I.Kötü Söz Savaşı

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz ki gün geçtikçe tüm oyunlarda küfür edenler fakat hiçbir işe yaramayan kişiler çoğalmakta.Bu nesil,tamamen milletin ailevi,manevi vb değerlerine sövmeye programlanmıştır.Yaş kitleleri 12den fazla değildir.Bunların Sınıflandırılması vardır:
Caylak Rütbesi

Caylaklar genellikle hep 18 yaşındayım der.Bu yaş kitleleri 9-7-8 yaşındadırlar.
Normal Rütbesi
Sadece küfür ederler ve yaş kaç yeğenim dediğinizde suskunluk yaşarlar sizi görmezden gelirler.Yaşları 9-10 Civarıdır
Tecrubeli Rütbesi
Bu rütbe genellikle yaş söylemez.Skype gel der ve ses kalınlaştırma programını açar.Karşı taraf eğer bunu anlamakta usta ise,direk kapat lan der ekran paylaştırır sonrada Tecrubeli rütbesine sahip olan kişi abi saygılar diyip çagırıyı kapatır.Yaş Kitleleri 10-11 dir.
Uzman Rütbesi
Bu rütbe sadece küfür eder ve sessiz kalır.Yaşları 7-8-9 dur.

Üstad Rütbesi
Bu rütbe skype ver e karşılık:
Yok kardeşim ts ms skype felan derler.

Yaşları 10 12 Civarıdır.
Profosyenel
Tel ister karşı saldırıya geçer real gel der rakibini suskunluğa bırakır.Zeki olduğundan yaşları 11 dir.

Bordo Klavyeli
Bunlar mekanik klavye kullanırlar.Ben hackerım real gel adamsan diye rakibini suskunluğa uğratıp ağır baskılar sonucu onu kovar.
Bunlardan Nasıl Korunulur?
Oyununuzda susturma seçeneği varsa onu deneyin.Yoksa oyuncuyu bildirin.Eğer o seçenekler yoksa oyuncuyu görmezden gelmeye çalışın.Dayanamazsanız ondan ricada bulunun.Eğer bu koşullardan biri işe yaramıyorsa tek çareniz ya oyundan çıkın ya kendinizi savunun.Böyle bir durumda en mantıklı çözüm bana göre savunmak ve çıkmaktır.Savunmayı pek önermesemde bildirmeyi tercih ederim.Yetkililer log dediğimiz kayıt dosyalarından bu baskılara ulaşacak ve yapılması gerekeni yapacaktır.
Bu nesilin zayıf bir noktası vardır.
Kendinizi bir bilgisayar korsanı gibi tanıtın.Sonucunda hehe görürseniz,bittin

olum sen deyip ts3 isteyin.Hatta telefonu isteyip adam akıllı konuşun.Vermesse bunu bilin O üstaddır sizi yalanlarla geri püskürtür.
Bu beni artık takibe aldı.Napmalıyım?
Üzgünüm ama tek çareniz kavga etmektir.(Yetkili Yoksa) Bu koşullardan hiç biri çalışmamıştır böyle bir durumla karşılaştığınızda.Yetkiliyi suskunlukla bekleyin.Size ağır küfürler etsede bu noktada sabretmeniz bile mantıklıdır.
Bu Kişilerle Bir Daha Karşılaşmama Dileği ile,iyi forumlar!

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu başlığını görünce milleti kışkırtacak, kavga çıkaracak dedim ama konu içeriği farklıymış.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tipler yüzünden girdiğim oyunlarda sohbeti açmıyorum. İyi bir yazı olmuş :)
Genelde bunlar şu gibi sebeplerle başlar .. Bunu konuşma ile özetliyim
- Ya kardeşim şu hileyi kapatırmısın. Biz o kadar eşya kasıyoruz emek veriyoruz sen gelmişsin lapiste hız açıyorsun. Yaptığın şey oyunculuğa yakışıyor mu ?
- Ne hilesi yaa :D sen hile görmemişsin. Hile olsaydım tek seferde 4-5 blok kazardım.
- Zaten kazıyorsun
- Yok böyle değil. Benim kazmam hızlı. Elimde V9 kazma var.
- Kazmayı versene bakayım
- Kazmayı çalacaksın değil mi (sansür) (sansür) (sansür) (sansür) (sansür)
- Ben de seni (sansür) (sansür) (sansür) (sansür)

Vee sonuç :
- Yetkili Şahıs : (sansür) gidin burdan. Banlıyorum sizi
Vee yetkilinin küfür ettiğini gören diğer masum oyuncular sunucuyu terkeder. Sonrası kıyamet senaryosu falan.
Böyleleri oluyor ._. Görmedim değil yani :D

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bencede bir zahmet :)

Dostum,konu fikrinin tamamını senden esinlendim.!

Bu tipler yüzünden girdiğim oyunlarda sohbeti açmıyorum. İyi bir yazı olmuş :)
Genelde bunlar şu gibi sebeplerle başlar .. Bunu konuşma ile özetliyim
- Ya kardeşim şu hileyi kapatırmısın. Biz o kadar eşya kasıyoruz emek veriyoruz sen gelmişsin lapiste hız açıyorsun. Yaptığın şey oyunculuğa yakışıyor mu ?
- Ne hilesi yaa :D sen hile görmemişsin. Hile olsaydım tek seferde 4-5 blok kazardım.
- Zaten kazıyorsun
- Yok böyle değil. Benim kazmam hızlı. Elimde V9 kazma var.
- Kazmayı versene bakayım
- Kazmayı çalacaksın değil mi (sansür) (sansür) (sansür) (sansür) (sansür)
- Ben de seni (sansür) (sansür) (sansür) (sansür)

Vee sonuç :
- Yetkili Şahıs : (sansür) gidin burdan. Banlıyorum sizi
Vee yetkilinin küfür ettiğini gören diğer masum oyuncular sunucuyu terkeder. Sonrası kıyamet senaryosu falan.
Böyleleri oluyor ._. Görmedim değil yani :D
Haklısındır kardeşim :)