KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Daredevil'i bilir misiniz ?
Büyük ihtimalle bilmiyorsunuz. Bende bilmiyordum.
Ta ki geçen günlerde telefonuma indirdiğim orjinal Gameboy Advence platforumundaki Daredevil oyununa kadar!

Oyunu açtığımda savaşçım kırmızı bir dövüşçüydü.
Bi dakika ? Yoksa dövüşçüm kör müydü ?
İnterneti açıp kısa bir araştırma yaptım. Araştırmamın sonucunuda sizinle paylaşmak istedim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Daredevil kördür. Yani göremez. Cidden göremez.
Ama nincadır. Biraz türk filmlerindeki havadaki oku gözleri görmeden tutan kahramanlar benziyor.
Ama kulaklarını sonar gibi kullanabilir. -Kesinlikle radar değil. İkisi farklı şeyler.-
Bu ona geçirdiği bir kaza sonrasında gelen bir yetenektir.

Hikayesi ise karaktere göre biraz sönük kalmış.
Güzel bir hikaye ile çok daha havalı bir karakter oluşturulabilirdi.

Karakterimiz newyork çocuğu. Babası bir boksor. Çok dayak yiyor ama pes etmiyor.
Kendisi ineğin teki. Gözünü kitaptan ayırmıyor. Ama babası ona boks eğitimi veriyor.
Arkadaşları ona bu yüzden gözü pek (daredevil) lakabını takıyor.

Sonra kaza geçiriyor. Kör oluyor. Süper kahraman oluyor.
Kulakları ile kötülüğe karşı savaşıyor.

Karakteri biraz kendime yakın hissettim. Sonuçta bir ninca
Bunun için tanıtmak istedim. Çok detaylı bir inceleme değil ama en azından
arkadaş ortamında daredevil muhabbeti açılınca "O kim ki ?" diye kalmazsınız. :ninca:

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
Forumda böyle yazılar çok nadir :D
Biraz sıpaydırmen çakmasına benziyor. Aslında Marveldeki tüm karakterler sıpaydırmene benziyor. Sadece arkaplanda kaldıkları için unutuluyorlar. Bu da onlardan biri. Kalbimizdesin Daredevil..

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Git dizisini izle seversin ve kör olma nedeni ise hatırladığım kadarıyla araba kazası geçiriyordu kazadaki araçta kimyasal maddeler bulunduran variller vardı bu varillerden sızan kimyasallar gözüne karışınca gözlerini kaybediyor ama karşılığında duyma yetisi efsanevi bir şekilde güçleniyor ve kahramanımız süper bir ninja oluyor.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nincaları çok seviyorum. Ninca ve gururlu dondurma avcısı olmamı sağlayan Pascia de Eren ve kendime teşekkür ediyorum.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda böyle yazılar çok nadir :D
Biraz sıpaydırmen çakmasına benziyor. Aslında Marveldeki tüm karakterler sıpaydırmene benziyor. Sadece arkaplanda kaldıkları için unutuluyorlar. Bu da onlardan biri. Kalbimizdesin Daredevil..
Sıpaydi ninca değil ama.