HayalCraft | 1.8x | OPSkyblock | EditSpawnır! Özelliği

cenk0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
HayalCraft Sunucu Bilgi;

Hosting: Batihost
Sürüm: 1.8x
Tür: Skyblock
Slot: 60
Ram: 4GB

Sunucu Resimleri;
2017-03-06_18.56.21.png

Marketimiz Yani (Shop)
2017-03-06_18.56.43.png

Spawn ve Bilgi Alanı :)
2017-03-06_18.57.01.png
2017-03-06_18.57.01.png

Arenamız Ya Öleceksin,Yada Hayatta Kalacaksın

Sunucu IP;HayalCraft.Batihost.com
Sunucumuza Herkezi Bekleriz.

cenk0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarısız Sunucu. 2/10

Evet Doğru Dediniz,Başarısız Bir Sunucuyuz :/ Kötü Maplerimiz Var Belki Beğenmediğiniz Pluginlerimiz Skriptlerimiz vs.'ler Var? Ama Size Şunu sorucam? Her açılan sunucu ilk önce Kötü olarak başlar? Gün Geçtikçe Sevilir Saygı Duyulur? Ama siz Direk ''Başarısız Sunucu'' Diyip Moral Düşürüyorsunuz Onun Yerine Şunu diyebilirdiniz. Arkadaşım Bence Mapinizi Değişin veya Şunu Değişin Bunu Değişin Diyebilirsiniz.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Evet Doğru Dediniz,Başarısız Bir Sunucuyuz :/ Kötü Maplerimiz Var Belki Beğenmediğiniz Pluginlerimiz Skriptlerimiz vs.'ler Var? Ama Size Şunu sorucam? Her açılan sunucu ilk önce Kötü olarak başlar? Gün Geçtikçe Sevilir Saygı Duyulur? Ama siz Direk ''Başarısız Sunucu'' Diyip Moral Düşürüyorsunuz Onun Yerine Şunu diyebilirdiniz. Arkadaşım Bence Mapinizi Değişin veya Şunu Değişin Bunu Değişin Diyebilirsiniz.
Burda tavır yapmana gerek yok.Madem başarısız olduğunu biliyorsunuz o zaman sunucuyu tamamen bitirip konu açacaksınız.Adam size ne desin ki ? Başka zaman senin dediğin gibi mesaj yazınca bize verilen cevap "sunucu baltalama kardeşim".

cenk0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kötü sunucu Pluginler ve Haritalar geliştirilmeli

Teşekkürler

Burda tavır yapmana gerek yok.Madem başarısız olduğunu biliyorsunuz o zaman sunucuyu tamamen bitirip konu açacaksınız.Adam size ne desin ki ? Başka zaman senin dediğin gibi mesaj yazınca bize verilen cevap "sunucu baltalama kardeşim".

Ben Tavır Yapmıyorum Sunucuyu Açılalı 7 Gün Olmuş? Ve Bize direk Kötü mesaj Gelince,Bizimde Moralimiz Düşüyor?

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Teşekkürler

Ben Tavır Yapmıyorum Sunucuyu Açılalı 7 Gün Olmuş? Ve Bize direk Kötü mesaj Gelince,Bizimde Moralimiz Düşüyor?
Her sunucuya kötü mesaj geliyor elbet.Ama burda direk moralimiz düşüyor diye millete sataşmıyor.

xXultimate1971Xx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam Adam burda sizi eleştirmiş senin o eleştiriyi dikkate alman lazım adama dikbaslılık yapman deil