Ölünce Spawn Yerine Başka Yere Atma Sorunu

En iyi cevaplar
0
[CÖZÜLDÜ]
Arkadaşlar. Sunucuda Ölünce Spawna atıyor. Yeniden Doğ Diyince Farklı Bir Yere Atıyor. SpawnTP plugini kullanıyorum. Cözümünü Bilen yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
plugin kullanmana gerek yokki doğma noktasını belirlemek için kaldırırsan düzelir heralde

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
SkyPvp Sunucusu yapıyoruz. Essentials spawn Kullanınca Spawn koruması free tabelalarını oyunculara kullandırtmıyor. O yuzden kullanmıyoruz

Bu Hatalı Dostum
Tamamda onun Essentials ile bi alakası yok ki.Büyük ihtimal server.properties'deki spawn-protection 0 değil.
Eğer Essentials'dan kaynaklı isede Essentials Protect'i silersin yada oyunculara blok etkileşim yetkisi olan "essentials.protect.exemptusage" yetkkisini verirsin.

Hani Essentials candır,her sunucunun temelidir.

En iyi cevaplar
0
Tamamda onun Essentials ile bi alakası yok ki.Büyük ihtimal server.properties'deki spawn-protection 0 değil.
Eğer Essentials'dan kaynaklı isede Essentials Protect'i silersin yada oyunculara blok etkileşim yetkisi olan "essentials.protect.exemptusage" yetkkisini verirsin.

Hani Essentials candır,her sunucunun temelidir.

Simdide Söyle bir Sıkıntıyla Karsılasıyorum. Essentials spawn pluginini atıyorum. Sunucuya giriyorum. /spawn yazınca server cöküyor. crash reports notu olusturuyor . Bunun nedeni nedir ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Simdide Söyle bir Sıkıntıyla Karsılasıyorum. Essentials spawn pluginini atıyorum. Sunucuya giriyorum. /spawn yazınca server cöküyor. crash reports notu olusturuyor . Bunun nedeni nedir ?
Configi yanlış ayarlamışın ondan muhtemelen error log falan vermiştir essentialsta