- En iyi cevaplar
- 0
Alımlar kapanmıştır, katılan herkese teşekkürler.
Son düzenleme:
Merhaba dostlar!
Aslında bu forumda alım yapmaktan çekiniyorum çünkü çok sıkıntılar yaşatacak bana biliyorum ama iyi insanların, saygılı insanlarında olduğu bir forum burası.
Öncelikle 14 yaşından küçük arkadaşlar formu sunucumuz 1 aylık, baba parası ile açılmış bir sunucu olarak değerlendirerek doldurmasın.
Sunucu 1 yıla yakın süredir {belki aşkın bir süredir} açık, biz vazgeçene kadar buralardayız.
Başvuru yapacak arkadaşların içinden gözüme değen 3 adet kişiyi seçicem, öncelikle hiçbir yetki vermeden soruları cevaplaması için görevlendirilecekler.
Form;
Kod:Adınız ve soyadınız nedir?: Yaşınız kaç?: Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):
Başvuracak herkese teşekkür ederim.
2 Hafta içerisinde alımlar kapanacaktır.
Başvurunuzu okudum ve malesef bizimle çalışamazsınız, üzgünüm.Merhaba
Adil Shukurov
15
mikrofonum var
6 yildir oynuyorum
sunucuyu simdi buldum
sunucuyu forumdan buldum
bu sunucuda hic oynamadim
sunucuda yetkili olmadim amma olmak isterim mesela admin
isimi iyi yaparim
yardim etmek icin
evet anlasa bileceyim
benim merakim ve eylencem farkli
adminden skyblockda item istemeyime gore
skyblockda item satarken spam icin uzaklastirildim
evet
kayit yapamam cunki kayit yapmayi sevmem![]()
ama adım yaşım falan onları söyliyememkiForm kullanılmadan yapılan başvurular geçersizdir.
Formata uygun başvuru yapmanız gerekmektedir, reddedildi.Ben özel bilgilerimi söyliyemem ama swlerde ban felan yedim ama sebepsiz yerlere mesela swyi geliştirmeye çalışınca reklam yapınca 2 yıl oynuyorum şimdi ve forumdan buldum bu sunucuda oynaamdım donor rehber vb. olmadım çünkü yeni gelcem işimi iyi yapcam yardımınız olur diye geldim yetkililerle iyi sohbet edebileceğime eminim diğer oyunculara göre birşeyim farklo değil oyuncularlada anlaşırım neden anlaşmıyım ki video çekmeyeceğim benden bukadar .d
off ya zaten hiç yetkili olamyom yapıyoz diyolar ama hayır diyolar direk offffFormata uygun başvuru yapmanız gerekmektedir, reddedildi.
Başvurunuz uygunsuz olduğu için reddedildi.Adınız ve soyadınız nedir?:Eren Akdereli
Yaşınız kaç?:54
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):YOK
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:5345345
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:43543543
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:5345Sunucud34
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:534543Diğer oyun5culara göre neyiniz farklı?:
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz 34mi?):
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:534523Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Ka42y23ıt yap12421
Malesef aradığımız kriterlere uygun olmadığınız için reddedildiniz.Adınız ve soyadınız nedir?: Talha Er*****
Yaşınız kaç?: 20.5
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Gmail : [email protected] Discordda var.
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Leptop var.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 5.25
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Forumda buldum.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 3 gündü mc yi sildim tekrar yükledim ip gitti
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Yetki vermediler.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Sonuna kadar yapacağım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Dünyada ün salmak ve küfür vb.. şeylerin eksik daha çok saygının olması için.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet sıcak kanlı birisiyimdir.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Misyonum
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır yemedim.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır susturulmadım.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Yaparım
Malesef aradığımız kriterlere uygun olmadığınız için reddedildiniz.Adınız ve soyadınız nedir?: sametcanözel
Yaşınız kaç?:16
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype Samet can özel Green Network Rehber .
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 3 yıl dır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:sunucuyu arkadaşım söyledi en fazla 2 ay önce buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: bi 2 ay oldu
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): yok
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: sunucuyu sevdim ve yetkili olarak sunucuyu daha geliştircem
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: evet ilk başta biraz sorun ola bilir ama zamanla anlaşırız
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: PVP
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): 1 kere ama ben kendim istemiştim
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: evet ama 1 kere
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?) evet ama biraz dona bilir video
sunucudaki ismim= mitis
Yaşınızın 16 olduğunu düşünmüyorum ve gerekli ciddiyete sahip değilsiniz.Adınız ve soyadınız nedir?:Berk Karataş
Yaşınız kaç?:16
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):facebook:biroljanberk.tavbatir(Skypem)
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:bulmadım
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet bana güvenebilirsiniz.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sizlere Yardımda Bulunmak İçin ve Oyunculara Daha İyi Oyun Sunabilmek İçin
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: sıcak Kanlıyımdır Onlarda Öyleyse Evet.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Daha Deneyimli Olduğumu Düşünüyorum.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet İnanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet Sevdiğim bir iş zaten youtube'de atarım.