Sohbet Konusu

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gelebilen şuraya gelsin arkadaşlar

Valla, sallıyor muydu onu bilmem ama iyi çocuktu. Tabi zamanında sinirlerimi bozmuştu herkesinkini bozduğu gibi.
Geliyorem 10 karakter

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gelebilen şuraya gelsin arkadaşlar

Valla, sallıyor muydu onu bilmem ama iyi çocuktu. Tabi zamanında sinirlerimi bozmuştu herkesinkini bozduğu gibi.
Kaslı vücudum filan var derdi rosenrot bir fotoğrafını mı ne çekti webcam ile grupda ifşalandı ben gülerken masayı filan kırdım

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Anime izlerim ama otakular gibi apyal değilim gerçek hayatla animeyi karıştırmam size benden bi öneri anime izleyen kızların yarısı kezban ve aptal uzak durun hihihi
Kezban değil de lezbiyen olmasın o?

Geliyorem 10 karakter

Kaslı vücudum filan var derdi rosenrot bir fotoğrafını mı ne çekti webcam ile grupda ifşalandı ben gülerken masayı filan kırdım
Aha adam ilk siftayı attı. Konuda susturulan ilk şahıs.
Geçmiş olsun kardeş, Allah kurtarsın.
Cidden fena sapıttınız şu konuda. @ZorinTRz 'yi görüp sapıttınız. Bu kadar mı büyük etkisi vardı adamın üzerinizde? Yani ne kullanıyor bana da söylerseniz işime yarayabilir hani. Sırrı nedir bunun? Kadınlar için olanı da var mı? Kaç para?

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Kezban değil de lezbiyen olmasın o?

Aha adam ilk siftayı attı. Konuda susturulan ilk şahıs.
Geçmiş olsun kardeş, Allah kurtarsın.
Cidden fena sapıttınız şu konuda. @ZorinTRz 'yi görüp sapıttınız. Bu kadar mı büyük etkisi vardı adamın üzerinizde? Yani ne kullanıyor bana da söylerseniz işime yarayabilir hani. Sırrı nedir bunun? Kadınlar için olanı da var mı? Kaç para?
Onun zorin-kun olması yetiyor

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ne manyak insanlarsınız oğlum

Hasret gidermenin kafada yaptığı etkisinden kaynaklanıyor galiba. Bir yandan hormonlarda düdükleyince böyle oluyor herhalde.
Ehehuhehe [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji170] [emoji169]

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi