sunucunuz'da aktif hale getirebilirsiniz

Komutlar & Commands
/Jobs → Tüm komutları ve açıklamalarını gösterir
/Jobs browse → Meslek listesini açar
/Jobs join Meslek-İsmi → Meslek-İsmi'ne yazdığınız mesleğe girer
/Jobs leave → Bulunduğunuz meslekten ayrılır
/Jobs info Meslek-Adı → Meslek yardım açıklamasını gösterir

Örnek Meslek Listesi

Önemli Not: Plugin iyi şekilde çalışması için Vault ve iConomy eklentileri ekli olması gerekmektedir.

Eklentiyi yüklemek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:)

Bir dahaki konum'da görüşmek üzere İyi forumlar dilerim...

Beğenilerinizi ve Yorumlarınızı eksik etmeyin :)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
%100 taşlanacağım ama olaya bu yönden bakın.
Neden bu tarz gereksiz bir rehber yapma gereği duydun? Achievement, mahlas, rozet gibi şeyler için mi? Neden "nasıl klan kurulur, geliştirilir, faction taktikleri" gibi konular açmıyorsunuz? Sırf laf olsun diye konu açanlara adına ben utanıyorum. Yararlı konu falan değil öylesine açılmış bu.

Not: Neden sen açmıyorsun diye soracak olanlar hiç yorulmasın.

Son düzenleme:

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam bir bilgim yok eğer açıklar kapatılmadıysa eklenti kullanmak yerine skript yazılabilir.
Skript ile ben yapmıştım fakat aradan 10-15 gün geçtikten sonra skript hata verir, jobs skriptle yararlı olmaz aksine zararlı olur. Bugları kapatmakda zor iş değil internetde her şey var :) ama saldırıların %75'i jobs plugini sayesinde olur bunuda söyleyeyim. iyi forumlar

%100 taşlanacağım ama olaya bu yönden bakın.
Neden bu tarz gereksiz bir rehber yapma gereği duydun? Achievement, mahlas, rozet gibi şeyler için mi? Neden "nasıl klan kurulur, geliştirilir, faction taktikleri" gibi konular açmıyorsunuz? Sırf laf olsun diye konu açanlara adına ben utanıyorum. Yararlı konu falan değil öylesine açılmış bu.

Not: Neden sen açmıyorsun diye soracak olanlar hiç yorulmasın.
Burası forum ve isteyen istediği konu hakkında konu açabilir, bu konu sana yardımcı olmayabilir ama sana yardımcı olmadığı kadar yardımcı olanlarda var birde öyle düşün. İyi Forumlar...