[Sunucu Sıfırlandı 28.04.2017] Play.Pixelnt.Club Bakım Bitti Rutbe/Kasalar/Boss/Sakla/

Kaankarnefil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tercüme edeyim bu yazıyı merhaba ben sunucunuzda yetkili olmak için arkanızı yalayan biriyim

ve bir sunucunun gelişmesi için eleştirilere açık olması lazım ve buda benim eleştirim ve sen kimsin terbiyesiz diyosun ?

eleştiri yapınca gereksiz mi oluyoruz bu forumda gereksiz olan tek şey sizsiniz
eleştiri diyorsunuz tek yapmadığınız şey . adama ana bacı küfür etmek yaşınıza veriyorum git google eleştiri nedir. diye bak araştır ondan sonra yorum at.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
eleştiri diyorsunuz tek yapmadığınız şey . adama ana bacı küfür etmek yaşınıza veriyorum git google eleştiri nedir. diye bak araştır ondan sonra yorum at.
Yahu bir şey diyecem olmıyacak şu sıfatınla senin ciddiye bile alamıyorum aslında <_<
birincisi ben adama küfür etmedim ikincisi eleştirinin sözlük anlamını çok iyi biliyorum üçüncüsü hakaret etmediğim sürece istediğimi yazarım anladın mı anladıysan ne mutlu bana anlayacağını sanmıyorum gerçi :huh:

pixelnt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Sunucun Gayet İyi Tebrik Ederim Hayırlı Olsun .
Bu Terbiyesizlere Bakma . Hayatta Bir Şey Yapanlar , Birde Yapanlar Hakkında Konusanlar.
Bunlarda o 2 Boş İnsandan Birisi.
Onlar Hala Anlayamamış Piyasayı , Farklı Bir Şey Yaptığın Zaman Sunucunun Tutulmadığını .
Tartaruscraft Mesela , Bambaşka Bir Evren Ama Oyuncusu Varmı ? Yok.
Ben Şunu Anladım . Bu Piyasada Büyümek İstiyosan Farklı Olmayacaksın . Onların İstedikleri Gibi Olucaksın.
Adamda Sunucusunu Tanıtmış . Yorumunu Söyleyebilirsin Ama Böyle Saçma Sapan Şeyler Yüzünden Onu Eleştiremessin.
Bende Size Acımaktan Başka Bir Şey Yapamıyorum Malesef .

Sen Devam Et Kardeşim Bakma Bunlara .
Hocam Teşekkür Ederim Moral verdiğiniz için ben devam ediyorum allaha şükür full çekiyoruz bazen değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Güzel bir sunucu bazı eksiklikler var ama düzelteceklerine inanıyorum.
Teşekkür Ediyorum yorumunuz için eksikleri düzeltmeye çalışıyoruz.

Forumda O kadar gereksiz. ve boş insanlar varki toplasan avrasya tünelini doldururlar. canını sıkma kardeşim yoluna dim dik devam et. şimdiden cayarsan gelecekte hiçbir yere varamazsın. başarıların devamını dilerim
Saolun Hocam yolumuza devam ediyoruz yavaş yavaş gelişmeye çalışıyoruz.

Sunucu Gayet Güzel.Yok bazıları bilmem survivalde bu olmaz şu olmaz diye mesaj atmış konuya.Ya kardeşlerim eğleniyorsak isterse içinde Şu olsun bu olsun.Sunucuyu Beğendim Başarılar.
Teşekkür Ederim yorumun için.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuya göz atmak için girdim. Mesajları okudum cidden saçma mesajlar ile dolu. Gelip Hard istiyorsunuz fakat Hard olsada oynamiyorsunuz. Oyuncular Easy istiyor ne yapabilir o zaman Easy yapabilir. Önemli olanlar sizler değil oyuncular. Yenilikçi değil diyen @AVALANCHE Benim sunucumu kopyalayıp. Aynısını yapmaya çalışıp kendinin yenilikci oldugunumu sanıyorsun ? Böyle düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.
@pixelnt sen bu konuya gelen yorumların hepsini boş ver şimdi. Oyuncularına sor onlarun istekleri, düşünceleri daha önemli.
Sunucu hakkinda benim düşüncem. Ben sunucuyu sevdim. Konu hoş ve ilgi çekici. Tek eksigi bir hile engeli ve düzgün bir rehber. Başarılar dilerim.

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hahah, şu yoruma çok güldüm;
"Merhaba ben sunucunuz da yetkili olmak için arkanızı yalayan biriyim."
Abi bakın, bu forum neden var?
İnsanların sunucusunu tanıtmak için.
Ya da bazılarının sorunlarını çözmek için vs.
Tamam arkadaş yanlış bir şey yapmamış ki zaten adam gibi gelmiş emek vermiş konusunu yapmış.
Peki bu forum'da konularda neden yorum yapmak var?
İnsanlar eleştri yapabilsin diye değil mi?
Eğer bir eleştriyi bir sunucu kaldıramıyorsa, zaten o sunucu olmamıştır.
Arkadaş yanlış bir şey yapmamış, siz de sunucu da yetkili olmak için herşeyi yapan boş insanlarsınız

Ayrıca sunucunun neresi güzel abi? Ben anlamadım.
Hile dolu,
Haritalar vasat,
Eklenti paketi berbat,
Bakın eğer easy sunucu bile açacak olsanız bu kadar eksikle gene yapılmazdı yani,
İyi forumlar...

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahah, şu yoruma çok güldüm;
"Merhaba ben sunucunuz da yetkili olmak için arkanızı yalayan biriyim."
Abi bakın, bu forum neden var?
İnsanların sunucusunu tanıtmak için.
Ya da bazılarının sorunlarını çözmek için vs.
Tamam arkadaş yanlış bir şey yapmamış ki zaten adam gibi gelmiş emek vermiş konusunu yapmış.
Peki bu forum'da konularda neden yorum yapmak var?
İnsanlar eleştri yapabilsin diye değil mi?
Eğer bir eleştriyi bir sunucu kaldıramıyorsa, zaten o sunucu olmamıştır.
Arkadaş yanlış bir şey yapmamış, siz de sunucu da yetkili olmak için herşeyi yapan boş insanlarsınız

Ayrıca sunucunun neresi güzel abi? Ben anlamadım.
Hile dolu,
Haritalar vasat,
Eklenti paketi berbat,
Bakın eğer easy sunucu bile açacak olsanız bu kadar eksikle gene yapılmazdı yani,
İyi forumlar...
Bu forum düzgün eleştiri yapmak için var. Eleştiriyi bildiğinize emin değilim. Kötü yorum yapıyorsunuz iyi yorumlarada laf atıyorsunuz. Herkesin sevdiği şeyler farklı olabilir. Biri sevmiş olabilir ve buda sizin sevmenizi gerektirmez. Seven yorumlara cevap vermeniz gerekmez. O yorumlara cevap vermesi gereken konu sahibidir. Sizler değilsiniz.

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu forum düzgün eleştiri yapmak için var. Eleştiriyi bildiğinize emin değilim. Kötü yorum yapıyorsunuz iyi yorumlarada laf atıyorsunuz. Herkesin sevdiği şeyler farklı olabilir. Biri sevmiş olabilir ve buda sizin sevmenizi gerektirmez. Seven yorumlara cevap vermeniz gerekmez. O yorumlara cevap vermesi gereken konu sahibidir. Sizler değilsiniz.
Zaten ben arkadaşlara cevap vermedim ki? :)
Arkadaş bize boş insan demiş biz de yorumladık.
Hadi biz boş insan olalım da sevinin siz.

pixelnt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konuya göz atmak için girdim. Mesajları okudum cidden saçma mesajlar ile dolu. Gelip Hard istiyorsunuz fakat Hard olsada oynamiyorsunuz. Oyuncular Easy istiyor ne yapabilir o zaman Easy yapabilir. Önemli olanlar sizler değil oyuncular. Yenilikçi değil diyen @AVALANCHE Benim sunucumu kopyalayıp. Aynısını yapmaya çalışıp kendinin yenilikci oldugunumu sanıyorsun ? Böyle düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.
@pixelnt sen bu konuya gelen yorumların hepsini boş ver şimdi. Oyuncularına sor onlarun istekleri, düşünceleri daha önemli.
Sunucu hakkinda benim düşüncem. Ben sunucuyu sevdim. Konu hoş ve ilgi çekici. Tek eksigi bir hile engeli ve düzgün bir rehber. Başarılar dilerim.
Hocam Yorumunuz için çok teşekkür ederim sunucumuzu bakıma aldık yolumuza devam edecez inşallah.

Kaankarnefil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yahu bir şey diyecem olmıyacak şu sıfatınla senin ciddiye bile alamıyorum aslında <_<
birincisi ben adama küfür etmedim ikincisi eleştirinin sözlük anlamını çok iyi biliyorum üçüncüsü hakaret etmediğim sürece istediğimi yazarım anladın mı anladıysan ne mutlu bana anlayacağını sanmıyorum gerçi :huh:
skype versene sen milleti suratıylamı yargılıyosun ? allah vergisi

pixelnt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
--------Sunucu Açıldı Bakım Bitti--------

-/rütbe eklendi

Son ayarlamalar yapıldı sunucu tekrardan aktif.

kalpkrici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
*** gibi sw

*** gibi sw lagdan patlıyor end spawn ın az ilerisinde sömürülmüş çokdan herkes hack kullanıyor

pixelnt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*** gibi sw

*** gibi sw lagdan patlıyor end spawn ın az ilerisinde sömürülmüş çokdan herkes hack kullanıyor
Beğenmedim diyip neyi geliştirebileceğimizi söyleseydiniz daha iyi olurdu zaten sizin gibi sadece sorun üreten çözüm üretemeyen insanlar yüzünden hiçbir sunucu gelişemiyor malesef.

Server acıldımı ?
Şimdi Açıldı.

Sunucu Sıfırlandı Yeniden Açıldı Buglar Fixlendi.

Bot Saldırıları engellendi.

Lag sorunlari duzeltildi

Eq4ReX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oldukça sade bir sunucu. Ki bir survival sunucusuna da bu yakışır zaten. Ellerinize sağlık. Oyunculara en kaliteli ortamı hazırlamaya çalıştığınıza inanıyorum. Başarılar!
kesinlikle katılıyorum bazı survivor sunucuları sanki hub server gibi sunucu kuruyor