Rayandu'yu hatırlarmısın rko çeken ergenLan ağlamak istiyorum çok özlemişim
Ergen demen kabalık olmuşRayandu'yu hatırlarmısın rko çeken ergen
Bende ergendim bir zamanlar peçete ile ne sanat eserleri yapardım uff iyi idi hoş idi ama çok sallardı beErgen demen kabalık olmuş
Sahşen severdim onu muhabbetimiz iyiydi
Valla, sallıyor muydu onu bilmem ama iyi çocuktu. Tabi zamanında sinirlerimi bozmuştu herkesinkini bozduğu gibi.Bende ergendim bir zamanlar peçete ile ne sanat eserleri yapardım uff iyi idi hoş idi ama çok sallardı be![]()
Geliyorem 10 karakterLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gelebilen şuraya gelsin arkadaşlar
Valla, sallıyor muydu onu bilmem ama iyi çocuktu. Tabi zamanında sinirlerimi bozmuştu herkesinkini bozduğu gibi.
Kaslı vücudum filan var derdi rosenrot bir fotoğrafını mı ne çekti webcam ile grupda ifşalandı ben gülerken masayı filan kırdımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gelebilen şuraya gelsin arkadaşlar
Valla, sallıyor muydu onu bilmem ama iyi çocuktu. Tabi zamanında sinirlerimi bozmuştu herkesinkini bozduğu gibi.
İfşası mı vardı lan oha #rezGeliyorem 10 karakter
Kaslı vücudum filan var derdi rosenrot bir fotoğrafını mı ne çekti webcam ile grupda ifşalandı ben gülerken masayı filan kırdım
Kezban değil de lezbiyen olmasın o?Anime izlerim ama otakular gibi apyal değilim gerçek hayatla animeyi karıştırmam size benden bi öneri anime izleyen kızların yarısı kezban ve aptal uzak durun hihihi
Aha adam ilk siftayı attı. Konuda susturulan ilk şahıs.Geliyorem 10 karakter
Kaslı vücudum filan var derdi rosenrot bir fotoğrafını mı ne çekti webcam ile grupda ifşalandı ben gülerken masayı filan kırdım
Onun zorin-kun olması yetiyorKezban değil de lezbiyen olmasın o?
Aha adam ilk siftayı attı. Konuda susturulan ilk şahıs.
Geçmiş olsun kardeş, Allah kurtarsın.
Cidden fena sapıttınız şu konuda. @ZorinTRz 'yi görüp sapıttınız. Bu kadar mı büyük etkisi vardı adamın üzerinizde? Yani ne kullanıyor bana da söylerseniz işime yarayabilir hani. Sırrı nedir bunun? Kadınlar için olanı da var mı? Kaç para?
Ne manyak insanlarsınız oğlumOnun zorin-kun olması yetiyor
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasret gidermenin kafada yaptığı etkisinden kaynaklanıyor galiba. Bir yandan hormonlarda düdükleyince böyle oluyor herhalde.Ne manyak insanlarsınız oğlum
Ne manyak insanlarsınız oğlum
Ehehuhehe [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji170] [emoji169]Hasret gidermenin kafada yaptığı etkisinden kaynaklanıyor galiba. Bir yandan hormonlarda düdükleyince böyle oluyor herhalde.
Çıldırmışsınız sizEhehuhehe [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji170] [emoji169]
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama zorin-kun ben seni hep sevmiştim zaten ggfgvfhvfhcfÇıldırmışsınız siz