Son dönemlerde Skyblock Sunucuları Berbat

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bu kendi skyblock seven biri olarak kişisel görüşümdür.
Son dönemlerde adam akıllı skyblock sunucusu yok.

Şöyle vip alıp hemen dia blockla ada sıralamasında 1. olmayan,
Emeğin hakkını veren,
Çocuklarla(Ne demek istediğimi anladınız) dolu olmayan bir sunucu yok.

Eskiden vardı foruma ilk geldiğim zamanlar.Emek veren kral oluyordu.Son seviye vip alıp hemen kral olunmuyordu yani.
Serverlerde minecraftı iyi bilen yaş ortalaması büyük kişiler olurdu.Jadmagayı da görmüştüm ben.

Sizin görüşleriniz nelerdir ?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Minetest skyblock sunucuları bence hala iyi. Belki kendi sunucumda açabilirim ama emin değilim.
Minecraft sunucularına gelirsek... Bence baya önceden berbatlaşmaya başladılar. Yabancı sunuculara giremiyorsan Minecraft'ta fazla eğlence yok artık.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum. Forumda fln hiç Survival Skyblock türü sunucu var mı ? Varsa girip oynamak isterim. Yabancılarda gördüm ama malum yaşlı dediklerimiz her yerde. Yabancı serverde adminden yetki isteyip panel ayarlıycam diyenler de vardı.
They are everywhere... You can't escape.

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum
Vip alan en iyi oluyor evet ama sunucu sahiplerinide düşünmek lazım (kendimde Dahil)
Mesela ben bayağı önceden ilk sunucumu açmıştım hiçbirşeyden anlamıyordum direk plugin paketini yükledim tagları değiştirip açtım map desen çok kötüydü ama sade aranılan bir survival sunucuydu öyle olmasına rağmen 20-30 kişi arasında online çekiyordu.

Önceden

1) Rastgele Saldıran çoluk çocuk yoktu
2) Fazla sunucu Yoktu ve olanlarda Gayet Oynanabilir bir sunuculardı
3) her şey Klasikti Abartı Yoktu
4) Çocuklarda yoktu vip alıp kendini ağa zannedenlerden bahsediyorum

O Yüzden Server Sahipleri Açıyordu Serveri Saldırı olmadıgı içinde Rahat rahat Parasını verip uzatıyordu vip satmasınada gerek yoktu.

Şimdi

1) İnternetten Program indiren servere saldırmaya çalışıyor kendini hacker zannediyorlar
2) Önüne Gelen Sunucu Açıyor (Adamlar Kurucu Oyuncuyla knk oluyor item atıyor birbirine sövüyor)
3) Artık Sade Sunucuları seven çok az kişi kaldı sade sunucular tutmuyor o yüzden herkes biraz farklılık katıyor (Bende Dahil)
4) Parası olan 12-13 Yaşındaki çocuklar Vip alıp Hileyi indiriyor Yanına Adam topluyor kendini ağa zannediyor.

Şimdide Serveri Açıyoruz 1 Günde 5 Defa Saldırı Yiyor Sonra Skypeden mesajlar geliyor ''...HackTeam ... Adlı Sunucuyu Çökerti Adam olun''

Açıkcası Artık Bende Soğudum Minecrafttan sırf bu nedenler yüzünden üzücü bir durum.

Bayağı Bir Uzun Yazdım Ama Bunları Sölemek Zorundayım Artık

Plagetra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle katılıyorum...
Önceki zamanları hiç unutmam.her şey emekleydi.
Şimdi her sunucuda vip var.Çünkü bu işi hizmete değil paraya bağladılar.20-30 tl para bulan sunucu açıyor.
Devam ettirebilmek için vip satıyor.İlk faction-skyblock sunucuların eğlencesini hiçbir zaman bulamıcam sanırım.
Bu aralar servere giren alım varmı diyor.Kitle acayip düştü.

Alım varmı demelerinide geçtim.Alım varmı diye spam yapıyorlar -_-
Yok diyince sövüp çıkanlarıda çok gördüm.
Bizde 9-10 yaşında oyun oynardık ama ben konuşmaya utanırdım.Şimdi 7-8 yaşında çocuklar skypede küfür ediyor.
Yaşını bilmediği kişilere abi diyolar.
Bu konu say say bitmez.Eski sunucuları çoktan özledim.
Kalite ve hizmet amaçlı açılan sunucu bilen varmı ?
Genelde hepsi para kazanmak için açılıyorda

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi her sunucuda vip var.Çünkü bu işi hizmete değil paraya bağladılar.20-30 tl para bulan sunucu açıyor.
Devam ettirebilmek için vip satıyor.İlk faction-skyblock sunucuların eğlencesini hiçbir zaman bulamıcam sanırım.

Bizde 9-10 yaşında oyun oynardık ama ben konuşmaya utanırdım.Şimdi 7-8 yaşında çocuklar skypede küfür ediyor.
Yaşını bilmediği kişilere ***** diyolar.
Tüm Yazıklarına Katılıyorum Önceden Biz Claim ne onu bilmezdik Mağranın İçinde Yaşardık Kimsede Gelip Yıkmadı Tabi Bi Kaç Ay Sonra Yıktılar 1-2 Hile Oluyordu Şimdi Kasmasın Diye Hileyle Girdik Diyorlar Sunucularda Sövende yoktu Biz chat ne onu bilmezdik Bize Biri TP Atınca Admin Sanardık :D

O Günleri Çok Özledim
Bir Kaç Sw Açtım Ve Artık Acayip Soğudum Sağlam Olgun Kaliteli Adamlar Bulana Kadarda Açmayı Düşünmüyorum

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zor sunucularda oynamayı seven az kişi kaldı ki :/
Dediğim gibi kitle düştü tüm herkes yok op faction yok op skyblock oynuyor
Bide op survival çıktı.
Çıldırmak üzereyim.
Normal seviyede gerçekten emek verilmiş kaliteli sunucuların yüzüne bakmıyor genelde bu yorumları yapanlar kardeşim, sadece yorum.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98

Yaşını bilmediği kişilere ***** diyolar.

Vipler sunucuyu devam ettirebilmek için vardır, Vip olmayan sunucu yoktur diyebilirim. Kimse cebinden aylık 60-80 tl para vermez, versede bu bi yere kadardır.
Ben artık alım varmı diyen kişileri eskisi kadar çok görmüyorum. Onun yerine golem verirmisin, fly verirmisin, item atarmısın v.b diyen kişileri görüyorum.
Yavaş yavaş akıllanıyorlar sanırım :) Sövenleri, küfür edenleri direk banlayıp engelliyorum. Hiç umrumda olmaz. Amaç para kazanıp kendin için harcamak olmasa bile yine de sunucuyu devam ettirebilmek için viplere ve vip satışlarına ihtiyaç vardır.

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum Eline Her Para Geçen Sunucu Açıyor.
Sonrada Türk Sunucuları Gelişemiyor.
Türk Sunucularının Gelişememesinin bir sebebide önüne gelen Saldırı Yapıyor kimisi çok kaliteli Saldırılar yapıyor kimiside bot programı deniyor.
Ve ne yazik ki Sunucu Kapanınca Ellerine para veya başka ödül Geçmiyor.

Vipler sunucuyu devam ettirebilmek için vardır, Vip olmayan sunucu yoktur diyebilirim. Kimse cebinden aylık 60-80 tl para vermez, versede bu bi yere kadardır.
Ben artık alım varmı diyen kişileri eskisi kadar çok görmüyorum. Onun yerine golem verirmisin, fly verirmisin, item atarmısın v.b diyen kişileri görüyorum.
Yavaş yavaş akıllanıyorlar sanırım :) Sövenleri, küfür edenleri direk banlayıp engelliyorum. Hiç umrumda olmaz. Amaç para kazanıp kendin için harcamak olmasa bile yine de sunucuyu devam ettirebilmek için viplere ve vip satışlarına ihtiyaç vardır.
15 yaş altı Kendini Hacker zanneden kişiler oldukça akıllanmaz Akıllanmayacakta.
Adamlar Hilesiz oynayamıyor.

YusufDursun_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türk Sunucularının Gelişememesinin bir sebebide önüne gelen Saldırı Yapıyor kimisi çok kaliteli Saldırılar yapıyor kimiside bot programı deniyor.
Sana sonuna dek katılıyorum bu konuda ve bu saldırıyı yapan kişilerde maksimum +15 yaşında olan kişiler.

Plagetra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar internetten en kötüsünden bot programı bulup bot atınca "Ben AyyıldızTim üyesiyim" diyen kişiler genelde 9 yaşında oluyor.Heçkerler :)