3gb sunucu kaç kişi kaldırır

kylefireblade

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar server açmayı düşünüyorum batihosttan sw 38plugin 2 dünya kaç kişi kaldırır pluginler standart survival.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 18 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
2 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 35 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
3 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 45 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
4 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 55 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
5 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 69 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
6 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 78 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
7 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 85 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
8 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 90 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
9 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 95 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
10 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 105 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
12 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 115 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
16 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 155 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
32 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 315 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
64 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 630 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .
128 GB Ramli Sunucunuza : Maximum 1260 oyuncu ile lagsız bir oyun oynuyabilirsiniz .

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Olay sadece ram miş gibi anlatıyorsunuz, dandik hostinglerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz... Eğer ki cpu ideal bir şey ise 2 gb ram li bir Spigot ile 75- kişi rahatlıkla oynayabilir. Tabi bunda kullandığın pluginlerin, haritalarının, config dosyalarının ve Java argümanlarının da etkisi var.
32 GB öneren @CihanYlmzCR o kadar ramin tamamını kullanabilmen için çoook fazla oyuncun olması lazım o kadar fazla ki şu anda hali hazırda en fazla oyuncuyu çeken Türk hub sunuculardan daha fazla.

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Olay sadece ram miş gibi anlatıyorsunuz, dandik hostinglerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz... Eğer ki cpu ideal bir şey ise 2 gb ram li bir Spigot ile 75- kişi rahatlıkla oynayabilir. Tabi bunda kullandığın pluginlerin, haritalarının, config dosyalarının ve Java argümanlarının da etkisi var.
32 GB öneren @CihanYlmzCR o kadar ramin tamamını kullanabilmen için çoook fazla oyuncun olması lazım o kadar fazla ki şu anda hali hazırda en fazla oyuncuyu çeken Türk hub sunuculardan daha fazla.
32 derken ben "oyuncu sayısından" bahsediyordum, ram değil.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olay zaten sadece ram değil ancak en büyük etken ram dir yani cpu filan sonra gelir. Sen Gidip minecraft sunucusunda i5 filan kullanmıycağına göre zaten sorun yok :) En Az Xeon serisi olmalı ve bu işlemciler de takip edilmeli yani yeni nesil mi ne oluyo ne bitiyo diye

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Olay zaten sadece ram değil ancak en büyük etken ram dir yani cpu filan sonra gelir. Sen Gidip minecraft sunucusunda i5 filan kullanmıycağına göre zaten sorun yok :) En Az Xeon serisi olmalı ve bu işlemciler de takip edilmeli yani yeni nesil mi ne oluyo ne bitiyo diye
Lütfen saçmalamayalım. Cpu bir Minecraft sunucusunun en çok ihtiyaç duyduğu şeydir dolayısıyla cpudan daha önemli bir şey yoktur. Abuk subuk hostinglerin size rame göre sunucu vermesine alıştığınızdan ram daha önemliymiş gibi geliyor sanırım size. Cpuda önemli olay şey ise eğer makinede tek sunucu bulunuyorsa "single thread benchmark"ı eğer birden fazla sunucu bulunuyorsa da "multi thread benchmark"ı dır.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Adam ortak cpu kullanılan makineler kiralayan bir hostingden 3gb ramlı sunucu açacağını, plugin ve dünya sayısını söylemiş ve tahmin istemiş, cihan gelmiş tahmin yapmış. 2 tamede manyak daha okumadan ben daha iyi bilirim yarışı yapıyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GezginOlmalıyım

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yani sunucu 3 GB ram ekstra olarak i7 işlemci olursa 100 üstü kaldırır diye düşünüyorum tam net bilmiyorum ama tahminde bulundum.