Forum ortamı

Fatal1st

Nothing is real.
En iyi cevaplar
0
Hala şu kanser platformda aktif olanları gördükçe üzülüyorum . Yaş ortalaması 12 maximum 14 olan bu forumda
aykırı her şey yasaklanıp , ceza verilmeden önce güzel bir ortamdı diyebilirim. Aylar sonra tekrar bakınca gördüğüm tek şey yeni neslin nasıl bir işe yaramayacağı başlık altında tartışabilirsiniz

ImperialSwag

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sadece bir forumu inceleyip bütün bir nesili aşağılamak çok yanlış. Kardeşimin bahsettiğin nesile ait olması nedeniyle söylediklerini hakaret kabul edip seni kınıyorum.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun yaş ortalaması belki düşük olabilir ancak forumda (benim gördüğüm kadarıyla) insanı kanser edecek tipte kimseler bulunmuyor. Bir de önceki hesabın neydi ?

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Amacım olay çıkartmak değil fakat, birkaç sorum var.
1.
"Hala şu kanser platformda aktif olanları gördükçe üzülüyorum ." Platform kanser ise neden buradasın hala ?
2. "Yaş ortalaması 12 maximum 14 olan bu forumda " Yaş ortalamasının maximum 14 olduğunu kanıtsız bir şekilde söylemendeki sebep neydi ?
3. "aykırı her şey yasaklanıp , ceza verilmeden önce güzel bir ortamdı diyebilirim." Yönetim kadrosu kurallara uygun bir şekilde ilerleyip, sizinle laubali bir dil ile konuşmayıp, samimi olmuyor ise bunun ortamın kötü olmasındaki payı nedir ?
4. "Aylar sonra tekrar bakınca gördüğüm tek şey yeni neslin nasıl bir işe yaramayacağı başlık altında tartışabilirsiniz" Yeni neslin işe yaramayacağı konusundaki görüşünü ortaya çıkaran sebep nedir ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Amacım olay çıkartmak değil fakat, birkaç sorum var.
1.
"Hala şu kanser platformda aktif olanları gördükçe üzülüyorum ." Platform kanser ise neden buradasın hala ?
2. "Yaş ortalaması 12 maximum 14 olan bu forumda " Yaş ortalamasının maximum 14 olduğunu kanıtsız bir şekilde söylemendeki sebep neydi ?
3. "aykırı her şey yasaklanıp , ceza verilmeden önce güzel bir ortamdı diyebilirim." Yönetim kadrosu kurallara uygun bir şekilde ilerleyip, sizinle laubali bir dil ile konuşmayıp, samimi olmuyor ise bunun ortamın kötü olmasındaki payı nedir ?
4. "Aylar sonra tekrar bakınca gördüğüm tek şey yeni neslin nasıl bir işe yaramayacağı başlık altında tartışabilirsiniz" Yeni neslin işe yaramayacağı konusundaki görüşünü ortaya çıkaran sebep nedir ?
2. bariz ortada ama illa ki kanıt istersen buyur, 3. ye tepki olarak profilime bakabilirsin.

Fatal1st

Nothing is real.
En iyi cevaplar
0
Forumun başlarından beri üyeyim , 7-8 aylık aradan sonra ortam ne olmuş diye bakmaya geldim gördüklerim bunlar bende yazdım , Hala yazdıklarımın aksini kanıtlamaya çalışanları görüyorum . Bu soruları ben yerine kendinize sorun , yetkililerin yenilerini tanımam ama yönetim kadrosu belirlediği için hep tek tip oluyorlar ve genelde bilgisiz ve taraf tutan kısım olduğu uçun bu platform üstünde hiçbir şekilde kendinizi açıklayamazsınız
Eğer yazdıklarımdan farklı olduğunuzu düşünüyorsanız forumdan çıkın ve sosyal hayatınıza bakın....

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Forumun başlarından beri üyeyim , 7-8 aylık aradan sonra ortam ne olmuş diye bakmaya geldim gördüklerim bunlar bende yazdım , Hala yazdıklarımın aksini kanıtlamaya çalışanları görüyorum . Bu soruları ben yerine kendinize sorun , yetkililerin yenilerini tanımam ama yönetim kadrosu belirlediği için hep tek tip oluyorlar ve genelde bilgisiz ve taraf tutan kısım olduğu uçun bu platform üstünde hiçbir şekilde kendinizi açıklayamazsınız
Eğer yazdıklarımdan farklı olduğunuzu düşünüyorsanız forumdan çıkın ve sosyal hayatınıza bakın....
Dediklerinin bir kısmına katılıyorum fakat bir kısmına katılmıyorum. Persoin'in profilinde yazan mesajda gayet haklı. Eleştiride bulunduğumuzda hemen laf sokma peşinde olan çok kişi var. Bana da egolusun diyorlardı. Nerem egolu? Söylersen düzeltmeye çalışırım şeklinde sormuştum ve hala cevap gelmedi.

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
2. bariz ortada ama illa ki kanıt istersen buyur, 3. ye tepki olarak profilime bakabilirsin.
Sunucular kategorisinin bir kısmı bariz elbette. Profilindeki mesaja da söyleyebileceğim şey haklısın ne diyeyim. Fakat eleştiride ipin ucunu kaçırınca ceza kaçınılmaz oluyor.

Konudaki söylenenlerin aksini kanıtlamaya çalışmıyorum. Fakat bu soruları konuda yeni nesli aşağıladığın için sordum. Bu soruları senin yerine kendime sormamı neden istediğinide anlamış değilim. Madem yeni neslin bir işe yaramayacağını, bu forumunda 12-14 yaştan ibaret olduğunu düşünüyorsun, bu sorularıma cevap da verebilirsin o zaman direk sorularımı bana yöneltmek yerine.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Forumda çok mutsuzluk, düşmalnık ve hırs vardı. Gerek yöneticiler gerek moderatörler gerek de bazı üyeler bunu körükledi, şu an artık çoğumuzun birbirine bakacak yüzü ya da hevesi yok. Burayı biz bu hale getirdik, yöneticiler bu hale getirdi. Yapılan bir yanlışı başka bir yanlışla, nefretle, bastırılmış egoyla çözmeye çalıştıkça hiçbir zaman kavgalar durulmadı, aksine daha çok körüklendi... Ta ki akti üye sayısı eskisine oranla katlarca düşene kadar...

Şu saatten sorna eski ortamı hiçbir şekilde getiremeyeceğimizi düşünüyorum... En azından kalan sağlar bizimdir mantığıyla bakıp elimizden geldiğince canlı tutabiliriz.

DIPNOT: Küçük yaşta arkadaşlarımız her zaman vardı, onların olmamasını dilemek hem bencillik hem de aptallık olur. Sen 10 yaşındasın, sen 8 yaşındasın, bu foruma girme gibi bir şeyi deme hakkını kimse kendinde bulmasın.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Forumda çok mutsuzluk, düşmalnık ve hırs vardı. Gerek yöneticiler gerek moderatörler gerek de bazı üyeler bunu körükledi, şu an artık çoğumuzun birbirine bakacak yüzü ya da hevesi yok. Burayı biz bu hale getirdik, yöneticiler bu hale getirdi. Yapılan bir yanlışı başka bir yanlışla, nefretle, bastırılmış egoyla çözmeye çalıştıkça hiçbir zaman kavgalar durulmadı, aksine daha çok körüklendi... Ta ki akti üye sayısı eskisine oranla katlarca düşene kadar...

Şu saatten sorna eski ortamı hiçbir şekilde getiremeyeceğimizi düşünüyorum... En azından kalan sağlar bizimdir mantığıyla bakıp elimizden geldiğince canlı tutabiliriz.

DIPNOT: Küçük yaşta arkadaşlarımız her zaman vardı, onların olmamasını dilemek hem bencillik hem de aptallık olur. Sen 10 yaşındasın, sen 8 yaşındasın, bu foruma girme gibi bir şeyi deme hakkını kimse kendinde bulmasın.
2016'nın yazında falan tamamıyla dağıldı ki forum, şu an aktif olarak gezen üyelerin alayı patates*

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0