[Sunucu Sıfırlandı 28.04.2017] Play.Pixelnt.Club Bakım Bitti Rutbe/Kasalar/Boss/Sakla/

pixelnt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Sunucu Bilgileri:
İp: play.pixelnt.club
İp2: pixelnt.batihost.com
Sürüm:1.7/1.8

Slot:35
Ram: 3GB

Sunucudan Görüntüler:

Warp ,Xp ve Kit Menüleri:

Warp Menüsü:

Kit Menüsü:

XpSakla Menüsü:

Sunucumuzdaki Bazı Özellikler:
Xp Saklama Sistemi:/Sakla,/xpsakla
Xp lerinizi Saklamanıza Yardımcı olur.

İpeksi Kazma:Spawnerleri Kırıp saklıyabilirsiniz.

Tree Asist:Ağaçları Kırdığınızda Direk Olarak Düşer.

PvP Seviye Sistemi:pvp seviyenizi gösterir.

JOBS Sistemi:bir iş'e Girip Para Kazanırsınız

Genel Bilgiler:

PVP Level
Cevher Sistemi
Jobs Sistemi
Boss Sistemi
İpeksi Kazma
Ağaç Düşürme

Destek Hizmeti:
En Önem Verdiğimiz Konudur.Online oldukça Tüm sorularınızı cevaplarız.

Vip Alım Veya Destek İçin Skype
Bladeofbat
oguzhan7449​

Play.PixelNT.Club Şimdi Açıldı Sunucumuza giriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sadece sunucu IP si ve resim koysanızda olurdu bence konuya çünkü alışılmışlığın dışında bir şey yok konuda ve konuyu gereksiz yere uzatmışsınız yok tree asist varmış ağaçları altından kesince hepsi düşermiş yok silk spawner varmış spawnerları ipeksi ile kazıp saklayabilirmişiz yok artık madenleri pişirmeye artık gerek yokmuş BRAVO süper özellikler kesinlikle çok eğlenicez kesinlikle ! artık faction sunucularda PVP dediğimiz olay yok kazıyorsun lapisini alıyorsun servet 4 verimlilik 5 kırılmazlık 3 kazmanı para kasıyorsun arsada ev yapıyorsun p4 diziyorsun boss kesiyorsun demin dediğim gibi alışılmışlığın dışında hiçbir şey yok

kylefireblade

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sadece sunucu IP si ve resim koysanızda olurdu bence konuya çünkü alışılmışlığın dışında bir şey yok konuda ve konuyu gereksiz yere uzatmışsınız yok tree asist varmış ağaçları altından kesince hepsi düşermiş yok silk spawner varmış spawnerları ipeksi ile kazıp saklayabilirmişiz yok artık madenleri pişirmeye artık gerek yokmuş BRAVO süper özellikler kesinlikle çok eğlenicez kesinlikle ! artık faction sunucularda PVP dediğimiz olay yok kazıyorsun lapisini alıyorsun servet 4 verimlilik 5 kırılmazlık 3 kazmanı para kasıyorsun arsada ev yapıyorsun p4 diziyorsun boss kesiyorsun demin dediğim gibi alışılmışlığın dışında hiçbir şey yok
Yanlız Sw survival :)) faction degil.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yanlız Sw survival :)) faction degil.
1dk 1dk survival sunucu mu ? benim için öle değil
Cevher Sistemi:Kırdığınız Demir ve Altınlar Direk Olarak Düşer Fırında Pişirmenize Gerek Kalmaz.
valla süpermiş önce survival suncularda /warp köylü şimdide bu şey survival sunucu olsa bile sunucu enazından benim için pekde iyi değil her halükarda alışılmışlığın dışında bir şey yok "Sadece sunucu IP si ve resim koysanızda olurdu bence konuya çünkü alışılmışlığın dışında bir şey yok konuda ve konuyu gereksiz yere uzatmışsınız"

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkür ederim Evet biraz Easy survival tarzında yaptık :) .
Olur mu? Delikanlı kolayvival sunucularda koruma 6 milyon olmalıdır. Hatta trilyon. Direk elmastan ev vereydiniz bari. Ek olarak şu bebeler için böyle yaptığınızı biliyorum. Yoksa kim oynar kömür için 50 blok kazmakla değil mi?

pixelnt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Olur mu? Delikanlı kolayvival sunucularda koruma 6 milyon olmalıdır. Hatta trilyon. Direk elmastan ev vereydiniz bari. Ek olarak şu bebeler için böyle yaptığınızı biliyorum. Yoksa kim oynar kömür için 50 blok kazmakla değil mi?
Hocam Ilk basta hard survival yaptik tutmadi yavaş yavaş EasySurvival'a çevirdik.

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun basitliğini şuradan anlayabiliriz ki;
Girişte "Bug Felan Bulursanız Bize Söyleyin" bu nasıl bir ithamdır?
Eklenti paketiniz alıntı.
Menüler alıntı.
Haritalarınız çok demode.
Klasik bi' kolayvival'dan daha kötüsü.
Gelişmeniz dileğiyle...

Zelodux

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki oyuncuların %99'u hile, o %1 de ben oluyorum.
Adam rehberin gözünün önünde suda yürüyor, rehber ws atan var mı diyor.
Sorunu olanlara yardım etmiyor. İşi gücü 'ws' atmak.
Küfür edenleri değil de rehber kardeş adam küfür etti mutelayabilir misin diyenlere 30 dakika mute atıyor.

Bu rehberin görevinin alınmasını istiyoruz!

KANIT:

Lütfen bu rehberi görevden alın

Ha bu arada, küfür edenleri susturmadı.​

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki oyuncuların %99'u hile, o %1 de ben oluyorum.
Adam rehberin gözünün önünde suda yürüyor, rehber ws atan var mı diyor.
Sorunu olanlara yardım etmiyor. İşi gücü 'ws' atmak.
Küfür edenleri değil de rehber kardeş adam küfür etti mutelayabilir misin diyenlere 30 dakika mute atıyor.

Bu rehberin görevinin alınmasını istiyoruz!

KANIT:

Lütfen bu rehberi görevden alın

Ha bu arada, küfür edenleri susturmadı.​
Zaten Rehber'de hile :)
ZenPool su'da yürüyor.
Böyle sunucu açılmaz, essentials'iniz kırılmış bi' de bilgilendireyim dedim. :p