Çift Envanter Skripti.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
bunu skriptle yaparsan baya bir item kayıp ederler! bence en iyisi parayı verip almak..

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Hani burada reflection kullanıldığını biliyorum fakat alternatifi var sanırım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sorun şu ki,alternatif olarak sunulan kütüphanelerinde java.lang.reflect package'ına ihtiyacı var.
Bu yüzden bu package'a ulaşmadan bunu yapmak Oracle tarafından imkansız olarak adlandırılmış.
Çünkü Reflection aslında bir API değil,Java'nın yani Dilin kendisinin bir parçası.

Senin bana verdiğin linkte Reflection'u hızlandırmak için kullanılan bazı yöntemler var.Ne kadar hızlandırırsan hızlandır,sonuçta o metodu direk çağırma hızına yetişmesi mantık olarak imkansız.Böyle bir şey mümkün olsaydı,Reflection diye bir şey olmazdı zaten.O zaman direk runtime'da istediğimiz metodu çağırırdık.
Birde üstüne InventoryDragEvent gibi çok sık çalışan bir Event'de Reflection kullanılmaması lazım.
Hani böyle bir şeyi yapan geliştiricye gülerler.
Buna rağmen hazır cevap Skripter arkadaşımız aksini kanıtlamaya çalışabilmeye çabalıyor.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdaki konuşmalar hakkında en ufak fikir sahibi olmadığımdan ben aklıma gelen fikri yazıyorum. Forumda birisi AlphaChest pluginin skript ile hazırlamıştı. Eğer o skripti oyuncunun evnaterine tıkladığında yönlendirmeyi başarabilirsen istediğine erişebilirsin. Skript paylaşımlarını araştır bolca. Büyük ihtimal zamanını alacak