Çift Envanter Skripti.

Caner07ant

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm. Arkadaşlar öncelikle sizden bi ricam olucak yardım ederseniz çok sevinirim serverimde çift envanter yapmak istiyorum nasıl yapabilirim skripti varsa söylermisiniz irternette gördüm pluginini ama paralı ydı yardım ederseniz sevinirim.

ÖRNEK:

Thanagor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
5
Bunun skriptle yapa bilineceğini düşünmüyorum. Pluginin ararsan bula bilirsin.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
plugini paralıydı sizden yardım istiyorum bilen varsa yardım eden birisi söylerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Alternatifini bulamadım ne plugin ne de skript olarak. Aşırı yardım sever birisi senin için hazırlayıp paylaşabilir veya parasını ödeyip plugini satın alabilirsin.

Caner07ant

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Alternatifini bulamadım ne plugin ne de skript olarak. Aşırı yardım sever birisi senin için hazırlayıp paylaşabilir veya parasını ödeyip plugini satın alabilirsin.
innalım yok ama biri benim yerime alırsa telefon ile verebilirim parasını innal alıcak yakın biryer yok maalesef

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile kolayca yapılabilir, 1 ay sonrasında 20 megabayt olmuş variables dosyası ile keyfine bakarsın.
Çok istiyorsan yapabilirim, oluşabilecek lag beni ilgilendirmiyor o durumda.

powerfly

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
innalım yok ama biri benim yerime alırsa telefon ile verebilirim parasını innal alıcak yakın biryer yok maalesef
Kardeşim Bana özelden Ulaşa Bilirsen Ala Bilirim senin yerine Ztn fiyat yüksek değil 22.33 Türk Lirasına Değer bir şey Skype Yoluyla Veya özel Mesaj Atarsan Yerine Ala Bilirim. Ayrıca Ben Yardımı Severim Sana 15 Tl ye Gene veririm

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Skript ile kolayca yapılabilir, 1 ay sonrasında 20 megabayt olmuş variables dosyası ile keyfine bakarsın.
Çok istiyorsan yapabilirim, oluşabilecek lag beni ilgilendirmiyor o durumda.
variables.csv nin null ile veya farklı variableler ile dolması lag yapmaz. Binlerce variable arasından bir variable almak istedin mi anında yanıt alırsın. Sunucu kapandığında null lar gider. Variableye eşya kaydetmek dosyada çok uzun gözükür, bunu sevmeyen ve bilen birisi YAML veya NBT kullanır daha iyi.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
variables.csv nin null ile veya farklı variableler ile dolması lag yapmaz. Binlerce variable arasından bir variable almak istedin mi anında yanıt alırsın. Sunucu kapandığında null lar gider. Variableye eşya kaydetmek dosyada çok uzun gözükür, bunu sevmeyen ve bilen birisi YAML veya NBT kullanır daha iyi.
NBT üzerinden kaydedilen veriler eğer vanilla değil ise restart sırasında silinir diye biliyorum NBT ile olacak bir iş gibi durmuyor...

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aslında DAT dosyasına kaydetmekten bahsetmiştim :D NBT ler sıfırlansa sunucu açıldığında her entity default halde olurdu
Vanilla olmayan NBT ler dedim özellikle :) Yani normalde entityde bulunmayan fakat sonradan eklenenler... Örneğin "displayName" tagini değiştirirsen değişiklik eşya üzerinde kalır fakat "test1234" şeklinde bir tag oluşturursan restart sonrasında kaydedilmediği için silinmiş olur diye biliyorum.

Edit: Bu söylediğim entityler için geçerliymiş fakat item lar için geçersizmiş. Burada da kullanılmak istenen şey bir entity olduğundan...
Edit2:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Skript' in özürlü veri saklama mantığıyla(acı gerçek) böyle bir şeyi denersen 5000 girip çıkmış oyuncu + 3 er sayfada envanter desek çok can yakar çok.
Ayrıca Skript'de InventoryDragEvent'e bir alternatif bulunmadığından eccik makro ile sistemi kolayca bug'a sokabilir variables.csv'yi saniyeler içinde mahvedebilirsin.

Entity NBT'si yada Item NBT'si ile çakallık yapmayı planlayanlar olabilir,boşa denemeyin oda uf yapar.

Plugin mantığına gelince, az Collections ve birazda index-size bilgisi ile bu yapılabilir.Tabi Skript yazmaktan daha zor olacaktır o kesin.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Vanilla olmayan NBT ler dedim özellikle :) Yani normalde entityde bulunmayan fakat sonradan eklenenler... Örneğin "displayName" tagini değiştirirsen değişiklik eşya üzerinde kalır fakat "test1234" şeklinde bir tag oluşturursan restart sonrasında kaydedilmediği için silinmiş olur diye biliyorum.

Edit: Bu söylediğim entityler için geçerliymiş fakat item lar için geçersizmiş. Burada da kullanılmak istenen şey bir entity olduğundan...
Edit2:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Entity lere zaten özel NBT eklenmiyor, eşyalara eklenebiliyor ve hiç gitmiyor.
Edit: Editlerini görmedim ve yine DAT diyorum

Skript' in özürlü veri saklama mantığıyla(acı gerçek) böyle bir şeyi denersen 5000 girip çıkmış oyuncu + 3 er sayfada envanter desek çok can yakar çok.
Ayrıca Skript'de InventoryDragEvent'e bir alternatif bulunmadığından eccik makro ile sistemi kolayca bug'a sokabilir variables.csv'yi saniyeler içinde mahvedebilirsin.

Entity NBT'si yada Item NBT'si ile çakallık yapmayı planlayanlar olabilir,boşa denemeyin oda uf yapar.

Plugin mantığına gelince, az Collections ve birazda index-size bilgisi ile bu yapılabilir.Tabi Skript yazmaktan daha zor olacaktır o kesin.
Bunun oyuncunun girip çıkmasıyla hiçbir alakası yok.
Skript'te Inventory Drag eventi bulunmakta ve istediğin bütün bukkit eventlerini bir addon sayesinde özel syntaxla birlikte ekleyip kullanabilirsin.(acı gerçek)

NBT derken DAT dosyası dediğimi söylemiştim.

Son düzenleme: