2 Aydır Çözülemeyen FeatherBoard Sorunu ACİL!

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba benim sunucumda tek kişiyim örneğin whitelistte sadece ben varım. Featherboard sorunsuz sıkıntısı çalışıyor. Ama 2. kişi girince featherboardda onun da ismi yazıyor onun da parası, ölmesi , öldürmesi vs vs. Kısacası bozuluyor. daha fazla kişi girince daha fazla bozuluyor. Çözebilir misiniz? Neyden kaynaklı bilgisi olan var mı? İşte buyrun ss:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dipnot: TitleManager kullanıyorum ve silip featherboard yükleyince de aynı sorun yani çakışmaları yok.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sahte Kullansa bile böyle bir sorun çıkmaz sadece tablo kaybolur. Size Bir Plugin Atıcam ancak bana tabloda neler olmasını istediğinizi söyleyin. Atıcağım plugin hem ücretsiz hem de birçok variables var

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sahte kullandığın için oluyor. Bende biliyorum yani. Yeni bir config oluşturuyor sonra. Bu hata eklenti sahte olduğu için sunucu sürümüyle bağdaşmamasından dolayı ortaya çıkıyor. "antiflicker" sistemini tanımıyor. Satın almalısınız :)

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sahte kullandıgınız için çıkıyor sorun emin olun. indirdiğiniz yerdeki insanlar pluginin içine neler koymuyorki :D Herhangi bir plugine ihtiyacım yok teşekkür ederim.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
FeatherBoard pluginini sahte kullandığınız için bu sorun oluşmaktadır.
Allah allah hocam tek ben mi sahte kullanıyorum çoğu insan kullanıyor. Tek sorun bende mi?
Sahte Kullansa bile böyle bir sorun çıkmaz sadece tablo kaybolur. Size Bir Plugin Atıcam ancak bana tabloda neler olmasını istediğinizi söyleyin. Atıcağım plugin hem ücretsiz hem de birçok variables var
Efendim variablesleri ayarlayacak kadar zekam var. Söyleyin bana pluginin adını ben araştırayım.
Sahte kullandığın için oluyor. Bende biliyorum yani. Yeni bir config oluşturuyor sonra. Bu hata eklenti sahte olduğu için sunucu sürümüyle bağdaşmamasından dolayı ortaya çıkıyor. "antiflicker" sistemini tanımıyor. Satın almalısınız :)
Diğerleri satın almıyor da biz almayınca mı oluyor?
Sahte kullandıgınız için çıkıyor sorun emin olun. indirdiğiniz yerdeki insanlar pluginin içine neler koymuyorki :D Herhangi bir plugine ihtiyacım yok teşekkür ederim.
Diğerleri satın almıyor bi problem olmuyor?
huzuniyi kapatıp tekrar dene istersen
Oldu hoca dediğiniz gibi yaparım :D

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam TittleManager 2.6 var onu kullanın variables ayarlıyamazsınızı ima etmek istemiyordum sadece boş vaktim var yapabilirim anlamındaydı :D

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam TittleManager 2.6 var onu kullanın variables ayarlıyamazsınızı ima etmek istemiyordum sadece boş vaktim var yapabilirim anlamındaydı :D
Zaten onu kullanıyorum hocam. Ayrıca titlemanager ile çakışma falan da yok. Config ayarları sıfırlanıncada aynı hatayı alıyorum.

MCberatPVP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Featherboard yerine title manager'in yeni sürümünü indirerek onun scorboard'ını kullanabilirsin eğer sorunun çözülmez ise.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Plugini sil yeniden yükle crack diye sorun olucağını sanmıyorum herkes crack kullanıyor tek sende mi problem var?

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah allah hocam tek ben mi sahte kullanıyorum çoğu insan kullanıyor. Tek sorun bende mi?

Efendim variablesleri ayarlayacak kadar zekam var. Söyleyin bana pluginin adını ben araştırayım.

Diğerleri satın almıyor da biz almayınca mı oluyor?

Diğerleri satın almıyor bi problem olmuyor?

Oldu hoca dediğiniz gibi yaparım :D
Bu indirdiğin yerden kaynaklı bir sorun tam olarak cracklıyamıyorlar. Buda eklentinin anti-flickerinin bozulmasına sebep oluyor.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunu söylemek istemiyordum. Mecburen söylettiniz. Eklentinin başka bir sahtesini bulun. X sahtesi sorunluyken Y sahtesi sorunsuz olabiliyor.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu kilit sorun çözüldü.

ActionHealth Plugini çakışıyor. birlikte kullanılamaz. İyi forumlar.