hayır. event hatası verdi ._.yapsan düzelir belkiKod:on rightclick entity: send "&eMerhaba yolcu benim adım Melina :)" to player
hayır. event hatası verdi ._.
on rightclick on entity:
send "&eMerhaba yolcu benim adım Melina :)" to player
right click on entity:
send "&eMerhaba yolcu benim adım Melina :)"
stop
Ne yazık ki olmadı. Hala her tıklayışımı 2 kere algılamaktaPHP:right click on entity: send "&eMerhaba yolcu benim adım Melina :)" stop
İlk event olduktan sonra ikincisinin olmaması için iptal etmen işine yarıyabilir.
Dediğini tam anlayamadım benzer bi kod gösterebilirmisin.x variablesi ekle eğer doğruysa send yapıp false yap tıkladığında da kontrol ettir
on right click on entity:
{konusulma.melina.%player%} is false:
send "&eMerhaba yolcu benim adım Melina :)" to player
set {konusulma.melina.%player%} to true
"stop" satırdan sonraki kodları okumamasını sağlar ve sadece o evente özel olur yani aynı event tekrar olunca bir şey olmaz. Yani bu eventin sonuna koyulunca event bitince eventi bitiren bir şey :/PHP:right click on entity: send "&eMerhaba yolcu benim adım Melina :)" stop
İlk event olduktan sonra ikincisinin olmaması için iptal etmen işine yarıyabilir.
Sanırım bu sorunun çözümü yok. Ben de istediğim yerine GUI kullanayım dedim. Daha iyi oldu. SkQuery canımdan bezdirdi. Ben de Tuske kullanıyorum. Paylaştığın konu şu an çok işime yarıyor. Saol"stop" satırdan sonraki kodları okumamasını sağlar ve sadece o evente özel olur yani aynı event tekrar olunca bir şey olmaz. Yani bu eventin sonuna koyulunca event bitince eventi bitiren bir şey :/
Aslında istemiyor değilimGaliba güzel bir RPG sunucusu geliyor?.