Zırh Pasifleri - Fikrimi Değerlendir

Bu Fikir Mantıklımı Yoksa Yapmacıkmı Kaçıyor ?

• Mantıklı

Kullanılan: 5 62.5%
  • Yapmacık

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz gibi survival faction farketmeden Dia set olduktan sonra diğer setler çöp niteliği taşıyor. Bunun üzerine diğer setleri değerli kılcak fikirler ararken bunu buldum. Aslında diğer setlerden çok deri zırh için istiyorum bunu çünkü boyanabiliyolar güzel bi özellik.

Kısacası zırhların özellikleri şunlar;
- Full Deri Zırh Giyildiğinde Fazladan Hareket Hızı Ve Hasar Bonusu.
- Full Demir Zırh Giyildiğinde %20 İhtimalle rakibin vuruşlarından kaçınılır Ve Daha Az Hasar Bonusu.

- Full Altın Zırh Giyildiğinde Her 10 Saniyede 10 Tane Sarı Kalp Kazanılır Ve Bu Etki Savaşırkende Yenilenmeye Devam Eder.
- Full Elmas Zırh Giyildiğinde Olumsuz Özelliklerden Etkilenmezsiniz (Zehir,wither,yavaşlık vb.).
- Full Zincir Zırh Giyildiğinde Oklara Karşı Dayanıklılık Ve Geriye Savrulmama Etkilerini Kazanırsınız.

Not: Altın Zırhın Dayanıklılığınıda Arttırmayı Düşünüyorum Çabuk Kırılmasın Diye.
Not: Altın Zırh Pasifi 10 Kalbin Üstüne Çıkmaz. Yani Üzerine Eklenmek Yerine Yenileniyor.

Son düzenleme:

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel fikir fakat demir zırh giydiğinde yavaşlaması gerek. Ben dolap giysem hızlanmam mesela.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bence dönüşmez neden dönüşsün ki demirden zırh giyiyorsun at ile aynı yürüyorsun ne mantık kaldı :)
Mmorpglerde demir zırh medium olarak geçer ve derinin üstüne eklenmiş zırhlar halindedir. Bu yüzden yavaşlama yerine savuşturma özelliği verir çünkü böylesi daha mantıklı

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Demir zırh giyeni yavaşlatmak yerine deri zırh giyeni hızlandırdım ayrıca