CSGO Fps Hakkında

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Daha önce indirmiştim 80 90 fps alıyordum.Canım sıkıldığı için silmiştim.Şimdi tekrar indirdim 80 90 fps gene alıyorum bi süre sonra 20 10 fpslere düşüyor ve artmıyor.Herşeyi yaptım gene aynı.
Sorunu ne acaba ?

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba @Atomy şimdi sana birkaç öneri ve bilgi vereceğim, bu bilgiler sayesinde fps sorunun %99 ihtimalle düzelecektir.
  1. Steam > Kütüphane > CS:GO > “Sağ Klik” > Özellikler > Çalıştırma Seçeneklleri Ayarları
    Girelim.
  2. -novid -nod3d9ex -threads 4 -high -nojoy +fps_max 60 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high bu kodları o açtığımız kısımdaki yere yazalım.
  3. Oyundaki tüm grafikleri en düşüpe alıp ekran boyutundan 4:3 moda geçelim
  4. Bunları yaptığında fps sorunun hala düzelmemiş ise birkaç önerim daha olacak öm üzerinden.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Merhaba @Atomy şimdi sana birkaç öneri ve bilgi vereceğim, bu bilgiler sayesinde fps sorunun %99 ihtimalle düzelecektir.
  1. Steam > Kütüphane > CS:GO > “Sağ Klik” > Özellikler > Çalıştırma Seçeneklleri Ayarları
    Girelim.
  2. -novid -nod3d9ex -threads 4 -high -nojoy +fps_max 60 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high bu kodları o açtığımız kısımdaki yere yazalım.
  3. Oyundaki tüm grafikleri en düşüpe alıp ekran boyutundan 4:3 moda geçelim
  4. Bunları yaptığında fps sorunun hala düzelmemiş ise birkaç önerim daha olacak öm üzerinden.
Deniyorum :)

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rate fps'yi stabilleştirir ayrıca denediğim onlarca bilgisayarda fps'nin düştüğüne şahit olmadım. Aksine arttığını gördüm.