admiraldus
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Mesaj kısmı öylecek duruyor. Donmuş şekilde. Tıkladığımda bir şey olmuyor.???
O nasıl oluyor çok merak ettim. Bu script, ayarlar kısmındaki CSS alanı dışında hiçbir yazı alanına dokunmamalı.
Mesaj kısmı öylecek duruyor. Donmuş şekilde. Tıkladığımda bir şey olmuyor.???
O nasıl oluyor çok merak ettim. Bu script, ayarlar kısmındaki CSS alanı dışında hiçbir yazı alanına dokunmamalı.
Tag olayında kendinizi THE BEST yapmışsınızBu hatayı ben de (Chromium'da) farkettim. Düzeltmeye çalışacağım.
Belki değiştiririm bilmiyorumTag olayında kendinizi THE BEST yapmışsınız![]()
Değiştirmeye gerek yok.Belki değiştiririm bilmiyorum![]()
Bir kaç öneri:Hatanın nedenini buldum sayılır. XenForo'nun "quick reply" şeysi, aslında bir iframe (Başka bir sayfa denilebilir). Ve benim script açıkken sayfa bomboş gözüküyor. Kapalı iken ise ekstra kod var. Onu halletmeye çalışıyorum şimdi...
Undefined, bir hataydı ve bir iki saat önceki güncelleme ile kaldırıldıBir kaç öneri:
- İsimlerde ki UNDEFINED TAGS kısmını kaldır. Kötü gözüküyor ve herkese hunharca TAG girmek zorunda kalıyorum.
- Hazır CSS kodları paylaş site temasını değiştirmek için.
Küçük bir bug fix güncellemesi (1.1.1) yayınladım. Aşağdaki bugu fixliyor.
![]()
Nasıl güncellerim?Undefined, bir hataydı ve bir iki saat önceki güncelleme ile kaldırıldı
Ben şu anki temaları kullandığımdan "hazır CSS" veremem. Forum temasını sevmeyen ve değiştirmiş olan biri varsa ondan isteyebilirsniz.
Tampermonkey ikonuna basıp "Check for userscript updates" tuşuna tıklamanız yeterli olmalı.Nasıl güncellerim?
Şu mesaj yazamama olayını da çözersen çok güzel olacak. Ve bir örnek CSS kodu da koyarsan oldu bu iş!Tampermonkey ikonuna basıp "Check for userscript updates" tuşuna tıklamanız yeterli olmalı.