Bilgisayarımı Sıfırlayayım mı?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kullandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmam mı gerekiyor o tarz bir şey gördüm.

SFC bitti. Sonuç şu: Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
SFC sorun bulamamış. Yeniden başlatman gerekirse program sana söyler zaten şu anda hatırlayamıyorum gerekiyor muydu...

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Resimdeki sarı renk ile işaretlenmiş kısmı seçersen sistemde performans artışı olur, eski bilgisayarımda o ayarlarda kullanınca senin bahsettiğin sorun'dan eser kalmıyordu.
Ama o seçenek olduğunda bilgisayarın Xp'den farkı kalmıyor. Ben performans bir yana grafik için de Windows 10'a geçmiştim.

Ek olarak onu yapmama rağmen uygulamalar hala 5- 10 saniye sonra açılıyor. Ekran klavyesi veya ayarlara tıklıyorum 5 - 10 saniye sonra tepki veriyor.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ama o seçenek olduğunda bilgisayarın Xp'den farkı kalmıyor. Ben performans bir yana grafik için de Windows 10'a geçmiştim.

Ek olarak onu yapmama rağmen uygulamalar hala 5- 10 saniye sonra açılıyor. Ekran klavyesi veya ayarlara tıklıyorum 5 - 10 saniye sonra tepki veriyor.
Disk kullanımı ne durumda? Görev yöneticisinden bakabilirsin.