Sunucu açmak istiyorsanız ve güvenilir yetkili arıyorsanız.(Anlayacağınız türden ADMİN ARAYAN İÇERİ)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Şimdi diceniz bu kategoriyi kötüleyen Atomy burada ne işi var :D
Canım sıkıldı be ustam.

Biraz iş yapalım diyoruk canımız sıkılıyor.
Neyse boş boş yorum yapmayın.
Özellikle steve profil'ler gelmesin Stevelerden nefret ediyorum.

(Para vermem)

Beni tanıyan varmıdır bilmiyorum daha öncede faction sunucusu açmıştık ortaklarla ilk günden 50 kişi..
(Eski hesaplarım: Wardos97(2012),PlayP(2015)

Moderatorler valla sunucu arıyoruz da adam akıllı konu açan yok burda bende adam akıllı olmayan kendi konumu açayim dedim.Uygun bi yer varsa taşırsınız.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu bölümü neden sevmediğimi bi kez daha anlamış olun :D
@AVALANCHE @SweetNetwork @Cardinal41
Reklam yapan vatandaşı mı diyorsun? Benim de sunucu tanıtım konuma reklam yapılmıştı. Şu aşağıda ki fotoğrafta o arkadaşı görebilirsiniz. Ek olarak sunucu tanıtım konumun tasarımı 1 tane başka forumda 2 tane de bu forumda çalındı ki o tasarımları bizzat ben yapmıştım.
._.

Ekran Alıntısı.JPG

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Reklam yapan vatandaşı mı diyorsun? Benim de sunucu tanıtım konuma reklam yapılmıştı. Şu aşağıda ki fotoğrafta o arkadaşı görebilirsiniz. Ek olarak sunucu tanıtım konumun tasarımı 1 tane başka forumda 2 tane de bu forumda çalındı ki o tasarımları bizzat ben yapmıştım. ._.

Ekli dosyayı görüntüle 43978
Vay -.-
(Reklam yapan ve diğer arkadaştan bahsediyorum)

Şu reklam yapanı topluca raporlarsak belki yöneticiler görebilir.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ben anlamadım olayı ne konusu ki bu ?
ÖhmÖhm

Server arama konusudur.İş yapmak istediğim için ve canım sıkıldığı için çalışacak server arıyorum.Kategorinin konuları adam akıllı olmadığı için bende adam akıllı olmayan konumu açtım.
bknz: Adam akıllı konu yok dedim.Ve kendi konumada adam akıllı değil dedim.Çamur atmayın plz

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
ÖhmÖhm

Server arama konusudur.İş yapmak istediğim için ve canım sıkıldığı için çalışacak server arıyorum.Kategorinin konuları adam akıllı olmadığı için bende adam akıllı olmayan konumu açtım.
bknz: Adam akıllı konu yok dedim.Ve kendi konumada adam akıllı değil dedim.Çamur atmayın plz
daha öncede faction sunucusu açmıştık ortaklarla ilk günden 50 kişi..
Şu mesaja "ben olurum abi" diyen arkadaşda adam akıllı olmayan bir konuya adam akıllı olmayan bir yorum atmayı amaçlamış galiba.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu bölümün amacının "***********" sitesine benzediğini düşünüyorum.
Bölümde problem yok, yararlı bir bölüm. Fakat farkındalık oranı çok düşük. Örneğin herhangi bir faction sunucusunda "beni al" diyeni test ediyorlar beğenmeselerde alıyorlar. ihtiyaç kalmıyor böyle yerlere bakmaya..

Not > Neden etiket atıldığını hala bilmiyorum.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bu bölümün amacının "***********" sitesine benzediğini düşünüyorum.
Bölümde problem yok, yararlı bir bölüm. Fakat farkındalık oranı çok düşük. Örneğin herhangi bir faction sunucusunda "beni al" diyeni test ediyorlar beğenmeselerde alıyorlar. ihtiyaç kalmıyor böyle yerlere bakmaya..

Not > Neden etiket atıldığını hala bilmiyorum.
Mesajlar silindiği için normal bir şey :D