Yeni bir seri Boruto - ANKET

Sizce seri nasıl bir seri olacak

• Duygusallı muygusallı çok güzel bir seri olacak bence narutonun yerini doldurur

• Tam bir hayal kırıklığı iğrenç bir seri olacak

• Saskekun öp beni saskekun

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çoğu anime izleyicisininde bildiği gibi narutonun final bölümü çıktı bayada iğrenç bir final bölümüydü ve naruto fanları filan naruto serisinin bitmesine baya üzüldü neyse ki borutonun nisanın sonunda yada mayıs ayının ortasında animesinin çıkacağı duyuruldu duyrulmasaydı herhalde Naruto fanları ağızlarına elma tıkayıp yatağa yatıp zırlayarak ölmeyi bekliyeceklerdi (abartma teknikleri vol1) ama herhalde çoğu kişi şunu unuttu borutonun filminde naruto hinata filan öldü Allah rahmet eylesin Naruto sesi bir türlü kalınlaşmadan öldü gitti izlemeyen varsa link koyacam izliyebilir.
Şimdi naruto öldü kaldı geriye şımarık oğlu boruto (hiç sevmedim kendisini hilebaz pislik hiç babasına çekmemiş) bence boruto serisi bize o naruto serisindeki kadar güzel bir tat veremiyecek ve tam bir hayal kırıklığı olacak naruto fanları için

Boruto Film :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bilmem, tam oturmadı her şey. Naruto direkt nereden nereye terimini hakeden bir karakterdi. Boruto'yu bilmiyorum, biraz hilebaz, şakacı bir karakter.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilmem, tam oturmadı her şey. Naruto direkt nereden nereye terimini hakeden bir karakterdi. Boruto'yu bilmiyorum, biraz hilebaz, şakacı bir karakter.
Zaten babasına çeken huyları şakacı ve azimli olması onun dışında boruto narutodan çok daha farklı bir karaktere sahip hala aklımda bir soru var naruto 30 yaşına geldi ama sesi hala ergenliğindeki gibi :/

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
naruto ninca olmaya çalışan genç bir adam. Eğer birgün yolu türkiyeye düşerse onu ninca akademimde eğitebilir ve gerçek bir ninca olmasını sağlayabilirim.

Normalde seans başına 8.99 € alırım lakin bu hevesli genç adama bir indirim yapabilirim.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Daha ilk bölümden dağa tren ile "Ben geldim bebeğim!" dermişçesine girdi çocuk. Biraz eğlenceli olacak. Modern nincalık nasılsa.

"A-Are? Nan desu ka?!?!?!?!?" -Naruto

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ben begenmedim izlemiyorum zaten sen her turlu herifi tek basina daha cocukken yen paini tek al bi adama öl çok sacma

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Narutoyu severek izlerdim bunu da seveceğime inancım tam.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben begenmedim izlemiyorum zaten sen her turlu herifi tek basina daha cocukken yen paini tek al bi adama öl çok sacma

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen baya saçma olmuş naruto ne madaraları öptü ama buna öldü
Gafil avlandı, ve yenen kişi bir silah kullanıyordu galiba.
Naruto ne madaraları öptü ne kyuubileri evcil kedi yaptı ama erkek mi kız mı ne olduğu belli olmayan biri 2 hap ile mi ne nardoyu toz duman ediyor ama belli değil belki ölmemiştir