[Skript] İstekleriniz

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ama RPG sunucum için fikir verdiğin için teşekkürler arkadaşım :)
Fikir dolu bende verebilirim istediğin kadar daha iyilerini buluyorum hep :D. Ama yapıcak fırsatım olmuyo lys çalışıyom .s
Bi tane archeage delisi var ondan sonra bu forumda en çok mmorpg oynayan kişiyimdir

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Tm Helal.
Skript forumunu oyun konusu yapmayalım pls :D
Post kasmaya girer Özelden konuşuruz.

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /kanat:
  trigger:
    rawWings style 7, particle1 "flame", speed 0, RGB 0, 0, 0, particle2 "redstone", speed2 0, RGB2 0, 0, 0, particle3 "redstone", speed3 0, RGB3 245, 122, 0, center player, id "%player%", isSingle false, player, rainbowMode false, angle 110, height 0, space 0.2, visibleRange 30, tps 1, second 2
    push the player upwards at speed 6
    set {wow.uçuyor.%player%} to true

damage:
  {wow.uçuyor.%victim%} = true:
    damage cause is fall:
      cancel event
      loop entities in radius 10 around the victim:
        loop-entity isn't victim:
          damage loop-entity by 5
kodun rawwings kısmı hata veriyor bende skdragon olmasına rağmen
edit: d eksikmiş draw olucak o yüzden ve uçtuktan sonra yere düşmeme rağmen kanatlar gitmiyor buglu bir sk :p
edit2: düştükten sonra wow.uçuyor verisi silinmediği için adam sınırsız düşerek öldürebilir insanları :p

Son düzenleme:

FurKqnTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun için skripte gerek yok.
- silkspawners.silkdrop.blaze
İznini oyuncuya vermeyeceksin bu kadar.

kardes ben netherda dusmemesini istiyorum ama blaze vercem basta adamlar blaaze kirinca yok olcak blaze fakat bn sadece netherdaki spawnnerlerin kilinca gelmemesini istiom :)

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Kod:
command /kanat:
  trigger:
    rawWings style 7, particle1 "flame", speed 0, RGB 0, 0, 0, particle2 "redstone", speed2 0, RGB2 0, 0, 0, particle3 "redstone", speed3 0, RGB3 245, 122, 0, center player, id "%player%", isSingle false, player, rainbowMode false, angle 110, height 0, space 0.2, visibleRange 30, tps 1, second 2
    push the player upwards at speed 6
    set {wow.uçuyor.%player%} to true

damage:
  {wow.uçuyor.%victim%} = true:
    damage cause is fall:
      cancel event
      loop entities in radius 10 around the victim:
        loop-entity isn't victim:
          damage loop-entity by 5
kodun rawwings kısmı hata veriyor bende skdragon olmasına rağmen
edit: d eksikmiş draw olucak o yüzden ve uçtuktan sonra yere düşmeme rağmen kanatlar gitmiyor buglu bir sk :p
edit2: düştükten sonra wow.uçuyor verisi silinmediği için adam sınırsız düşerek öldürebilir insanları :p

Benim yaptığım sk değil mi o :D
Neyse draw unutmuşumda k.b

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kapatırımda golemden düşen demir sayısı kaç ?
eğer düşen gül ise eşyaları sil felan yapamaz mısın ? Öyle bir şey var mı doğrusu :D

Benim isteğim ise yürüdüğünde (on any movement değil) altındaki yer ne olursa olsun (hava hariç) "Yürüyorsun !" mesajı gitsin