Adventure + Faction + Hub Serveri Yetkili Alımı (Server Modludur)

Sizce Serverin En Güzel Bölümü

• Kullanılan toplam oy
    25

CheTr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Silah falan olcakmış bence bi şekilde silah üretimlerini teknik modlarla sağlayın aşırı zevkli olur bence :D. Ama zor yani bayağı
Siahlar moblardan düşücek veya oyunda kazandığınız para ile satın alınıcak. Craft ile olursa kolay bir şekilde elde edilir. Ve faction serverde madenler kırılmıcak. Bu şekilde gerçek emek serveri olucak

bu arada server ip ney ?

bu arada server ip ney ?
Ip bu gün yetkililer arasında paylaşılıcak publice daha sonra.

McHeli modu daha iyi olacaktır uçaklar için. Birkaç tane de base savunma taretleri, torpidolar vs. ekliyor.
Zaten uçak ve anti aircraft turretlerimiz var ama sizin için moda bakıcam

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Eren
Yaşınız: 16
Mic: Var.
İstediğiniz Yetki: Admin Veya Teknik Destek.
Tecrübeleriniz: (Zorunlu Değildir) : Şimdi Şöyle Bir Şey Var Tecrübe Serverdeki Owner'in İsteğine Göre Değişir (Benim Mimarımı/davranışımı beğenmeme gibi.) Fakat Sharp Dili Biliyorum Yazılımcılık Okuyorum Zaten...
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: (Zorunlu Değil) : 1: Serverin Anlaşılır/Düzenli Olması. 2: Serverin Karışık Olmaması. 3: Çok Fazla Yetkili Olmaması Ortalama 3-2 Yetkili Olmalı En Fazla 4.

CheTr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tecrübeleriniz: (Zorunlu Değildir) : Şimdi Şöyle Bir Şey Var Tecrübe Serverdeki Owner'in İsteğine Göre Değişir (Benim Mimarımı/davranışımı beğenmeme gibi.) Fakat Sharp Dili Biliyorum Yazılımcılık Okuyorum Zaten...
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: (Zorunlu Değil) : 1: Serverin Anlaşılır/Düzenli Olması. 2: Serverin Karışık Olmaması. 3: Çok Fazla Yetkili Olmaması Ortalama 3-2 Yetkili Olmalı En Fazla 4.
Talebinizi aldım en yakın zamanda dönüş yapıcam

Adınız:yusuf
Yaşınız:17
İstediğiniz Yetki:Siz Bilirsiniz Her İşte Tecrübeliyim
Tecrübeleriniz: %97
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: Konuşmalar-Hileler-Vb.
Facebook Ekle :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Adınız: Ahmet İlbey
Yaşınız: KARAHAN
Mic: Var
İstediğiniz Yetki: Moderator - Admin
Tecrübeleriniz: (Zorunlu Değildir) +20 Server de Yetkili Oldum Ve İyi Yerlere Gelmesinde Katkıda Bulundum.
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: (Zorunlu Değil) Saygı - Sevgi - Hoşgörü - Ayrımcılığın Olmaması - Irkçılığın Olmaması

Tecrübeleriniz: (Zorunlu Değildir) +20 Server de Yetkili Oldum Ve İyi Yerlere Gelmesinde Katkıda Bulundum.
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: (Zorunlu Değil) Saygı - Sevgi - Hoşgörü - Ayrımcılığın Olmaması - Irkçılığın Olmaması

Adınız:Mustafa Emir
Yaşınız:16
Skype:yok(facebook vb. hesaplar bulunmakta) live:mustafaemirkukrek
Tecrübeniz:45 serverde falan adminlik yaptım önceden legendcraftta mod oldum(ilk açıldıklarında) modluk yeteneğim ve adminlik yeteneğim var.
Kendime vereceğim puanım %94(6 nelik tecrübem var.)

@CheTr

Linkini gönderdiğim Facebook hesabımda atılan bir istek görememiş durumdayım.

Geri dönüş yaparsan sevinirim:)
Gerçekten çok özür diliyorum. Yoğun olduğum için sizi es geçmişim. Facebook gibi özel olan şeyleri sizinle paylaşamam. Eğer skype gelirseniz daha sağlıklı iletişim kuracağımızı düşünüyorum. İlginiz ve sabrınız için teşekkürler :)

ArsızHardPrenses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yetki İçin
Adınız:Görkem
Yaşınız:18
İstediğiniz Yetki:Admin
Tecrübeleriniz: %100 tecrübeliyim kardeşim
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: Ahlak , Adalet Ve En İyi Görevini Yapan Yetkili Birisi Olmam

Not:
Zorunlu olmayanları doldurmak zorunda değilsiniz.
Zorunlu olmayanları yazarsanız daha yetki alma şansına sahip olursunuz.

CheTr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız : Can
Yaşınız : 18
Tecrübe : +120 Sunucuda Adminlik , 50 Sunucuda Moderatörlük Yaptım.6 Yıllık Tecrübem Vardır.Pluginlerden vs. Anlarım.

Adınız:Kerem
Yaşınız:14
Tecrübeniz:5 kez

Adınız:Erdem
Skype:erdem.terzi12 (microfonum iyi degil ama idare eder)
Tecrübeniz: (Zorunlu değildir): +35 Sunucuda Admin +50 Sunucuda Moderator +70 Sunucudada Builderlik Yaptım Hepsindede Memmun Kaldılar
Ek Bilgi : Saygılıyımdır , Yalandan Hiç Hoşlanmam Söyleyenlerin Yanında Durmaya Tahammülüm Kalmaz , Yazım Kurallarına Dikkat Ederim , Oyuncularla İlgilenebilirim , Builderlerde Warp Konusunda Yardım Edebilirim , Serverinizi Daha İyi Bir Hale Getirebilirm

Ad : Mert
Tecrübeniz(Zorunlu Deyil) : 8-sunucda builder lik yaptım 10-sunucda admin lik yaptım hepsi kapandı cok memnulardı bende ve kendime puanım %98 7 yıllık bir tecruben var

Adınız: BURAK
Yaşınız: 13,AMA BENCE YETKİLİ ALMAK İÇİN YAŞA DEĞİL, KİŞİNİN BİLGİ VE BECERİSİNE BAKACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM. :)
Tecrübeniz: (Zorunlu değildir): yüzde olarak %93, tecrübe olarak neredeyse tüm komutları biliyorum. :)

NOT: büyük ve küçüklerime karşı saygılıyımdır, azimliyimdir, gerekmediği sürece küfür etmem, işimin başında durur herhangi bir sorun olursa elimden geldiği kadar düzeltmeye çalışırım, güvenilir bir kişiyimdir. [şimdi bu söylediklerime inanmıyorsanız yetkili olarak alınırsam kanıtlayacağıma inanıyorum.]

İYİ GÜNLER, KOLAY GELSİN... :D

Adınız:Egemen
Yaşınız:15
Tecrübeniz:2 sw de adminlik - 8 sw de builderlik yeteneğim var ...
Çalıştığım sw ler benle gurur duydular başta KonyaCraft ve TrolCraft olmak üzere.
Kendime vereceğim puanım %91 (4 senelik tecrübem var.)

Seninle birlikte bir sw yi yürütmek ve saygını kazanmak isterim...:D

Adınız: Talha
Yaşınız: 20
Tecrübeniz: (Zorunlu değildir) %92

Adınız: Samet
Tecrübeniz: Birçok serverde yetkili olmuştum, Yaşım kücük olsada olgun bir kişiliğe sahibimdir.
Hemen Başlayabiliriz ulaşamazsanız siz skype verin.

CheTr ekle

Facebook: Kıvanç Egemen

Adınız: Gökdeniz.
Yaşınız: 17
Mic: Var/Yok Mic var
İstediğiniz Yetki: Moderator , Rehber Hangisi uygunsa
Tecrübeleriniz: (Zorunlu Değildir) Çoğu serverde olmuşluğum var moderator ve rehber bütün komutları biliyorum.

Yetki İçin
Adınız:Selcuk
Yaşınız:14

Mic: Var/Yok=yakında olcak
İstediğiniz Yetki:kurucu yada admin
Tecrübeleriniz: (Zorunlu Değildir)=3 kez kendi sunucumu kurdum 6,7 kez yetkili oldum
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: (Zorunlu Değil)=1)Oyunculara çok deger veririm 2)Küfür Edilmesini Sevmem 3)Oyunculara bol bol event yapıp onların o mutlulugunu görmek önem verdigim şeyler

Adınız:Mustafa Emir
Skype:yok(facebook vb. hesaplar bulunmakta) live:mustafaemirkukrek
Tecrübeniz:45 serverde falan adminlik yaptım önceden legendcraftta mod oldum(ilk açıldıklarında) modluk yeteneğim ve adminlik yeteneğim var.
Kendime vereceğim puanım %94(6 nelik tecrübem var.)

Adınız:Arif
yaşınız:17
skype yok face vereyim:

tecrübeniz:2 sw de kurucu oldum 10 dan fazla sw de Admin oldum 80 den fazla sw de rehber oldum yaklaşık 5 yıldır bu oyunu oynuyorum.

Adınız:yusuf
Yaşınız:17
İstediğiniz Yetki:Siz Bilirsiniz Her İşte Tecrübeliyim
Tecrübeleriniz: %97
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: Konuşmalar-Hileler-Vb.
Facebook Ekle :

Yetki İçin
Adınız:Görkem
Yaşınız:18
İstediğiniz Yetki:Admin
Tecrübeleriniz: %100 tecrübeliyim kardeşim
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: Ahlak , Adalet Ve En İyi Görevini Yapan Yetkili Birisi Olmam

Not:
Zorunlu olmayanları doldurmak zorunda değilsiniz.
Zorunlu olmayanları yazarsanız daha yetki alma şansına sahip olursunuz.

Benimle skypede ile iletişim içinde olan arkadaşlar lütfen bana mesaj atınız bu gün başlıyoruz. Eğer hala skypede ekli değilsem lütfen Forumdan mesaj atınız. İyi günler

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Atilla
Yaşınız: 15
Mic: Var/Yok Mic Yok, fakat sorun olrsa telefonumdan skype bağlanabilirim
İstediğiniz Yetki: ADMİN
Tecrübeleriniz: (Zorunlu Değildir) Oran olarak %85 diyebilirim
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: (Zorunlu Değil) OYUNCULAR - YETKİLİLER- MAP

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
madenler kırılmicaksa benim dediğim modlari eklemen başlı başına saçmalık olur :D

CheTr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
madenler kırılmicaksa benim dediğim modlari eklemen başlı başına saçmalık olur :D
O konuda gerçekten kurucularımızla konuştuk şuanki gördüğümüz serverlerde parayı veren P4 set alıyor yada çok kolay P4 set yapılabiliyor. Bizim amacımız demir kılıcın bile zor elde edilmesi. Bu şekilde emek server olucak.

_EmirrK_1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sayın ChetTR skypemde bi sorun çıktı ben virazdan aktif olurum...

Başka nasıl iletişime geçebiliriz

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Fehmi
İstediğiniz Yetki:Admin veya Moderator
Tecrübeleriniz: Tam sayısını bilmiyorum ama minimum 3 sunucu açmışımdır hepside çok iyi yerlere geldi.
Serverde En Önem Verdiğiniz 3 şey: Saygı,build,plugin.