[SKRIPT] GÜNCEL GÖREVLİ MENÜ SKRİPTİ!

Thanagor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
5
Öncelikle merhabalar. Yeni yazmış olduğum skripti sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinizi ve eksiklerimi bildirirseniz sevinirim. Kodu isteyenler skype-tan ulaşa bilirler. Skype : mustafazadeenver.

Özellikler:
- Spawner menüsünden SP ala bilirsiniz.
- Mağazadan gerekli eşyaları satın ala bilirsiniz.
- Tarım eşyalarında hem satış hem de alış vardır.
- Sol köşeden istatistiklerine baka bilirsin.
- Görevi yaparak kazmayı kazana bilirsiniz.

- Ses efektleri eklendi!

VE DAHA FAZLASI !

RESİMLER:

Başka skriptlerden alıntı yapılmamıştır. Benzeye bilir. Her kese teşekkürler umarım beğenirsiniz!

Son düzenleme:

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu tür basit şeyler görmekten yoruldum. Ha derseniz "Sen daha iyisini yap o zaman." Ders çalışıyorum ve arada uğruyorum. Çok daha gelişmişini veya toptan alt yapıyı değiştirip daha mükemmel şeyler yapsan daha iyi olurdu. Sadece bir tür kodu çeşitleme şekilde basamak, basamak halinde ilerletmiş ve bir de menü yapmışsın olay bundan ibaret.

Ekleyebileceklerin:

- Effekt destekli olsun.
- Yoksa ses effekti olsun.
- Diğer madenler içinde olsun.
- Türleme şeyler yap.
- Menüyü geliştir.
- Menü soluna oyuncunun kafası ve bilgileri yazsın. (Kaç blok kırmış, hangi bloğu kaç kere kırmış, şu an kaç level tarzında...)

Thanagor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
5
Bu tür basit şeyler görmekten yoruldum. Ha derseniz "Sen daha iyisini yap o zaman." Ders çalışıyorum ve arada uğruyorum. Çok daha gelişmişini veya toptan alt yapıyı değiştirip daha mükemmel şeyler yapsan daha iyi olurdu. Sadece bir tür kodu çeşitleme şekilde basamak, basamak halinde ilerletmiş ve bir de menü yapmışsın olay bundan ibaret.

Ekleyebileceklerin:

- Effekt destekli olsun.
- Yoksa ses effekti olsun.
- Diğer madenler içinde olsun.
- Türleme şeyler yap.
- Menüyü geliştir.
- Menü soluna oyuncunun kafası ve bilgileri yazsın. (Kaç blok kırmış, hangi bloğu kaç kere kırmış, şu an kaç level tarzında...)
Kardeşim skript yazmakta yeniyim ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. O tür şeyler bir az zor geliyor. Lütfen bir az anlayışlı olun.

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skriptin linki veya kodları nerede ben mi göremiyorum hata felan mı var :D