{Owner} Yetkili Arıyorsan Gir {Owner}

OmgEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder-Admin-Moderator vb.)
Başarılı olduğum dal aslında Server Kurmak' tır.Peki neden çünkü TRSurvival adında 4 seneli bir server açtım , bu gibi birçok server açtım isterseniz serverinizde yetkili olabilirim.

15

efegamer25 {Mic. ve kulaklık yok}
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Komut vb. anlatın) :

Dediğim gibi Server Kurmak' ta oldukça bilgiliyim . Çoğu serverde yoneticilik adminlik yaptım.
Oyuncu ilişkileri :

Küfüre kesinlikle karşıyım.Oyuncularım ile samimi olurum genellikle.Sinirlendiğim durumlarda sinirimi oyunculardan çıkarmam .Oyunculara direk ban kick atma alışkanlığım yoktur.Öncelikle uyarırım.
Neden seni alalım :
Bu iş için iyi olduğumu düşünüyorum. Deneyimlerim profesyonellliğimin kanıtıdır.En iyi şekilde hizmet edeceğim.
Günlük Online :

2-3 Saat

LeventForusdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kurallar ve Konu Duzeni
"Rehber olunur, moderatör olunur" tarzı konuların, kategori amacına uygun olmamaları sebebiyle açılmaları yasaktır.
- "Yardım", "acil", "içeri girin" tarzında ifadelerden oluşan konu başlıkları yasaktır.
- En son cevap saati 6 saatten az olan konuların güncellenmesi yasaktır ve günde en fazla 2 kez güncelleme yapılabilir.
- Hangi yetkilerden ekip arkadaşları aradığınızı konuda belirtmeniz gerekiyor. (Örneğin; admin, moderatör vb.)
- Konuda, yetkili olmak isteyen üyelerin dolduracakları genel bir başvuru formu bulunmak zorundadır. (Örnek bir başvuru formu aşağıda bulunuyor.)

Örnek Başvuru Formu:
(
Başvuru formunu dilediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz)
Adınız:
Yaşınız:
Deneyimleriniz:
Eklemek istedikleriniz:

Ahmet_IK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet Ilbey
Yaşınız:14
Deneyimleriniz:+9 sv de mod oldum
Eklemek istedikleriniz: sadece cuma ve cmt günleri girerim oda 7/24