Başka Neyden Nefret Ediyorsunuz ?

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Ben mert çok uzun süre farklı sunucularda oynadım sonra kendi sunucumu açmaya karar verdim. baya zaman oldu açalı diğer sunucularda en sevmediğim şeyler alıntı pl ve alıntı buildlerdi ve azmettim şu an sunucumda alıntı warp veya pl yok sizin de nelerden nefret ettiğinizi merak ediyorum onları da sunucumdan silicem yoruma söyleyin bir sunucuda görmek istemediğiniz şey nedir ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Redstone kullanılmasına engel koyan zeki admin arkadaşlarımız. her şey olmayan market. Otomatik lapis satılırken mesaj gönderilmesini sağlayan zeki adminlerimiz. Killaurayı engellemeyen hertürlü sunucu.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşırı aceleyle server açanlar ._.
Örneğin :
  • //cyl grass 15
  • Ortasına yuvarlak bir spawn 3x3x5 lik
  • Gayet güzel hazırlanmış bir forum konusu
  • Konunun altına ise : ACELEYE GELDİ
Parayı bulur bulmaz sunucu açmışlar hissiyatı veriyor insana. Sanki öğle yemeği parasıyla sunucu açmış gibi. (herhangi bir sunucuya bir ithafım yok)

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Redstone kullanılmasına engel koyan zeki admin arkadaşlarımız. her şey olmayan market. Otomatik lapis satılırken mesaj gönderilmesini sağlayan zeki adminlerimiz. Killaurayı engellemeyen hertürlü sunucu.
bende lapis satılırken mesaj yolluyor :/ sonra adam bunlar satılmadı diye spam yapıyor, sen oyunda yokken koyduğun redstoneler çalışmıyor. bunlara sinir değilsindir umarım :/
Aşırı aceleyle server açanlar ._.
Örneğin :
  • //cyl grass 15
  • Ortasına yuvarlak bir spawn 3x3x5 lik
  • Gayet güzel hazırlanmış bir forum konusu
  • Konunun altına ise : ACELEYE GELDİ
Parayı bulur bulmaz sunucu açmışlar hissiyatı veriyor insana. Sanki öğle yemeği parasıyla sunucu açmış gibi. (herhangi bir sunucuya bir ithafım yok)
şükür onlardan yok :D

chat kirliliğini kaldırdım ses efektleri var artık onun yerine :)