AtomSkyblock > Alımlar başladı ! | Yeni ekip arkadaşları arıyoruz.

AliBey01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İşte güzel bir başvuru.Yalnız "Kendinden Bahset" bölümünde biraz benden bakmış olabilirsin ama canın sağolsun demek ki aynı şeyleri yapıyoruz :)

İlk olarak builder olarak başlayacaksın.Güzel bir skyblock spawn yapabiliyorsan yap.Eğer kullanırsam moderator olacaksın.Yapamam diyorsan rehber olarak başlayıp moderatorlüğe doğru ilerleyeceksin.

Anında cevap için Discord:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Discord şart)
İlk olarak teşekkür ederim. Evet son bölümü cevapları okurken sizden gördüm ki bende öyleyim. Discord bende yüklü bulunmamakta ve hiç kullanmadım ancak yükleyebilirim. Skyblock için hiç spawn yapmadım daha önce faction/pvp için yaptım ancak deneyeceğim.

AtomyTheAtomy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak teşekkür ederim. Evet son bölümü cevapları okurken sizden gördüm ki bende öyleyim. Discord bende yüklü bulunmamakta ve hiç kullanmadım ancak yükleyebilirim. Skyblock için hiç spawn yapmadım daha önce faction/pvp için yaptım ancak deneyeceğim.
Discord yükleyerek daha iyi yaparsın.Ancak internetten de girebilirsin.

IbrahimRespect

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim/Soyisim: Ibrahim Aliyev
Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız): Kardesim Burda Yalandan Herkes konusa Bilir Deneyelim Gorelim Insallah
Neden biz: Sizinle Calismak Isterim Sizde Isterseniz
Kendinden bahset(En az 3 cümle)15 Yasindayim Azerbaycanda Oturuyorum Bazi Sunucularda Ust Kadro Yetkili Oldum
Iyi Gunler IyI Forumlar <3

hburakaslan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsim/Soyisim: Hüseyin Burak Aslan. (Burak ismini kullanıyorum)
Bilgisi: İyi Derece Script ve Komut bilgim vardır.. Spawnlarım çok güzel değildir.
Neden biz: Açıkcası forumda gezinirken karşıma çıktı ve girdim. Oyuncuları Yön Vermeyi Seviyorum.
Kendinden Bahset: 5 senedir minecraft oynamaktayım. Geçen sene Y**dız skyblocku açtım. ve bir sebepten ötürü kapatmak zorunda kaldım. Adaletliyimdir. Küfürü hiç sevmem. Minecraft ve minecrafttan hariç birçok server açtığım için. Bu konularda tecrübeliyim. Boş vaktim sınav haftaları hariç boldur. (Sınav haftaları 4 saat online.)

AtomyTheAtomy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim/Soyisim: Hüseyin Burak Aslan. (Burak ismini kullanıyorum)
Bilgisi: İyi Derece Script ve Komut bilgim vardır.. Spawnlarım çok güzel değildir.
Neden biz: Açıkcası forumda gezinirken karşıma çıktı ve girdim. Oyuncuları Yön Vermeyi Seviyorum.
Kendinden Bahset: 5 senedir minecraft oynamaktayım. Geçen sene Y**dız skyblocku açtım. ve bir sebepten ötürü kapatmak zorunda kaldım. Adaletliyimdir. Küfürü hiç sevmem. Minecraft ve minecrafttan hariç birçok server açtığım için. Bu konularda tecrübeliyim. Boş vaktim sınav haftaları hariç boldur. (Sınav haftaları 4 saat online.)
Özelden en az 15 veya 100 satırlık bir skript atmanı bekliyorum.

Discord'a gelmeyi unutma:

_EmirrK_1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim/Soyisim : Mustafa Emir Kükrek
Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız): sunuıcuya yetcek kadar var az çok olsa bile açlışırım
Neden biz: sizin ekibinize uyucağımı düşündüğüm için siz
Kendinden bahset(En az 3 cümle) Yardımı etmeyi çok severim. Saygılıyım hemen sinirlenmem. Birisi haddimi aşmıcak bir şey isterse elimden geldiğince yapmaya çalışırım.

PM:

Son düzenleme:

mustafa3509

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BUİLDER ALIMI İÇİN;
İsim/Soyisim:mustafa oğuz
Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız):Daha önceden baya sw de builder oldum kendime güvenim tam we wg bilgim %85
Neden biz:sizinle iyi işlere imza atacayımızı ve sizinle iyi anlaşacayımıza inanıyorum

GökdenizKurman

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İsim/Soyisim: Gökdeniz Kurman
Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız): % Olarak %95 falan. Buildim Güzel Aynı Zamanda Skript , Pluginerliklede ugraşıyorum.
Neden biz: ForumGamere mc alım bölümüne girdiğimde coğu konuya baktım ama yalan vb. atıyorlar buyuzden bu konuyu gördüm alındınız veya alınmadınız yazcağınızı bekliyorum / server daha açılmadı ama serveri açılınca düzene sokmak icin sizi seçtim (:
Kendinden bahset(En az 3 cümle): 16 yaşındayım İstanbulda oturuyorum daha once birçok kez başka serverlerde yetkili oldum admin , mod , builder , ustarehber olsun çoğu serverde oldum / Bukadar yeter diye düşünüyorum İyi forumlar.

BurakRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaş 16
İsim/Soyisim BURAK-YILDIZ
Bilgisi YÜZDE OLARAK %97 V.S. , TECRÜBE OLARAK NEREDEYSE HEPSİ. :)
Neden biz SİZİN SAĞLAM BİR SERVER OLACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM.
Kendinden bahset YAŞIM 16,TECRÜBELİYİM,AZİMLİYİM,KOLAY PES ETMEM,GEREKENİ YAPARIM. BUNUN GİBİ. :)

BU ARADA BUİLDER ALIMI İÇİN. :)

LisaPlay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaş 16
İsim/Soyisim Batuhan Kalebaş
Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız) Tam olarak pluginer değilim.Plugin yazamıyorum.Ama dosyalarından düzenliyebiliyorum.Komut vb. oyun içi genel herşeyi yapabiliyorum.Buildimde orta seviye.
Neden biz Daha açılmamış veya yapımda olan sunuculara yardım ediyorum böylelikle ileride gurur duyacağım bir eser bırakmış oluyorum.Bu sebeptendir ki siz.
Kendinden bahset(En az 3 cümle) Kendimi övmeyi sevmiyorum.Ancak saygılı,olgun ve çekingenimdir.Bir yere alıştığımda samimiyetim artar.

PRO_KRAL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaş 20
İsim/Soyisim Talha Kar****
Bilgisi(Abartmayın hiç alınmazsınız) %94
Neden biz Serverde olmak ve yardım etmek için
Kendinden bahset(En az 3 cümle) : ciddi profosyonel işini doğru yapan

Son düzenleme:

UserL

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yaş 10
İsim Muhammed Ali
Yetkilerle Aram %85
Neden Biz Yardım Etmek İstiyorum
Muhammed Ali 10 yasındayım Turkiyede Oturuyorum Yetkilerle aram iyidir 3 yıldır oynuyorum