Bizden Kalanlar ' Bölüm 1

Sence Arda ölmeli miydi?

• Kullanılan toplam oy
    4

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bizden Kalanlar 2 bölümlük kısa bir aylak hikayesidir...

Hikayeyi okurken bu şarkıyı dinleyiniz :
LUCASV - Touch
Umudumu ve hayatı hatırlatır. Ve aşkı...

*'*

Elleri titriyor, vücut ısısı düşüyor, terliyor ve titriyor. Ölüyor... Rüyada sanıyor. Masum bir kabusta gibi hissediyor. Ama hissedilenler bir kabustan da öte. Hayat ölüyor, aylaklar etrafı sarıyor ve yavaş yavaş bağırsaklarına doğru ellerini batırıyor. Orada anlık bir sancı. Tamamdır, artık burada değilsin...

*!*

Bağırdı. "Koşmalısın! Helikoptere yetişemezsek aylaklardan önce ilk ben seni yutarım!" Yanında ki karşılık verdi. "Koşuyorum zaten! Bu kadar hızlı koşamam aslında. Motive kaynağım arkada ki aylaklar." Bağıran kişi kızgın bir sesle. "Komik bir durum değil ya koş ya da enseni tokatlasınlar." Daha da hızlanmaya başladı koşuyor. Nadiren düşüyor kalkıyor ve devam ediyor. Yaklaşık yarım saat kan ter içinde yol alıyorlar. Sonunda gelecekleri rotaya varıyorlar. Oldukları yer ağaçların arasında büyük bir betondan yapma kurtarma tesisi. Güneş en tepeden "Umudunuzu kaybetmeyin." dercesine parıldıyor yüzlerine. Tel örgüler var. Onlardan tırmandılar. Hangara girdiler. Ama anında bir şok dalgası iliklerine işledi. Binbir insan yardım uçağına binmeye çalışıyor ve arkalarında aylaklar takip ediyor onları. Bıçakları kuşanıyorlar. Yürek yemiş fare gibi koşuyorlar yardıma. İki arkadaş. Biri yakışıklı, iri yarı, uzun boylu ve adı Emir. Diğeri ise Emir'in tam tersi ama iyi gaza geliyor. Adı Arda. Yardım etmeye çalışıyorlar ama birden Arda'yı bir aylak kapıyor tam onu yiyecek iken Emir kurtarıyor onu. Fakat çok geç. Arda'nın şakağına bir yara var. Bir kaç aylak dişi ve aylak kanı. Sanırım az buz balgam. Arda iç çekiyor. Küfür ediyor. "Madem ısırıldım. O zaman şu insanları kurtarayım diyor ve Emir'i dışarı itiyor kapıyı kapatıyor ve aylak'ların vahşice insanları yeme sesleri Emir'in tüm dünyasını sarıyor, alt üst ediyor. Ağlayarak uzaklaşıyor...

Saatlerce koşuyor Arda'nın yüzünde ki çaresiz, dertli ama cesur bakışını. İlerde bir yerleşke görüyor. Oraya doğru yavaşça ilerler iken 2 aylak üstüne atlıyor. Birden iki silah sesi duyuluyor. Bir hayatta kalan. Emir'in hayatını kurtarıyor...

Devamında görüşmek üzere!!!

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olayları çok kısa ve öz tutmuşsun. Oldu bitti gibi yazmışsın. Betimlemelerini sadece olayı uzatmak için kullanmışsın. Ve hikayeler bu kadar kısa olmaz. Yani biraz daha uğraşsaydın daha güzel şeyler yapabilirdin.